Откраднат живот 55: Анатомия на гнева

• 41 902
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
Права на лекар се отнемат за много тежко провинение при наличие на допусната  грешка. Трябва да питам дали не трябва да има и дело и съд. Обикновено е за година - две поне в България.

# 256
Да, след като те осъдят, но до колкото знам може да е за някакъв период от време, не е нужно да е доживотна забрана, вероятно спрямо провинението се определя интервала.

# 257
У нас е от няколко месеца до 2 години.

# 258
# 259
И той се е гътнал. Те всички лекари от тази болница ги натръшкаха, само сестрите държат фронта.

# 260

Объркал е коктейла с добавките за мускули Joy

# 261
  • София
Явно Фотев е напомнил за себе си Simple Smile
Обаче не остана лекар в тази болница, който да не са го смлатили 😂😂😂
Все се надявах крими елемента на сезона да е в друга посока, но явно всички доктори ще си минат по реда с тупаниците. От жените май само Стаменова я видяхме посинена, нали?

# 262
  • Разпиляна във въображението
Цонев като млад - да не би да го дават как не иска за зет Банков? Не съм въодушевена от ретроспекциите.

# 263
 Очевидно са имали конфликт от самото начало, може би ще ни дадат какво е станало, та Банков е искал да му се извини.
54 епизода са предвидени. Има да прехвърчат из времето насам-натам, та да ги запълнят Grinning

# 264
  • София
За мен тези ретроспекции са признак на творческо безсилие, не знам какво толков могат да кажат, което да не стане ясно с действията и отношението между героите. Сега просто ще запълват епизодите и екранно време, за да гледаме случилото се в миналото, което вече ще е известно

# 265
Мириел, и аз това си мисля, че Цонев от самото начало не е одобрявал Банков. И няма да се учуди какви ги е вършил в болницата в България.

Мисля си и друго - Цонев ще го видим първи в болницата, той няма да знае, че Банков е бил точно в тази болница, нито пък останалите там ще знаят, че това е тъстът, следователно няма как да му кажат за Банков и Зорница. Той от своя страна ще настоява Ева да е при него и Банков ще се принуди да се върне, въпреки, че знае кого ще срещне там. То е ясно, че няма да му каже "ама чакай, бившата ми любовница е в твоята болница". И после клюкарите ще си свършат работата.

# 266
Яни, така звучи най-логично. И това би обяснило защо Банков в началото се мотка цивилен. Явно отначало ще е просто близък на пациент в болницата. После ще видим какво ще го накара да се задържи и като лекар.

# 267
За мен тези ретроспекции са признак на творческо безсилие, не знам какво толков могат да кажат, което да не стане ясно с действията и отношението между героите. Сега просто ще запълват епизодите и екранно време, за да гледаме случилото се в миналото, което вече ще е известно

За половин епизод могат да направят ретроспекцията. И да - с разговори
Аз пък искам да видя тъщата! Там е истината Smiling Imp

# 268
На мен пък тия ретроспекции ми харесват. Най-накрая сценаристите да се решат да ни покажат неща, които не сме видяли в реално време. Така поне няма да се питаме "ама това сега откъде дойде?", както с четирите месеца на Банков и Зорница.

Последна редакция: сб, 25 авг 2018, 21:15 от yanitsa.s

# 269
Тогава искам ретроспекция от живота на Зорница, от живота на Марио и Тони !!! Не ми дреме особено за неволите на Банков, но щом ще ни занимават с тях защо да не покажат и другите ? ....

Някой беше написал и съм на 1000% съгласна, че промото изглежда като трейлър на филм.

Общи условия

Активация на акаунт