Откраднат живот 55: Анатомия на гнева

• 41 861
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
  • Разпиляна във въображението
Остава промото да е само за епизод 1 на сериала Simple Smile Дано да пуснат и друго с останалите актьори.

# 361
Остава промото да е само за епизод 1 на сериала Simple Smile Дано да пуснат и друго за останалите.

Миналогодишното беше такова - 80% от кадрите бяха в първи епизод, много малкча чат от по-натам

# 362
То тогава май пуснаха промото много скоро след като започнаха да снимат и предполагам са нямали много заснети сцени, които да използват.

А все пак и трябва да запазят сюжета в тайна, нормално е само началото да ни покажат.

# 363
  • Разпиляна във въображението
Актьорите, по личните си страници, се грижат да нямаме много тайни. Може да покажат сцени от вече публикуваните - сцени по покриви, операционни, язовири, лампички Simple Smile и така да видим, че кастът си е на линия. А могат да го направят като миналогодишното с покрива.

# 364
Някой питаше за Захариев 😎 въпреки, че не е типичен красевец, е много магнетичен

# 365
И една Диана Димитрова - на тази снимка ми заприлича на Мегън Маркъл😀

# 366
  • София
Емил Марков ми харесва на снимката, Димитрова - не.

# 367
  • София
Много прилича даже. Grinning

# 368
Съгласна, има нещо. Grinning Красавица! Heart

# 369
Снимката на Диана е стара от 2017, не е за сериала Simple Smile

# 370
Диана е много красива жена. Но едни имат вкус, други не Simple Smile

# 371
И една Диана Димитрова - на тази снимка ми заприлича на Мегън Маркъл😀

Еййй, супер е! Има нещо много диво в тая снимка

# 372
От сторито на Вергов:

# 373
Не знам дали е магнетичен Е. Марков, за мен не е. Не харесвам  застаряващи мъже с боядисани коси. За мен е отблъскващо.

Не ми се гледа и Захариев. Никога не ми е бил симпатичен, като поведение и характер. Страхлив, нерешителен, без авторитет, мишкуваше до Виолета, търговец на бебета.

На тази снимка Диана наистина прилича на Мегън Маркъл. Хубава е.

Последна редакция: вт, 28 авг 2018, 18:35 от *Melanie*

# 374
В момента повтарят Семейни войни с участието на нашите актьори. Който иска - по нова

Общи условия

Активация на акаунт