ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 497

• 36 296
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
 Добро слъчнево утрооо Party Simple Smile

От мен Емко 3

Цитат
не мога да устоя  Blush smile3544 smile3544

хубав колаж цветен  Heart Eyes

https://vk.com/cagulsoy?w=wall-101396376_120398%2Fall
зад кадър на Ичарде - внимава го не удари наистина  квато му е тежка ръката

# 241
  • Варненска клюкарка
Нямам много какво да кажа по въпроса с Day 8 : Directors демек режисьорите...
Малко след началото на олигофренията много, много, ама много ми се заиска Ча да работи с Улуч Байрактар, някои хора тук сигурно ще се сетят... Е, случи се, слава Богу bishop

А най забавната снимка за мен с един от режисьорите работили с Ча е ето тази, мноого интересен поглед, и движение на ръката по десния крак на Чачослав - режисьорът Баръш Йош Mr. Green
Да казвам ли по коя писта се носи newsm53 Но Ча наистина не оставя никого безразличен- обратни, нормални, леви, прави, малки, големи и още по-големи момичета и момчета Laughing

# 242
О,днес е режисьорски ден.Така е Белка си пожела Байрактар и Ча съвместно и се случи . Дано един ден пак да са екип.  Баръш Йош ми харесва .
 Нали съм  казвала един ден ще пише режисьор  и актьор ЧУ. Евернол е с  нестандартен поглед .

Не ми се вярва  все пак да го отбележим Mr. Green

Американската FOX Broadcasting Company   съвместно с Fox Turkey  ще правят проект с огромен бюджет . Режисьор  Гай Ричи - бившият мъж на Мадона . Каста се пази в тайна но упорито се говори за Чачо ще участва .   Договора му с Нетфликс кога изтича ?  По инфо е година и половина .

Вчерашния ден на Емир изпълзяха нови - стари снимки

брата е лайкнал  Аталай  Илка също .Втория лайк на Ча е за Арас  вторият сезон на Ямата

Последна редакция: нд, 02 сеп 2018, 11:20 от femmi2

# 243
  • Варненска клюкарка
Какъв е слабичък, само по развит в раменете Heart Eyes Точно тези снимки май не съм ги виждала, но една друга с тези керемидените дънки да Peace

Байрактара макар че младее, всъщнот е с една година по-дърт от нашия рататуй с който само до преди няколко години бяха все едно една майка ги е раждала. Напоследък мишо едни бузи е извъртял и все по-грозЯн става....
Надявам се Ча и Байрактар пак да работят заедно, но да случат на по-читав сценарий. Ичерде започна много добре, но нататък пак изпортиха историята- добре че бяха Ча и Арас Heart Eyes

Да, спрягат го за Мевляна но аз не вярвам Ча да има нещо общо с това. Проекта си е чисто американски и  ще се снима с американски каст, а главния е човек който трябва да привлича американци... Ще видим де, но по стара традиция ще изберат име което само по себе си да е реклама, Чаатай в САЩ никой не го знае и не съм сигурна че с един проект на Нетфликс за норматив ще стане световен любимец...

# 244
 За сценарсти не знам   кой е добър  Rolling Eyes Едни и същи сюжети  идей йок . Сега са на мода екшъните  , полис дизитата .

Каан Урганджоулу  се снима в  Американска  продукция .
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_680305
 Не играе труп  Joy  може го гръмнат  това е само откъс
Скрит текст:
инфо за филма  Peace
Скрит текст:

Heart Eyes

новааа

онази кукумявка не  е с тях   Twisted Evil го остай на мира си снима скапаното дизи

Чана̀ккалѐ е град и пристанище в Западна Турция, административен център на прострелия се на два континента вилает Чанаккале. Разположен е на азиатския бряг на пролива Дарданели, свързващ Марморно и Бяло море, в най-тясната му част.

Последна редакция: нд, 02 сеп 2018, 13:06 от femmi2

# 245
  • Варненска клюкарка
Яяя, кардешимите newsm08

На Кака дизито започвало на 18.09, така че има още време да се мандахерца по почивки.... А и тя не е сред главните, я има 2-3 снимачни дни седмично, я не...

Каан Урганджъолу си изглежда като чист арабин. Ади да кажем мъж от средния изток, а във филма говорел на турски. Ча с тая красота и европейска визия, хич не го виждам в американска продукция. Взимайки някой който да им говори на турски, ще гледат и да им прилича на такъв. Колкото Киво се снима в американски проект, толкоз и Ча... Е, Ча е с едни гърди напред с Нетфликс ...

# 246
Добър вечеееееер. Grinning
Яяяяяяяя Чачито се е появил. Party
Да Ивче, спомням си, че си пожела наш Ча да работи с Байрактара.
Айде, каквото си пожелаеш за Ча и Хазал да се случи.
Вчера забравих да спомена, че четох инфо за Джейда и нейния възлюбен, че имала съдбата на Ферка, Laughing демек първо била нежелана снаха и бля, бля, бля, но накрая свекъра клекнал и сега готвят сватба.
Скрит текст:
Не знам точно какво, newsm78 но нещо в нея като я погледна и не ме кефи. Thinking

✔ Дилан Чичек Дениз - первая турчанка, которую пригласили в Нью-Йорк для кастинга на участие в показе «Victoria's Secret Fashion Show 2018».
Молодая актриса получила личное приглашение от каст директора.
Айкош Усенбаева

Последна редакция: сб, 01 сеп 2018, 22:58 от Neidjal

# 247
Появи се телепатично го предизвиквам Joy МаргарелА    ще реди  каЙфета и бонбони  майтап да става.  Joy

Не е типичният турчин .Жилката е мешана. Се докопа до ХоливудА ще му измислят роля.Американките ще им се подкосят копитата  Joy
Не мога повярвам  не  замина зад Океана дойде Септември месец .Ангажиран е за премиерата .Той се вълнува как ще се възприеме .Ще има интерес друг е въпроса от всички ли ще се хареса ?

Последна редакция: нд, 02 сеп 2018, 16:42 от femmi2

# 248
  • Варненска клюкарка
ШИ вЪ разочаровам, ама аз никога не съм искала повтаряне на двойката Ча и Хазал, пък и не съм го крила, може и това да си спомните. Трябва да са в абсолютно различен жанр, а аз както знаете по турски комедии не си падам, гледала съм няколко и по-малоумни сюжети не съм виждала, както и че ГГ ги карат да се правят на слабоумни. Пази боже пък за нещо историческо Sick При всички случаи ще трябва да надскочат първия си проект за да се получи един нов добре, а мисля че няма да е възможно. Вече са съвсем различни хора, няма да я има същата спойка. Не, не искам и съм сигурна че няма да се случи newsm43 Само се кефя на ентусиазма на латините и любовта им към Ча и Хазал Laughing
А си пожелах Байрактар, споменът за Езел ми беше пресен през 2013г, един мъжки образ пълна противоположност на лигнята в която забучиха Ча Еджето и онзи мазен циганин Билгин Sick
Та в този смисъл нямам сили да си пожелавам нещо по въпроса ХазЧаг, Хазатай, Чагазал и всичките известни вариации на едно и също, ама вярно че всякак им въртят имената Laughing защото просто няма да е от душа както беше с желанието ми за Байрактар Wink Бих искала Ча да работи още веднъж с него, а може и с Хилял Сарал, тя е по големите драми, но с тези малоумни сценарии от последните години и разточването на серии по 2,5 часа втори КС не искам...  нямам угодия hahaha

Така е, Джейда е като в турски сериал, все още неофициалния и свекър 5 години се опитваше да се отърве от нея и в някакъв момент почти успя.... Направиха там някакви машинаци и във Франция снимаха пияния и любим в обятията на някаква певица, но каква случайност и татенцето било там и каза че синът му бил влюбен в певицата.... на въпрос за Джейда отговори " коя Джейда?"
Е старците вече са се примирили- миналото лято като бяха в Турция, бъдещата свекърва макар и сама и скрита навътре в морето им гостува на яхтата, в началото на това лято вече и бъдещия свекър кандиса и им отиде на гости в Маями и Джейда каза че всичко е наред и ще има сватба....

Day 9 : Hat / Cap денят на шапките Laughing

Края на септември 2013 г. Куручешме, хубав е, още не са успели да го окепазят...

А от новите баш тази която търсех не я намирам, може би по-късно

Дано някой от тези които са с него на почивката да се смили над хората очакващи новини и снимки от Ча...

# 249
  Тия жълтури......   Ча и Дуня в Амстердам  ги не снимат папараците .
 Вчера в Чанакале  с родата ква чужбина . Както коментирах не мога да поврвам  не е в Ел Ей . Явно е ангажиран или е решил   да прекара време  с роднините . Може да отлети кой знае ? Thinking

Денят на шапките  Wink
 Обича да ги носи   позлва ги за дегизировка когато се налага

от 2017  не е суетен износва си дрешките  . Няма лошо  като му харесва

опасни са не къзняха с произведението

забравила съм я

Сетих са за тия шапки как се смяхме като писаха онази  му носила шапката  . Кво толкоз измислят си ама ето  пак са заедно .

Нещете отново наЩИ живота е непредвидим . Добър екип , сценарии и големи хонорари   защо не се съгласят . Както каза Дидето продуцента ще си върне вложеното .    Берг и Халид след 10 години ги събраха . Ако доживеЙм до тогава . На мен ми е любопитно зрели   как ще играят . Който си го може  го може!
Историческо почти играе    в Защитника.  Казах ви   кой да предположи ще е турска фантастика  лети и фърчи.

Последна редакция: нд, 02 сеп 2018, 20:02 от femmi2

# 250
  • Варненска клюкарка
Известна снимка е- сет на 62-ра серия. Двамата режисьори, каката Диренч и капитана....

С карираната ризка под нея е Ча май-или юни преди  да започне снимки за олигофренията. Прилича на себе си Heart Eyes

Тези писаници на Поста-та едва ли отговарят на истината.... Те така често удрят дъното че едно повече едно по-малко голяма работа... Най отвратния жълт парцал #Cussing out Само се чудя как не са написали че са отишли в столицата на диамантената търговия да и избират пръстен ooooh!
Ей я статийката ooooh!

И аз съм изненадана че още не се е вдигнал за ЛА, но вярвам че и тази година няма да пропусне Peace
Може да чака да отвори новото Истанбулско летище....

ПП Снощи Ферхан Шенсой е имала вечер на къната, това си е т.н. моминска вечер... Всякаква паплач там, но най-лайкващата я хванала липсата, говоря за Илка... Освен с Илка и сестрите, вече не помня и от кои времена не е излизала снимка на Ча и Ферханката.... А какви времена бяха Crazy Последно преди месеци беше лайкнал Дерия като започваше в някакво дизи, а за кака Ферха нищо ГА и тя започваше... Навремето лайкваше и баща им и майка им, а сега и тях не... Whistling А бяха времена когато Гинчо му водеше по нощите Ферхан за компания по разни заведения Whistling

Последна редакция: нд, 02 сеп 2018, 16:27 от Беллора

# 251

Ще осъмнем някой ден хабера биттиии  сон трети път  йок !Ще забърши друга скумрия те кълвът ли кълвът... Joy  рибарчетУ е готино и сладкооо.
Мдаам отдавна не е купонясвал със сестрите Шенсой. Когато бяха гаджета със Сечо се виждаха. Рядко лайква когато му е кеф.Новите лайкове са на кардешима Аталай   и за новия сезон на  Ямата.Ще видим ще лайкне  ли колежката за втория сезон на НИ.Тя даде лайкче за риболова.

Последна редакция: нд, 02 сеп 2018, 17:31 от femmi2

# 252
  • Варненска клюкарка
Аууу #Puppy dog Видях кака в някакво видео с Баде Исчил и направо се шокирах...  Когато само си говорим за нея съм и свикнала, но като я видя да се криви така и се стряскам, ами че тя станала още по-страшна  #Shocked

https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_682021

# 253
  Малеее вечИ не знам кво да говоря  ooooh!
  Станала блонди  руси кичури се веят  Убаво нямам против  екстейшините . Дуда е смешна и страшнЪ
  Баба Яга  Sick hahaha

Доктор ще му отива да играе  нема да излизам от кабинета   на доФторчето  Mr. Green
Гаднярска лоша роля не е играл . Време е за такава  Laughing

Последна редакция: нд, 02 сеп 2018, 20:15 от femmi2

# 254
Влизам и насреща ми Страшимира, егати ужаса.Imp

Общи условия

Активация на акаунт