Откраднат живот 55: Анатомия на гнева

• 41 337
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
Може да е провокация на Бостан ТВ , нали техните турски  бози вървят по това време Joy

# 661
Някой прочел ли е вече новината, че спират сериала? Worried
Не е фалшива новина - сериозно е.
Милошев бил в криза, защото Бояна филм събарят сградата на болницата... Rage

Според мен става дума за завист и пари - много пари... No Mouth
Жалко!

И как реши, че не е фалшива новина?
Откъде знаеш, че Милошев е в криза? Да не би да му светиш нощем сякаш?

Ако иска, може да си направи нов декор

# 662
# 663
В обедните новини имаше кратко интервю с Вергов, Вл. Пенев и Карамазов. Понеже не намирам само репортажа, това е линк към цялата емисия. Интервюто е след 16:20.
https://play.nova.bg/programi/novinite-na-nova-obedna-emisiya/97 … 49?autostart=true

# 664
A Перличка го сложила вече Grinning

# 665
Мерси, Pearl. Hug Успокоих се. Simple Smile
Може би става дума за нови сезони след 6.

# 666
В сторито на Карамазов има малко от премиерата, дават Ева в болнично легло и Банков.

# 667
В сторито на Карамазов има малко от премиерата, дават Ева в болнично легло и Банков.

Според мен това е "в Германия"
Рва бая уплашено го гледа

# 668
в момента са на живо в инстаграм от профила на nova.bg

# 669
Казаха ли нещо интересно? Може ли някой да преразкаже  ?

# 670
Някои снимат, други дават интервюта Simple Smile

# 671
Казаха ли нещо интересно? Може ли някой да преразкаже  ?
Всеки от новите обясни каква радост и чест е да са част от сериала. Отново ни припомниха, че е бил.замислен да е 12 епизода, Христина Апостолова разказа как всичко се прави с много любов, пети сезон е с по-висок рейтинг от четвърти, Ани Пападополу трябвало за два дни да влезе в роля и в общи линии това беше Simple Smile

# 672
Според мен, нищо интересно не казаха  , спряха лайфа точно когато дойде ред на журналистите да задават въпроси , иначе за рейтинга говориха , че с всеки сезон е все по гледам филма и, че очакват 6-ти също да надмине предходните . Повечето които говориха се обединиха около това да разкажат всеки със свои думи, колко добър е екипа , как професионално се работи и т.н., неща които на мен не са ми интересни, защото често се говори за това, не за друго. Надявах се да научим по малко за всички персонажи както беше в миналогодишния лайф , но това не се случи. Иначе журналистите които там са гледали първия епизод, може пък по-късно в някоя статия да разкажат и малко повече относно това какво ни очаква .

# 673
  • София
Чудя се как пък от толкова  журналисти, ни един не направи тайничко клипче, да погледаме и ние малко първия епизод, че ще ни умори това чакане вече Smile  Сигурно са им събрали телефоните на влизане Rolling Eyes Satisfied

# 674
От статията на 24 часа разбираме, че заради Директорът Христо ще е с отнети права.
А актьорите и екипа ще са отново събрани заедно в Дома на киното да гледат премиерата.
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7038814

Общи условия

Активация на акаунт