Я, кака колко близко е тук, бях го забравила това
И когато рускините миналата година пишеха че купонясвала с тях докато той беше в САЩ си виках голяма работа, ама ето на... не е малка 
Щом онзи черния мазняр Билгин избутал една от титулярките в олигофренията че да отваря място за любимата си и каквато е безлична я навира във всяка продукция на Япъма, кой е той и кой е Ча... такива ми ти работи
Единственото му достойнство пред камерата е че добре разхожда костюмите, има тяло
Това което съм казвала че появява се някой с някоя тъпа комедия, сдобива популярност която осребрява в няколко реклами и е до там с пълна сила важи за него... Ще го видим Ардуча дали ще задържи или повиши постигнатото с друг сериал, но много се съмнявам че няма
Другаде е станала засечката.... Не че много важно както и да е станало, един ден ще приключи, друг е въпроса че сигурно ще разберем на следващата година
И здрави нерви за следващия птеродактил, който по нищо няма да отстъпва в екстрите на сегашния, даже може и да е по-зле 
Знам че е част от фотосесията за сериала, но тази мътна снимчица изглежда по-добре от рекламните постери 
Единственото му достойнство пред камерата е че добре разхожда костюмите, има тяло
Това което съм казвала че появява се някой с някоя тъпа комедия, сдобива популярност която осребрява в няколко реклами и е до там с пълна сила важи за него... Ще го видим Ардуча дали ще задържи или повиши постигнатото с друг сериал, но много се съмнявам че няма
Другаде е станала засечката.... Не че много важно както и да е станало, един ден ще приключи, друг е въпроса че сигурно ще разберем на следващата година
И здрави нерви за следващия птеродактил, който по нищо няма да отстъпва в екстрите на сегашния, даже може и да е по-зле 
Знам че е част от фотосесията за сериала, но тази мътна снимчица изглежда по-добре от рекламните постери 

невъзможна си ей. 

Аз неща които не харесвам, не разцъквам и не гледам пък ако ще и да е Ча... 

Ние сме почти на фаза разлюбване, пък те на прясно влюбване и творят ли творят, измислят си акции...Затова казвам че утре ще нашляпам Емко, поне на първа страница има богат снимков материал и без това никой не го поглежда там, поне да има полза от него...