Откраднат живот 55: Анатомия на гнева

• 41 763
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
  • София
В темата за "Вип Брадър" чета че дейли епизодите ще са по час и половина(поне първата седмица). Това значи, че сериала ще го дават само 30 мин. ли? Та то нищо няма да видим. А в сряда няма и да го дават.

# 616
В темата за "Вип Брадър" чета че дейли епизодите ще са по час и половина(поне първата седмица). Това значи, че сериала ще го дават само 30 мин. ли? Та то нищо няма да видим. А в сряда няма и да го дават.
Доколкото знам само в понеделник дават Вип Брадър от 20 часа, през останалото време е от 21 часа. Навсякъде (в страницата и сайта на ОЖ) пише, че е от вторник до петък в 20 часа. Не виждам причина да го променят.

# 617
Това с Вип Брадър е поредната простотия на  Нова , направо вече обезцениха  ВИП-а .

# 618
Онли, сериала ще си е по един час и в четирите дни, ето официалната/график програма на Нова:
Скрит текст:

# 619
ОЖ ще е от 20:00 ч. от вторник до петък. Информираха официално за тозо график. Какво общо има ВИП брадър с филма, ако ще и дейли епизодите да са по 3 часа?

# 620
То от 30 мин като махнем рекламите я останат 10 мин филм, я не 😃 невъзможно е това.

А защо да не го дават в сряда?

# 621
То от 30 мин като махнем рекламите я останат 10 мин филм, я не 😃 невъзможно е това.

А защо да не го дават в сряда?

Защо 30 мин? И кой е казал, че няма да има ОЖ в сряда? Няма такова нещо.

# 622
Прочети мнението на The only one

# 623
Не е вярно, това което пише. Пък твоя работа, какво четеш и на какво вярваш.

# 624
А кой ти каза, че аз вярвам?
Попита откъде идва и аз ти отговорих.

Както виждаш в горното ми мнение казвам, че ми звучи невъзможно, пък твоя си работа ти какво четеш и какво разбираш...

# 625
А кой ти каза, че аз вярвам?
Попита откъде идва и аз ти отговорих.

Както виждаш в горното ми мнение казвам, че ми звучи невъзможно, пък твоя си работа ти какво четеш и какво разбираш...

Ееееееее, стига де.

# 626
*Melanie*, не разбирам какъв ти е проблема, честно.

Обръщаш се директно към мен като ми цитираш мнението, зададе ми въпрос, на който ти отговорих, после се опитваш се да ми изопачиш думите, пък и накрая ми казваш стига?!?

# 627
# 628
# 629
брррр 😬 добре, че го остригаха Тончо 😂

Общи условия

Активация на акаунт