Откраднат живот 55: Анатомия на гнева

• 41 784
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Ще видим дали му ги връщат изведнъж или му е изтекъл "срока на годност" на наказанието, пък той си е мълчал. На което залагам.

# 601
Новата операционна сестра, момичето от поста на Ванилия от 39 страница.

# 602
  • Разпиляна във въображението

Батко Heart

# 603
Оооо, много хубав! Heart

# 604
Владо се разсипа от снимки, не че се оплаквам, де Joy

# 605
Владо се разсипа от снимки, не че се оплаквам, де Joy

Добре че го вкараха в сериала! Heart Grinning

# 606
Апартамента на Калин не е пипан. Една позната има снимки в него от преди 2 дни.

# 607
Много интересно как е стигнал до там Thinking като ти отнемат правата след това как си ги връщаш?

Съдът определя, за какъв период се отнемат правата в зависимост от допуснатата решката. В България е от 2-3 месеца до 2 години.

# 608
Въпроса е кой би те взел след подобно провинение, защото репутацията ти жестоко ще пострада.

# 609
Ти пък! Обикновенно местата им се пазят и си остават на старите. В случая  мисля, че Христо е много близък на тъста. А това наказан с отнети права да е санитар е смехотворно, тук в България. Само във филма ще  гледаме, как трябва да бъде. Евентуално.

# 610

мм странна работа... Логично би било да уползотворят мястото и да направят друг декор. Наталия и Калин ме съмнява да се върнат повече.

От промото и информацията, която до сега разбрахме излиза, че Христо и Цонев няма да бъдат в топли отношение, така, че възможността да е близък на директора отпада според мен.

# 611
Естествено е за теб да не е вероятна тази възможност. Правя предположения и не ангажирам никого с тях. Но си мисля, че по едно и също време вероятно идват в болницата, единят директор другият с отнети права. Къде е работил до сега Христо? Асен идва от Япония и по едно и също време се оказват в болницата. От промото е ясно, че не са в добри отношения, но до колко са лоши? Говори се за тайнство около личноста на Христо. Това е причината да си мисля, че те двамата имат  някаква "връзка". Ще видим. Сега сме в сферата на предположенията и фантазиите.

# 612
  • Разпиляна във въображението

Да, мястото е различно. Да не се окаже, че са оправили част от тавана на болницата и само частта с диванчето да е останала.

# 613
А това наказан с отнети права да е санитар е смехотворно, тук в България. Само във филма ще  гледаме, как трябва да бъде. Евентуално.
Възможно е да се е хванал на работа като санитар, само, за да попадне в болницата. В предположението на Shatzi, че може и да му е изтекъл срока на наказанието, има логика.

# 614
  • София
А това наказан с отнети права да е санитар е смехотворно, тук в България. Само във филма ще  гледаме, как трябва да бъде. Евентуално.
Възможно е да се е хванал на работа като санитар, само, за да попадне в болницата. В предположението на Shatzi, че може и да му е изтекъл срока на наказанието, има логика.

Освен това Карамазов поства доста снимки от операционната, облечен и стерилен като за операция. Какво ще прави един обикновен санитар там? Не си спомням да съм виждала Йосиф да присъства или асистира на някого в такъв момент. Най-вероятно Христо си връща правата или присъства като консултант.

Общи условия

Активация на акаунт