ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 497

• 36 276
  • 735
  •   2
Отговори
# 165
Някой гледа ли сериала от 19:00 по диема фемили ?

# 166
 Гледаме го  по фемилито  даже    го поентваме  Mr. Green Blush знаем го наизуст . Все пак темата ни е за този сериал актьори и колеги .

# 167
Гледаме го  по фемилито  даже    го поентваме  Mr. Green Blush знаем го наизуст . Все пак темата ни е за този сериал актьори и колеги .

О супер
Не го гледам за пръв път, но сега се загледах пак в него

# 168
  Заповядай  в нашата тема за коментари  Hug ако искаш разбира се . Клюки нищим всичко  Mr. Green
 Аз залепнах на тоя сериал като магнит .

# 169
  Заповядай  в нашата тема за коментари  Hug ако искаш разбира се . Клюки нищим всичко  Mr. Green
 Аз залепнах на тоя сериал като магнит .

Много благодаря Heart
И на мен ми е един от любимите
Предстоят много много интересни моменти

# 170
 Предстои катастрофата  . Фера ще развали годежа  не трябваше се съгласява на това  .  Пустите му турски порядки   ooooh!  Няма смелост се опълчи срещу Чепика и брат си .

# 171
И аз не ги разбирам. Уж мислят най-доброто за децата си, а всъщност правят точно обраното. Много поуки могат да се извадят от сериала Simple Smile

# 172
 Могат се извадят поуки . Любовта между два различни свята и лъжите . В живота богаташите не са различни .  Да не ти идва до главата . Емир е различен от баща си  . Разбра последствие когато се пренесе в Етилер що  за с- во са Чепикови .  Защити любимата си . В него бошуваха любов омраза , гняв .

Ако си гледала Завръщане с Джансу Дере  там как я тормозат .  Стойностен сериал е .

Как да се обръщаме към теб ?  Еви може ли  bouquet

# 173
Гледала съм го да. Но не докрай
Спомням си, че там имаха едни много странни традиции
Както и в "Щастливи заедно" с Берен Саат
Даже тези два сериала са снимани на един и същи декор Grinning

# 174
Щастливи заедно си го харесвам  Peace Ако го повтрят бих го гледала . Берен от доста време не е на екран .  
 Апартамента на Емир е декориран . Не го знаех и се учудих . За мазата е ясно .

на сватба с мъжа си

Последна редакция: чт, 30 авг 2018, 18:00 от femmi2

# 175
И на мен много ми харесва сериала. Даже и в интернет си го бях гледала. Всичките и сериали са прекрасни както и тя самата Simple Smile

# 176
  • Варненска клюкарка
Евритинг, добре дошла, ние все има какво да си кажем за сериала дори и след толкова време Laughing Не сме в най-пълния си състав, лято е, всеки е нанякъде, но винаги има кой да намине от тук и да каже две приказки Grinning
Аз съм на мнение че това което правят не е най-доброто за децата им, а за самите тях, те смятат децата си за своя собственост и че животът им им принадлежи и могат да се разпореждат с него, оттам логичното следствие- по-слабите може и да се примирят, а по-силните няма да търпят и ето го сблъсъка.

Аа не, Щастливи заедно и АФК не са снимани на един и същ декор Naughty На различни продуцентски къщи са и с 5-6 години разлика във времето Peace Аз го харесвах, но до един момент, после къде го измислиха оня рак на главната героиня, съсипаха цялата история ooooh!

# 177
Аз говорех за Щастливи заедно и Завръщане, че са снимани на един и същ декор Simple Smile
Нищо разбрахме се
Иначе доколкото разбрах аз актрисите, които играят майката на Ферия и Санем наистина се разболели от рак. Затова на едната и се наложило да напусне сериала, а на другата да носи перука

# 178
  • Варненска клюкарка
Разбрахме се Sunglasses Аз Съла не съм го гледала, не е моето Peace
Така е, и двете се разболяват, но според мен на Вахиде ролята много отдавна беше изчерпана и затова не я върнаха в сериала, а на Санемката имаше накъде да растат историите...

# 179
А сега как са ? Знаете ли ? Да пребориш рак не е лесно

Последна редакция: чт, 30 авг 2018, 18:34 от Everythhing

Общи условия

Активация на акаунт