ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 497

• 36 301
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
  • Варненска клюкарка
Според мен е с перука, но е по-страшна от друг път ooooh!

# 256

Зерин Текиндор  ще участва в дизито на Хилял Сарал .  За никого Не е изненада .

Ден на Чачовите партньорки ще има ли ?  Сериозно питам  не знам какъв е графика на акцията .
 Яман и Баръшко са на ред ?
Кисненето в Ла бума ще се обелязва ? Joy

Последна редакция: нд, 02 сеп 2018, 23:08 от femmi2

# 257
Появи се първия тийзър на НИ за новия сезон.

https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456246217%2F783d52eb95c05 … pl_wall_-58199741

NEW/Вахиде на новия си сет.
Много остаряла ми се вижда.

Последна редакция: нд, 02 сеп 2018, 22:13 от Neidjal

# 258
  • Варненска клюкарка
Тц, тези дни е Орела на Маргарела, не съм сигурна но мисля че е  на 11 ден, а днес шапките беше 9... Ония са нататък, май и нещо за колеги/колежки имаше, но не съм сигурна... Аз както казах слагам каквото намеря или ми хареса Peace

Брей че бързи от НИ, дано да не се хабят напразно, да си бяха приключили историята по първоначалния план, защо е това продължение Rolling Eyes

# 259
Тц, тези дни е Орела на Маргарела, не съм сигурна но мисля че е  на 11 ден, а днес шапките беше 9... Ония са нататък, май и нещо за колеги/колежки имаше, но не съм сигурна... Аз както казах слагам каквото намеря или ми хареса Peace

Брей че бързи от НИ, дано да не се хабят напразно, да си бяха приключили историята по първоначалния план, защо е това продължение Rolling Eyes
За мъни, мъни на чичо Фатю.
И той като в Защитника лети, Joy днес тук, утре другаде.
Скрит текст:
#Teammy_CagatayUlusoy
⚡По сообщению газеты Posta пока поклонники дружно искали Чагатая Улусоя в Стамбуле, сам он на пару дней съездил в Амстердам. Причем не один, а в сопровождении своей возлюбленной Дуйгу Сарышин. Актеры решили насладиться обществом друг друга без боязни, что их поймают в объективы фотокамер. В общем... мы не там смотрели.
И ново 20, пишат за трети сезон на Защитника, ноооооо каста май не знае, че се снима в третия сезон. rotfImao rotfImbo
Ииииии ново 30, Laughing демек новото хоби според жълтурите на Ча.
Скрит текст:
#Teammy_CagatayUlusoy
🔥Вы еще не устали подсчитывать чем именно на досуге занимается Чагатай Улусой? Тогда мы идем к вам! Как стало известно в последнее время актер берет уроки у керамических дел мастера и значительно преуспел в искусстве керамики. Настолько, что превратил одну из комнат в своем доме в керамическую мастерскую.

# 260
Орела на МаргарелА ще се изкефи .

Прави си човека сезони продава ги в чужбина. Печелят от това .Турското завладя много страни.

Си напрая залога  Joy ще се  появи  скороо патрона .Нова седмица нов късмет .

Последна редакция: пн, 03 сеп 2018, 12:16 от femmi2

# 261
  • Варненска клюкарка
Наде и аз мисля че екипа хал хабер си няма че ще снима трети сезон hahaha

Тези дни като ровнах тук-там и ми изскочи това, Чачито на конкурса все още е без фасети и оградката му изглежда редичка, но пак си е хубав Heart Eyes
Днес е денят на братята- екранни или в живота, но не ме вълнуват и ще слагам каквото ми харесва на мен Sunglasses

# 262
 wavey

Четох програмната схема на някои от започващите/продължаващи сериали наесен, но никъде не срещнах инфо на коя дата започва НИ както и Чукурово с Вахиде.
Досега все се пишеше, че Бурак изневерил на Бюшра с колежката си от НИ(впоследствие се оказа, че тя си има друг любим, а не Бурак) а сега от ден-два се тиражира, че Бюшра има връзка със своя мениджър, че даже отишли на кафе точно срещу дома на Бурак и тя го снимала.

Кой крив, Rolling Eyes кой прав, Rolling Eyes те си знаят, но бяха прекрасна двойка на пръв поглед и то с години, жалко.

# 263
  • I Love You 3000
Здравейте  bouquet

Не знам дали някой го е публикувал , но излезе фрагман за 2-ри сезон на НИ:

Доколкото разбирам от него Филка не знае още , че Сашо е женен. Техните я лъжат , че всичко е наред, ама явно половението е още по - зле.
Като че ли пак ме заинтригуваха и май трябва да наваксам с епизодите, че да разбера: за какво Филка е в затвора? Сашо защо е женен? и т.н.
1:Има ли инфо горе - долу кога ще почва , че да знам ?

От няколко дни се каня да питам нещо за АФК-то , ама все не ми остава време. Значи дадох си сметка , че аз много неща съм изтървала покрай другите герой в първи сезон. Помня , че там пълнежа го минавах с мишката до към 13 -14 серия. И не бях забелязала историята покрай въпросният диск, та да попитам:

1:Аз си мислех , че Гюндже като си ближеше раните у Корайката /след аборта/ случайно е намерила този диск с Хандето. Даже си мислех , че не го е изгледала. А то явно се оказа , че Корайката сам й го е дал. Та въпросът ми е : Кога й го е дал и с каква цел? newsm78 И как може тази Гюна да си е мълчала пред Фера, при положение , че онази направи толкова много за нея? newsm78

# 264
  • Варненска клюкарка
Имам някакъв спомен че срещнах инфо че НИ започва на 13.09.

Когато единия ден Корай и Гюнджето преспаха, се тупна Хандето и Гюнджето се скри в банята, не показаха но явно са имали уговорка Гюна да гепи диска и да и го даде в замяна да я приемат в компанията си... Та дойде Ханде при Корай и се сдърпаха за диска, явно с цел да го покаже....Излизайки от банята Гюна си хвърли дрешляците или хавлия нещо такова върху диска и после го взе и предаде на Хандето, която чакаше отвън в колата... Корай пък нещо подпали на игричките на Хандела, Гюнджето по отношение на приемането в компанийката от голЕмото добрютро пи една студена вода, някак се разбраха с Корай и той даже повика човек да извади кадрите от меморито на компа че междувременно го беше изтрил... Даде и новия диски и каза да прави каквото иска.  Емко поживя няколко дни у Корайката, че нещо беше подпалил на баща си и една вечер Корай го нямаше, Гюна звънна на вратата, остави диска пред нея и се омете, така попадна в ръцете на Емко, от там Хандела набра на Корай, Емко набра и на двамата, Хандела отиде в Рива или Ава, да си ближе раните, забравих вече, Емко отиде да я прибира  и се стигна до катастрофата и сдобряването му с Фера....

Последна редакция: пн, 03 сеп 2018, 19:47 от Беллора

# 265
  • I Love You 3000
Мерси Бел bouquet

А Гюна беше ли запозната какво има на този диск? Тоест беше ли видяла , че е свързано с Фера?

Егати приятелката #2gunfire Сега забелязвам , че всеки се е бутал да влиза в "големото общество". Гюна и тя искала там, колкото и да е уникална със стил и т.н. си мислех , че не й е пукало много , но и тя се бутала м/у шамарите.
Забелязах , че и на Чепиков му е пукало дали е беден портиер. С какъв хъс тръгна да става "бизнесмен" ooooh! Като го гледах онзи ден какви му ги приказва тоз Вайсел , че сега му трябвали пари за годеж и сватба и т.н. и как щели да спечелят. Чепика едва ли не си повярва, че ще омъжи щерка си насред цял Стамбул.
Зехрата и тя  ooooh! Ако има пари ще ги похарчи за крем за ръце ooooh! туй й са мечтите.
Леля Хата пък брой колко грама злато е дадено, а че тя е дала сигурно пърцала, в който го събират не се брой #2gunfire
А уж само Фера била искала да ходи в главното общество. Фера за мен си беше най - чиста дори и докато "лъжеше" . Даже не мога да кажа , че е лъгала - тя просто си мълчеше докато хората сами си вобразяваха истории за нея. Пък и то оставали ти време да си признаеш, Емко пали от раз и дига патардии за няма нищо. Туй с хапчето в началото ми беше смешно. Не че не е голяма работа, но специално той под път и над път е виждал надрусани момичета, една Ханде си беше редовен потребител, щом толкова много знаеше. Та ми е смешно как я заклейми за наркоманка и й го изкара през носа. После пък туй със списанието - той дето всеки ден го снимаха по списания и се обясняваше на техните, не се сети първо да попита и разпита, ами веднага взе да раздава токати.  Как да си признаеш при такива обстоятелства? Whistling

# 266
  • Варненска клюкарка
Мани, тоз Емко с неговите изводи и палене от раз... Га Джансуто му разказваше как Фера си събирала от списанията негови снимки и статии за него и той вярва, вярва  doh #Puppy dog Бе идиот, що и е на Фера да те събира по списанията, като я цуняш сутрин, обед и вечер, държиш я за ръка, радваш я с ласки и и се кълнеш в лубов... всичко това очи в очи съвсем на живо!
Ние с Марги често казваме че в тоя сериал няма положителни герои, просто някои не са толкова черни както са други....
Чепика беше толкоз кух и и рядко наивен, че всеки си го лъжеше и връткаше как си иска, беше велик само вкъщи ooooh!
Според мен Емко схвана че Фера е надрусана като и видя изпълненията, направо не му се вярваше че и тя е като другите, може би затова не го каза, но я гледаше невярващо, неговите мисли  ги озвучи Хандето и то така че да ги чуе татенцето... .

# 267
 Днес е денят на Маргиии тоест Орлето . МаргА я няма да го отбележи  Laughing

С шапките мина   не пречи да сложа тази   от 2017  . Девойката развълнувано разказваше за срещата как и треперили ръцете .

ощеее

Каскетите ще ги пропуснем  Joy

Гизема ще влизала у Ямата  кво ще дири там ooooh! Дано не е вярно .

Кардешима се фали с рибите     видял е от батко си  Joy
https://vk.com/teammy?z=photo-58199741_456308900%2Fwall-58199741_684125

Любопитно патрона ще бъде ли гост на сватбата на Ферхан ? Отдавна не са копунясвали  като едно време .

Последна редакция: вт, 04 сеп 2018, 14:58 от femmi2

# 268
  • Варненска клюкарка

Шемет hahaha

Орлето в учебник - тест по английски Party

Пък Емко беше в два въпроса от изпитната програма на Факултета по журналистика Mr. Green Сега дали пак ги препитват с въпроси за Ча Crazy

# 269
О,  ако се явим на изпит с въпроси за ЕмкО от първият път ще го земИм  Joy Joy
У мамата всичко н научаваме. Несъществуващи  лайкове ,любови  ,превъплъщения. Шамана не мой да му е първата . Имал е други  просто е прикрит. .
Новата визия джендър  Mr. Green   майтап ама е страшнааа  с кви очи я гледа не знам

Последна редакция: вт, 04 сеп 2018, 15:13 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт