От мен Емко 3

хубав колаж цветен

https://vk.com/cagulsoy?w=wall-101396376_120398%2Fall
зад кадър на Ичарде - внимава го не удари наистина квато му е тежка ръката

Но Ча наистина не оставя никого безразличен- обратни, нормални, леви, прави, малки, големи и още по-големи момичета и момчета

Точно тези снимки май не съм ги виждала, но една друга с тези керемидените дънки да 

може го гръмнат това е само откъс 

но нещо в нея като я погледна и не ме кефи. 

МаргарелА ще реди каЙфета и бонбони майтап да става. 
При всички случаи ще трябва да надскочат първия си проект за да се получи един нов добре, а мисля че няма да е възможно. Вече са съвсем различни хора, няма да я има същата спойка. Не, не искам и съм сигурна че няма да се случи
Само се кефя на ентусиазма на латините и любовта им към Ча и Хазал
Бих искала Ча да работи още веднъж с него, а може и с Хилял Сарал, тя е по големите драми, но с тези малоумни сценарии от последните години и разточването на серии по 2,5 часа втори КС не искам... нямам угодия 

Само се чудя как не са написали че са отишли в столицата на диамантената търговия да и избират пръстен 

Последно преди месеци беше лайкнал Дерия като започваше в някакво дизи, а за кака Ферха нищо ГА и тя започваше... Навремето лайкваше и баща им и майка им, а сега и тях не...
А бяха времена когато Гинчо му водеше по нощите Ферхан за компания по разни заведения
рибарчетУ е готино и сладкооо.
Видях кака в някакво видео с Баде Исчил и направо се шокирах... Когато само си говорим за нея съм и свикнала, но като я видя да се криви така и се стряскам, ами че тя станала още по-страшна