ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 497

• 36 276
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
  • Варненска клюкарка
А, вече се вижда Марги Heart Eyes

Я, кака колко близко е тук, бях го забравила това  Mr. Green И колко по-ниска е от Бенсу, която тук изглежда огромна Shocked

# 151
Близо е не посмя да я фане за ръка Оффф по -добре  нямаше понесем гледката. Може да е бил шута вече или малко след това.Вторият път я развя на яхтата .Ролята безлична нямаше нужда от нея ама такъв е сценария.Не вярвам се познавали от преди.Не познава Чачовите аркадаши.
Бенсу и отива спусната коса не тая туфа  на главата.Ча не ми се нрави  на Галата .

Последна редакция: ср, 29 авг 2018, 22:50 от femmi2

# 152
  • Варненска клюкарка
Е как да не ги познава, че тя ходи по почивки с приятелите му дори и без него hahaha И когато рускините миналата година пишеха че купонясвала с тях докато той беше в САЩ си виках голяма работа, ама ето на... не е малка ooooh!
Именно жалката и роличка, каквото с нея същото и без нея, дали в сценария не са и отворили място благодарение на Ча... Whistling Щом онзи черния мазняр Билгин избутал една от титулярките в олигофренията че да отваря място за любимата си и каквато е безлична я навира във всяка продукция на Япъма, кой е той и кой е Ча... такива ми ти работи  Whistling
За главните връзките може и да не минават, ама пълнежа е тоя е човек на оня....

А Бенсу наистина е като кошница в главата- възможно най идиотската рокля и най грозната прическа, това нейното е зорлем да се направиш на нищо ooooh!

# 153
Познава ги сега  когато я води на почивки .Преди това  едва ли .Те се сдушиха зимата .Илка и мазния блогър се мазньотиха  била умна нам ква си подхождали си .
   Не сме били там   да знаем кой ги е уредил .  Явила се е на кастинг и са я взели .Не се изисква за тая роля умения .Разхожда се  пЪчи  се казва една две думи .

МаргарелО     супер героя ще долети приготви почерпката    Mr. Green

Гледам по лейдито  Ардуч как си разхожда  кАстюма и терзанията на Дафне .

Последна редакция: чт, 30 авг 2018, 15:45 от femmi2

# 154
  • Варненска клюкарка
Много ми е неприятен тоя Ардуч- ни актьор става от него, ни за хубост да го гледам с тия лилавеещи устни по един пръст дебели, малки очи и нос като копче. Нито харизма някаква се усеща 33uu Единственото му достойнство пред камерата е че добре разхожда костюмите, има тяло Peace Това което съм казвала че появява се някой с някоя тъпа комедия, сдобива популярност която осребрява в няколко реклами и е до там с пълна сила важи за него... Ще го видим Ардуча дали ще задържи или повиши постигнатото с друг сериал, но много се съмнявам че няма Peace

А аз продължавам да твърдя че кака се познава с някои хора от Чачовите още преди сериала, не знам дали Ча и е помогнал за работата, но и не го изключвам. Много време мина от миналия януари дори и да се събират и разделят много е.... А реално те нямат сцени от януари, тя се появява за 2 минути, а на сета е била сигурно за по половин час, не повече и така няколко серии, значи седмици наред на сета едва ли са се засичали Peace Другаде е станала засечката.... Не че много важно както и да е станало, един ден ще приключи, друг е въпроса че сигурно ще разберем на следващата година hahaha И здрави нерви за следващия птеродактил, който по нищо няма да отстъпва в екстрите на сегашния, даже може и да е по-зле hahaha

Тази май не съм я виждала newsm78 Знам че е част от фотосесията за сериала, но тази мътна снимчица изглежда по-добре от рекламните постери Peace

# 155

Последна редакция: чт, 30 авг 2018, 16:51 от femmi2

# 156
Много ми е неприятен тоя Ардуч- ни актьор става от него, ни за хубост да го гледам с тия лилавеещи устни по един пръст дебели, малки очи и нос като копче. Нито харизма някаква се усеща 33uu Единственото му достойнство пред камерата е че добре разхожда костюмите, има тяло Peace Това което съм казвала че появява се някой с някоя тъпа комедия, сдобива популярност която осребрява в няколко реклами и е до там с пълна сила важи за него... Ще го видим Ардуча дали ще задържи или повиши постигнатото с друг сериал, но много се съмнявам че няма Peace

А аз продължавам да твърдя че кака се познава с някои хора от Чачовите още преди сериала, не знам дали Ча и е помогнал за работата, но и не го изключвам. Много време мина от миналия януари дори и да се събират и разделят много е.... А реално те нямат сцени от януари, тя се появява за 2 минути, а на сета е била сигурно за по половин час, не повече и така няколко серии, значи седмици наред на сета едва ли са се засичали Peace Другаде е станала засечката.... Не че много важно както и да е станало, един ден ще приключи, друг е въпроса че сигурно ще разберем на следващата година hahaha И здрави нерви за следващия птеродактил, който по нищо няма да отстъпва в екстрите на сегашния, даже може и да е по-зле hahaha

Тази май не съм я виждала newsm78 Знам че е част от фотосесията за сериала, но тази мътна снимчица изглежда по-добре от рекламните постери Peace

Скрит текст:
Хелоуууууу. Party
Влизам и прихвам, Joy невъзможна си ей. love001
Като че ли и аз. Thinking

# 157
 И аз не се сещам да съм виждала въпросната снимка на Хазал  Rolling Eyes

тинейджърския период на Ча     напраУ ми е смешен  Joy

тоя колаж ми ареса

# 158
  • Варненска клюкарка
Фемо де го тийн периода, щото аз не го виждам newsm78

Ей тая моЙ да мине за тогаС Mr. Green

А тези много ги харесвам от ранната му младост, първата беше нещо от космо, ама Космополитън ли, Космогърл ли, май 2011...

Като дойде денят на Емко ще нашляпам повечко, пък може и ГА дойде денят на мъпет шоу да сложа аман Аман се посмеем малко за Чачова сметка  hahaha

Последна редакция: чт, 30 авг 2018, 16:04 от Беллора

# 159
Човек се променя като расте

Джеймс Бондовската е уникална  Heart Eyes

тази по времето на Прилива

хобита  - рибарчетУ   табладжатията

Последна редакция: чт, 30 авг 2018, 19:42 от femmi2

# 160
Откъде се присетихте за младежките години Mr. Green на Ча? Thinking

# 161
  • Варненска клюкарка
Наде нали има една акция по дни  до Чачовия РД- примерно шапките му, очилата, с фенове, списания, ролите му, бла бла... От там и младите му години...
Ето я, миналата седмица я бях сложила назад, виж списъка, мисля че утре е ред на Емир ама не съм сигурна.

Преди двайстата си година в повечето фотосесии изглежда толкоз зле, че не бих се мръднала и за една снимка да сложа. Но не самия Ча, а стайлйлинга дето са му го спретнали да мяза на гей ooooh! Аз неща които не харесвам, не разцъквам и не гледам пък ако ще и да е Ча...  33uu

А това е красиво Heart Eyes
Heart Eyes

# 162
Сега ми стана ясно Ивче.
Феноветеееееее.....абе не е за приказка. Laughing

# 163
  • Варненска клюкарка
Сега ми стана ясно Ивче.
Феноветеееееее.....абе не е за приказка. Laughing
Мии кО да ги праЙш, латините са пощурели, Туитъра е бръмнал от тях hahaha Ние сме почти на фаза разлюбване, пък те на прясно влюбване и творят ли творят, измислят си акции...Затова казвам че утре ще нашляпам Емко, поне на първа страница има богат снимков материал и без това никой не го поглежда там, поне да има полза от него...

Затова сложих днес снимки от списания, така е, утре е денят на Емко Peace

# 164

какъв поглед  Flutter

Демет и Сечо на купон  до 3 часа през нощта     бреййй ще надминат аркадаша  Joy  

Последна редакция: чт, 30 авг 2018, 19:44 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт