ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 497

• 36 285
  • 735
  •   1
Отговори
# 180

Цитат
А сега как са ? Знаете ли ? Да пребориш рак не е лесно

Много жени страдат от рак за жалост  Sad   Добре са . Вахиде играе в ново дизи есента ще почва .  Санем не знам . Ако някой  от темата знае повече ще разкаже .
 Какво стана с Баръш Калъч ?   Нали ще играе в новия сезон  подробности йок .

Последна редакция: пт, 31 авг 2018, 14:50 от femmi2

# 181
Важното е, че са добре
Аз наскоро гледах "Войната на розите" с Баръш Кълъч

# 182
 Войната на розите не е нещо особено .   Главната не ми допада.

Нашата история  гледаш ли ? Бурак и Хазал   имат химия

Последна редакция: чт, 30 авг 2018, 23:19 от femmi2

# 183
И на мен не ми допада главната актриса, но сериала има смисъл
Не, не го гледам. Можеш ли да разкажеш накратко ? Simple Smile

# 184
  • Варненска клюкарка
И двете са добре, Вахиде се снима в няколко сериала след това- Великолепния век третата част, Майка, който стана голям хит и сега започва нов сериал с нея... Непосредствено след Фериха и спряха някакъв май....
Дениз Оур се беше омъжила за един, който и се явяваше трети съпруг, сега май е с четвъртия вече, тя всъщност е оперна певица, участва в мюзикъли и почти не се снима в сериали Peace Преди няколко месеца се пробва но не се получи 33uu
Като споменах че и го прекъснаха и се сетих че всъщност в главната роля беше Гизема и на нея това и се явява втория сериал който и спират без финал Shocked

Последна редакция: чт, 30 авг 2018, 18:56 от Беллора

# 185
И двете са добре, Вахиде се снима в няколко сериала след това- Великолепния век третата част, Майка, който стана голям хит и сега започва нов сериал с нея... Непоследствено след Фериха и спряха някакъв май....
Дениз Оур се беше омъжила за един, който и се явяваше трети съпруг, сега май е с четвъртия вече, тя всъщност е оперна певица, участва в мюзикъли и почти не се снима в сериали Peace Преди няколко месеца се пробва но не се получи 33uu
Като споменах че и го прекъснаха и се сетих че всъщност в главната роля блеше Гизема и на нея това и се явява втория сериал който и спират без финал Shocked

Благодаря и на теб за информацията Heart

# 186
 Евии  ако мога така да се обръщам  . Не го следя подробно .     Хазал играе пак бедно момиче . Грижи се за за  голямо с - во с братя и сестри . Бащата алкохолик   #2gunfire   Героинята се казва Филиз а този на Бурак - Баръш -  Сашо . Лъгал е за  истинското име  . Влюбват се той и помага .   От ботато с- во  но  е скаран с тях . Вторият сезон ще се окаже женен за друга .  Накратко това мога да ти разкажа .
 Щяха да останат без покрив  спасиха положението .

Майка е добър сериал . Наскоро го даваха по бтв  . На мен ми хареса въпреки някой безумия .

Последна редакция: чт, 30 авг 2018, 19:03 от femmi2

# 187
Евии  ако мога така да се обръщам  . Не го следя подробно .     Хазал играе пак бедно момиче . Грижи се за за  голямо с - во с братя и сестри . Бащата алкохолик   #2gunfire   Героинята се казва Филиз а този на Бурак - Баръш -  Сашо . Лъгал е за  истинското име  . Влюбват се той и помага .   От ботато с- во  но  е скаран с тях . Вторият сезон ще се окаже женен за друга .  Накратко това мога да ти разкажа .
 Щяха да останат без покрив  спасиха положението .

Майка е добър сериал . Наскоро го даваха по бтв  . На мен ми хареса въпреки някой безумия .

Може разбира се
Благодаря, не съм ги гледала
Някой ден като търся сериал за гледане ще ги имам предвид

# 188
Забравих да ти кажа продуцента  е Фатих Аксой  . Хазал отново работи с него в НИ  .  Имат снимка на едно парти Аксой ги е прегърнал като дъщеря .  Laughing

Цитат
Промо фото сериала « Наша история « от Украинского телеканала « Новый канал « сериал транслируют сразу по две серии подряд, так что сегодня Украинцы увидят 5-6 серию

# 189
  • Варненска клюкарка
Какви хубави кадри са напускали рускините Heart Eyes

# 190
  Утре денят на Емир латините ще се побъркат  Joy

Този стол му е любим   се люшка на него    размишлява , страда , пие

Много добри ! smile3501

# 191
  • Варненска клюкарка
Това бил трона на принца tooth
Какви хубави ръце Crazy

# 192
Този на Ферия годеника има една такава психарска физиономия Grinning Направо ужас

# 193
  • Пришълец
Everythhing, чувствай се като у дома си! Hug Laughing Щом може, аз също ще се възползвам и ще те наричам Еви/Ева, че Евритинг ми идва дълго...

Ние сме почти на фаза разлюбване, пък те на прясно влюбване и творят ли творят, измислят си акции...Затова казвам че утре ще нашляпам Емко, поне на първа страница има богат снимков материал и без това никой не го поглежда там, поне да има полза от него...

Никой не го поглеждал, ти така си мислиш, Бел tooth Утре е денят на Емко, аз ще метна няколко отсега... Пък като дойде време за Аман, ще уважим и него Mr. Green
Скрит текст:

Цитат
Красива Хазал Heart Eyes Бел, не знам защо, но първото за което се сетих като я видях е предишният ти аватар Laughing

# 194
Everythhing, чувствай се като у дома си! Hug Laughing Щом може, аз също ще се възползвам и ще те наричам Еви/Ева, че Евритинг ми идва дълго...

Разбира се, че може Heart

Общи условия

Активация на акаунт