Откраднат живот 55: Анатомия на гнева

• 41 812
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
Перличке, аз също си мислех същото.
И аз мисля, че хвърли нещо.

# 556
Та сега - на мен ли ми се струва, че накрая Зорница замахва все едно хвърля нещо преди да падне на колене?

Банков в гората й е казал, че иска ново бебе от нея и й подарява комплект за изписване. Захвърля комплекта Joy

# 557
Това промо всеки път като го видя, всеки път различен детайл ми прави впечатление. Та сега - на мен ли ми се струва, че накрая Зорница замахва все едно хвърля нещо преди да падне на колене?
годежния пръстен от Марио🤪😂😁а дано. Амин!😁
Хъмбъл, да не те разочаровам, но не се надявай Simple Smile Дори и да е това, няма да е за дълго. Накрая ще ги видим женени Simple Smile При тях всичко е толкова предвидимо, няма никаква интрига Wink

Едит: Комплекта много голям, не го видях Simple Smile Биберон?

# 558
Доне, а защо хвърля комплекта? Не желае ли едно малко уникатче?

# 559
Доне, а защо хвърля комплекта? Не желае ли едно малко уникатче?

Тя е простовата, елементарна жена и иска гаменче. Тя всъщност просто не знае какво иска....

Добре, ако не може цял комплект за изписване, и биберон става - ама марков, нали? Ританки?

# 560
  • София
Това промо всеки път като го видя, всеки път различен детайл ми прави впечатление. Та сега - на мен ли ми се струва, че накрая Зорница замахва все едно хвърля нещо преди да падне на колене?
годежния пръстен от Марио🤪😂😁а дано. Амин!😁
Хъмбъл, да не те разочаровам, но не се надявай Simple Smile Дори и да е това, няма да е за дълго. Накрая ще ги видим женени Simple Smile При тях всичко е толкова предвидимо, няма никаква интрига Wink

Едит: Комплекта много голям, не го видях Simple Smile Биберон?
А дано се вземат и да се рахатяса.
В сериала има много други интересни герои. Включително и новите.

# 561
Е ми коментирайте останалите за вас интересни герои, а не потребителите и какво/за кого пишат те.

# 562
[Добре, ако не може цял комплект за изписване, и биберон става - ама марков, нали? Ританки?
Естествено, че марков, то иначе не е интересно. Без ританки, няма да веем гащи по покрива в такъв момент Confused

# 563
  • Разпиляна във въображението
От новите може да ми е интересен Христо, но Банков ми е анти още от сезон четвърти. Радвам се, че най-накрая пуснаха нещо различно от тройката, за да видим и някои от останалите.

Липсва ми Галя Sad

Банков в нов апартамент. Тавански Simple Smile Да взема да предположа, че в промото Банков извежда жена си от болницата, може би изписана. В една от снимките тя е на носилка, а сега пък ухиления Банков я разнася там.

# 564
Христо явно го гласят за изненадата на сезона. И в това промо, и в предното го дават за по няколко кадъра и ни дума, ни звук от или за него. Освен официалната информация, която дадоха за него, в промото няма спойлери за историята му.

# 565
На мен ми е много любопитно по какъв начин е свързан с Банков и фемили. Надявам се да са му измислили интересна история.

# 566
Аз смятам, че Цонев ще е виновен за загубените му лекарски права, поне така ме кара да мисля промото.
А с Банков ще има ли общо явно ще разберем впоследствие.

# 567
Склонна съм и аз да мисля нещо такова. Единственото слабо място на тази теория е защо директорът ще назначи на работа някой, който очевидно има причини да му е много ядосан и търси отмъщение? Thinking

# 568
И на мен ми е много интересна историята около Христо. Нали се говореше, че синът на Милошев ще играе дете на Христо, но повече нищо. Thinking

# 569
Перличке, може да не го помни. Или може да е леко гузен и да му дава поне работа като санитар, нещо такова ми се върти.

Общи условия

Активация на акаунт