Откраднат живот 55: Анатомия на гнева

• 41 398
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
Косата на Диана ми е все с различен нюанс в зависимост от светлината Grinning

# 91

Косата й е доста обезцветена, за да падне черното. А принципно такива коси после трудно задържат боя и е нормално да се появяват различни отенъци.

# 92

Майче, и аз съм така и на моменти ми допада, а в други не. Grinning На снимката с Никола Мутафов стоеше кестенява и много ми хареса цветът. После имаше снимка от таванското й жилище където пък беше с пепелен оттенък и изглеждаше страхотно. Аз моята коса например никога не можех да я определя какво точно русо беше. Grinning

# 93
Ванилия, Перличке и аз плача за черната коса на Диана. Така добре изпъкваха чертите на лицето й, очите й. Бе всичко. Беше по-хубава

# 94
Спокойно момичета, като я гледам с цветовете на косата мирно не седи, така, че със сигурност ще я видим пак черна някой ден. JoyАз я харесвам всякак, но не е лъжа, че черното й отиваше най-много.

# 95
Яни, мечтай си за черното. Не и в този сезон. Joy

# 96
Яни, мечтай си за черното. Не и в този сезон. Joy
Хахаха нe си мечтая Зайко, отказах се и се примирих, че даже накрая ми хареса. Joy A aко цветът й е символ на "новата Зорница" и бъде много по-щастлива, значи нека докато участва да не си и помисля да го сменя. Joy

# 97
  • София
Много съм доволна,че Зорница София е на терен. Много я харесвам, а нейните епизоди винаги се разпознават.

Харесвам Диана и с черна и с по- светла коса. Зорница обаче не я искам черна отново. За мен новият и цвят е символ на промяна и искрено се надявам да не се връща назад.

# 98
Да се изкажа и аз. Сега ще ви шокирам. Искам Диана пак с черната коса. Sob

# 99
Да се изкажа и аз. Сега ще ви шокирам. Искам Диана пак с черната коса. Sob

Учудвам се, че не ме анатемоса за пореден път, че съм те предала. Joy Гледай ми аватара и й се кефи на черната коса, другаде така няма да я видиш скоро. Joy

# 100
Бъдете доволни, че смени цвета, а не дължината, защото ако я беше подстригала по-късо........аз щях да изпадна в криза Joy

# 101
Бъдете доволни, че беше смени цвета, а не дължината, защото ако я беше подстригала по-късо........аз щях да изпадна в криза Joy

Е, тогава вече това щеше да е края на фенската ми любов към нея. Joy Макар, че в "Дъвка за балончета" й стоеше добре както беше, но с тази дължина е по-хубава.

# 102
Дано щастието на Зорница да не зависи и да не се крепи само на новия цвят на косата й JoyJoyJoy

# 103
Дано щастието на Зорница да не зависи и да не се крепи само на новия цвят на косата й JoyJoyJoy
Същото мога да кажа и за Марио. Нека не разчитаме само на липсващата му брада. Joy

# 104
  • София
А кой е казал подобно нещо? Символ на нова Зорница не означава символ на щастлива Зорница. Нека не си изопачаваме думите👍

Общи условия

Активация на акаунт