Откраднат живот 55: Анатомия на гнева

• 41 384
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
  • Там,където се събуждам щастлива.
Може да сте писали, но не следях предишната тема:  Тони Бонбони защо го няма на плаката? Ще почине ли?

# 61
Аз се надявам, че никой няма да умира! ✌

А защо го няма не знам, други също липсват. Както видяхме и предните сезони е било така, не са снимали всички на куп Wink

# 62
Може да сте писали, но не следях предишната тема:  Тони Бонбони защо го няма на плаката? Ще почине ли?
Тони си е добре.Даже,ще прави романтични изненади на Албена.Просто не всички участват на въпросната снимка.

# 63
Информация за новите герои, не е нещо което вече не знае, но е официално и най-после са добавили и Ирина:

Ева:

Скрит текст:
Ана Пападопулу се превъплъщава в Ева, събудилата се от кома съпруга на доцент Банков. Героинята ѝ ще има досег с болница “Св. Кирил”, но “по друг начин”, разрива актрисата. 

“Ева (Ани Пападопулу) носи изключително човешка история.  В действителност на всички ни се случват едни и същи неща - влюбваме се, разлюбваме се, обичаме се. За нас важното е да покажем как преминаваме през тези емоции и как се справяме с тях“, коментира Евтим Милошев.

Христо:
Скрит текст:
Владо Карамазов ще влезе в операционната на МБАЛ "Св. Кирил" като едно от новите попълнения на актьорския състав в шести сезон на най-успешния български медицински сериал. "Персонажът ми е гневен за нещо в миналото, а в този сезон ще стане ясно и какво е то. Той е доста краен и изразходва гнева си в ситуации, които зрителите ще видят още в първи епизод“, споделя актьорът за своя герой - Христо Карагьозов. Той ще провокира лекарския състав още с появата си в болницата, а разкриването на самоличността му ще изненада героите и зрителите.

Директор Цонев:
Скрит текст:
Владо Пенев е още един любим български актьор, който се присъединява към каста в шести сезон на хитовата българска продукция “Откраднат живот”. Предстои му не само да облече лекарска престилка, но и да изиграе ключова роля в сериала като новия директор на болница “Свети Кирил” Асен Цонев тази есен по NOVA.

“Героят ми е доктор анестезиолог. Между моят образ и героят на Юлиан Вергов ще съществува напрежение”, загатва за ролята си актьорът и разкрива, че посвещава ролята си в “Откраднат живот” на втория съпруг на моята майка – професор Асен Бонев, който е бил забележителен човек и лекар.

# 64
  • София
А още един анестезиолог. Grinning

# 65
Стана ми интересно това - разкриването на самоличността на Карагьозов ще изненада героите и зрителите....

Дали се отнася за това, че е бил лекар и друга загатка са ни приготвили??

За пореден път се убеждам, че комуникацията със зрителите и информацията, която спускат им е изключително слабо звено.
Разкриват разни работи, пък после се държат все едно са голяма тайна... 😂

Съдейки по това, колко броя от Милошевото фемили се изявиха, предполагам, че ПР-ът им се дължи на някоя негова стринка и от там идват всички недоразумения.

# 66
И на мен ми стана интересно какво толкова изненадващо ще разкрият за Христо.

# 67
Според мен изненадата ще бъде, че е бил лекар. А си мислят, че ще изненадат зрителите, защото наистина ще изненадат зрителите Grinning
Вчера си говорих точно с една колежка, гледа филма, интересен ѝ е много, често го обсъждаме, а в момента дори не знаеше, че Карамазов ще влиза в сериала и не е гледала и промото. Хората са масово така, просто ние тука сме една малка част, които са в час с всички новини, виждаме всяка снимка на актьори, режисьори, сценаристи и оператори и сме една крачка напред. Около мен нямам един познат, дето да знае, че сериалът има Фейсбук страница, камо ли за някакви други източници на информация. Та в общия случай зрителят ще се изненада. Нас ще ни изненадат само финалните надписи Joy

# 68
Информация за новите герои, не е нещо което вече не знае, но е официално и най-после са добавили и Ирина:

Ева:

Скрит текст:
Ана Пападопулу се превъплъщава в Ева, събудилата се от кома съпруга на доцент Банков. Героинята ѝ ще има досег с болница “Св. Кирил”, но “по друг начин”, разрива актрисата. 

“Ева (Ани Пападопулу) носи изключително човешка история.  В действителност на всички ни се случват едни и същи неща - влюбваме се, разлюбваме се, обичаме се. За нас важното е да покажем как преминаваме през тези емоции и как се справяме с тях“, коментира Евтим Милошев.

Христо:
Скрит текст:
Владо Карамазов ще влезе в операционната на МБАЛ "Св. Кирил" като едно от новите попълнения на актьорския състав в шести сезон на най-успешния български медицински сериал. "Персонажът ми е гневен за нещо в миналото, а в този сезон ще стане ясно и какво е то. Той е доста краен и изразходва гнева си в ситуации, които зрителите ще видят още в първи епизод“, споделя актьорът за своя герой - Христо Карагьозов. Той ще провокира лекарския състав още с появата си в болницата, а разкриването на самоличността му ще изненада героите и зрителите.

Директор Цонев:
Скрит текст:
Владо Пенев е още един любим български актьор, който се присъединява към каста в шести сезон на хитовата българска продукция “Откраднат живот”. Предстои му не само да облече лекарска престилка, но и да изиграе ключова роля в сериала като новия директор на болница “Свети Кирил” Асен Цонев тази есен по NOVA.

“Героят ми е доктор анестезиолог. Между моят образ и героят на Юлиан Вергов ще съществува напрежение”, загатва за ролята си актьорът и разкрива, че посвещава ролята си в “Откраднат живот” на втория съпруг на моята майка – професор Асен Бонев, който е бил забележителен човек и лекар.

Има даже и за Даниел Рашев (Врабчев). След цели 5 сезона...

# 69
И аз залагам на това, че ще ги изненада с факта, че е лекар. Сещам се за репортажа за началото на снимките, как ще спре операцията на Тасев, май там ще е прословутото разкритие, вероятно и защо въпреки, че е лекар не лекува и причината зад това.

# 70
Има нещо вярно в това, което казваш, Москита.

Наистинага, голяма част от зрителите не са в крак с новините около сериала и за тях би било изненада.

# 71
Моски, така е, нас да ни изненадат и то приятно е много трудно, глупостите знаем, че ги умеят  Grinning

# 72
Но то е написано така:
Цитат
...а разкриването на самоличността му ще изненада героите и зрителите.

Не ми прозвуча като да разкриват професията му, а сякаш изненадващо ще се окаже нечий син, съпруг, баща Joy

# 73
Ванилия, не голяма част, а 90%.Гарантирам. Колко хора следят групите и форума и колко са зрителите? Няма съпоставка. Grinning

# 74
Ааа, Стела, не разчитай на това. Нали още миналият сезон ги хванахме, че първо пият три ракии и след това пишат анонсите Joy

Общи условия

Активация на акаунт