Откраднат живот 55: Анатомия на гнева

• 41 394
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
Анонсите им са леле майко, сещам се за заминаването на Марио от миналия сезон Joy

# 76
Обзалагам се, че е за професията. Просто този, който пише анонсите съм го хванала многократно, че не му тече гладко мисълта и не може да се изразява точно.

# 77
Анонсите им са леле майко, сещам се за заминаването на Марио от миналия сезон Joy
Даааа, тогава що чудене му ударихме къде точно ще заминава и защо И той, освен брат му. А то списвачът пак спал някъде. Ужасно много ме дразни обаче липсата на какъвто и да било контрол на правописа им. В повечето случаи се отнася до технически грешки, което показва, че просто никой не си прави труда да прочете втори път текста.

# 78
Много, много харесвам Ана Пападопулу. Прекрасна е! Вярвам ще направи блестяща роля. Няма значение малка или голяма ще бъде. Изключително мила, интересна актриса, с много приятен тембър, изразително лице  и магнетична, така я възприемам аз.

Карамазов е другата ми радост. И за него съм много доволна. Изобщо хубаво ми е, че освен Зорница и Марио ще има други актьори, които ще чакам с нетърпение да се появат всяка серия. Миналият сезон „виждах“ само любимата двойка, а другите ми бяха даже досадни, особено някои.

Аз и вчера споменах, но наистина ми омръзнаха някои герои и всичко свързано с историите им

„Разкриване на личноста“ по-скоро го разбирам, като разкриване на кой е той? Връзки и отношения с някого в миналото и сега пренесени в настоящето евентуално.

И около мен никой не следи сериала, пък и не съм се интересувала дали и кой. Това е причината да се „запиша“  тук в темата. Още повече 5-ти сезон ме грабна благодарение на Марио още първата серия и не можах да се отделя до края. HeartpulseHeartpulseТрябваше някъде да изливам емоциите си. Предишните сезони доста вяло ги следях  даже и зарязвах и  почти нищо не знаех за групи във ФБ, тема тук.

Та, Моски не се чуди, който не се интересува той не знае. Според мен много често пускат промото по ТВ сега следват и други. Общо взето мисля, че рекламата по ТВ е агресивна  за всички сезони до сега. И преди и по време на излъчването. И не само по ТВ.

# 79
Мел, аз изобщо не се чудя Simple Smile Само отбелязвам, че не бива да съдим по нас за степента на информираност и като цяло хората наистина се изненадват Simple Smile
Като имаш интерес, има къде да се намери информация, но повечето зрители нямат чак такъв интерес като нашия Wink

# 80
Но то е написано така:
Цитат
...а разкриването на самоличността му ще изненада героите и зрителите.

Не ми прозвуча като да разкриват професията му, а сякаш изненадващо ще се окаже нечий син, съпруг, баща Joy
любовник(на Цонев)😀👍

# 81
  • Разпиляна във въображението
Аз пък вчера забелязах голямата татуировка на крака на шефа Simple Smile

Иначе съм фен на тези, който правят промотата на сериите. Често са по-готини от самите серии.

# 82
Ето нещо и от Милена Живкова Simple Smile

# 83
Много е хубава!

# 84

А Зорница София е все пак на терен. Не знам дали е скорошна снимка или не, но със сигурност е от този сезон, така че явно ще я видим отново като режисьор за радост на едни и нещастие на други Simple Smile

# 85
Много са готини и четирите Heart
Йеййййй, толкова се радвам, че тя ще заснеме епизоди от 6-ти сезон, много харесвам нейната работа.

# 86
Блондинките в сериала явно стават мнозинство Stuck Out Tongue Winking Eye

# 87
Блондинките в сериала явно стават мнозинство Stuck Out Tongue Winking Eye

Че тя до сега не беше ли пак руса?

# 88
Точно и аз щях да публикувам Зорница София, но Москита ме изпреварила.
Според мен е от сега снимката, защото тя до скоро качваше снимки от др места и не изглеждаше да е работила.

Милена Живкова в началото на сериала беше с кестенява коса, някакво медно дори и после започна да се изсветлява, на сегашната снимка е най-светла.

За цвета на Диана още ме е яд, с черното беше трепач!

# 89
Като видях трите актриси на снимката и М. Живкова по-горе и някак това "сходство" ми се наби в очите.
На тази по-стара снимка се вижда отлично, но тогава някак ми е убягнало това.

За цвета на Диана нямам претенции, но Зорница я харесвам с черната коса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт