ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 497

• 36 302
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
  • Варненска клюкарка
На мен нещо не ми се вярва да отиде на въпросната сваба. Не разбрах само кога е? А и на такова събитие е малко трудно да се скрие, ако е там все ще го снима някой. Навремето бяха много близки, според мен даже много много ама много.... и така около 2,5 години Mr. Green Ще видим дали има нещо за гледане на тая сватба, нали не пропуснаха да вдигнат врява с годежа, сега значи трябва и отгоре  hahaha

Майтап майтап, обаче онзи ден направо ме стресна кака Confused А и на онази стара снимка от яхтата, с която съобщиха новата "новина" наистина е същински шаман Rolling Eyes Ча по рождение си има 2-3 слънчеви бани, но вампирела беше напред с материала, същинска индианка- и черна и чертите и индиански, странна работа, а сестра и и родителите им са симпатични newsm78

В Т е пълно с красиви гифки от сета на орлите но не мога да ги слагам от там ooooh! Сигурно сте ги виждали, пее си там нещо и прави някакви чупки, голям сладур Heart Eyes

# 271
Хаааааай дружки-веселушки. Party
Аз отбелязах само денят на Емко и ай стига толкова от мен. Laughing
Гизем в сериозен сериал като Чукур, магаре и космос. Stop
Тоя hahaha пък тръгнал с батЮ си да си го/ги мери. Mr. Green Joy

# 272
  • Варненска клюкарка
Наде, колко народ си измери рибите по Чачовата, ама то онова чудо няма стигане  newsm09
Е, и ние най отбелязахме денят на Емко, и мен другите не ме интересуват особено, а някои определено са някакви недомислици, ама фенове кО да ги праЙш hahaha Както съм казвала аз си падам повече по  Емко  отколкото по Ча hahaha  Преди време бях сложила тука една класация от Т, доста се бяхме посмели, щото и там преобладаващата цифра звучеше точно така - нещо като 70% за Емир, еди си колко за Баръш, надолу Аман аман и с най-малко гласове Ч.У. rotfImbo Мисля че Сарп още не беше се появил, а Орела редовно го пропускаха ...

Джейда, това да не е някой сватбен салон newsm78 Пише че сватбата ще е на 14.10 ама кой знае, тя май някъде тогава беше рожденичка newsm78

# 273
Изби рибата   у морето  Joy  тръгнаха да правят като него .Онзи му завидя и се заяде за харпуна.Аман !  Не разбирам от тия неща  не знам как ги трепе рибите.

За отношенията с Ферхан Шенсой нищо не мога .Доколкото помна казват  като брат го обичат .

Последна редакция: ср, 05 сеп 2018, 11:23 от femmi2

# 274
  • Варненска клюкарка
Не само Ча не е се е появявал край Ферхан, ами и Илка, чиято липса на годежа много се усещаше... Имам си мнение по въпроса, но ще си го задържа за себе си... А бяха времена когато Гинчо му я водеше по нощите в заведенията, когато все още ходеха и по други места освен в Лабуума. Тя беше единствената от Чачовите приятели която беше на награждаването на Аяклъ газете newsm53 След като Ча се завърна единия път от Америка, още на следващата вечер ги снимаха в едно такси... През задния вход и ходеше на премиерите в театъра, а сестрите на семейната снимка с родителите на Ча на премиерата на Делибала.... И после нищо освен един лайк за Дерия когато започваше работа в нов сериал и Ферха започна но за нея нищо.... Но както казах ще изчакам сватбата, може и да отиде но според мен по-скоро няма Whistling Whistling
Ако отиде ще имаме малко разнообразие от обичайната суша... много стана вече Crossing Arms

# 275
 На премиерата на Делибал помня , че бяха там Шенсой .  Казаха че им е думкал на главите   като се упражнявал на барабани .  Винаги  има  зад кулистно .   Какво е станало те си знаят .

Ще се появи  Ча   тези дни скоро    надушваам Mr. Green Crazy

Каста на  Кивовото дизи.  В  ролите Джансу Дере , Мелиса Памук и Алперен . Режисьор Улуч Байрактар . Полицейско дизи . Киво досега не е играл полис . Ще разследва катастрофа .  Продуцент АЯ .
След Ичардето  станаха модерни екшъните .

Вампирите не ме впечатлиха . Вампира Дмитрий   с някви смешни зъби  Joy

Последна редакция: вт, 04 сеп 2018, 20:31 от femmi2

# 276
Не съм гледала много  БУ но е харизматичен. Тая фльорца ще го съсипе ако го докопа .  На Киво му се размина .

Последна редакция: ср, 05 сеп 2018, 11:25 от femmi2

# 277
Не искам Елка до Ча в проект.
Много ми е бледолика и невзрачна, не харесвам рижи(уточнявам, не ми е анти, просто ми е безлична).
Айде, супер баба Фикри Laughing във втория трей на НИ.
Началото е на 13.09.
https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456246238%2Fa4d2dafa8ddc4 … pl_wall_-58199741

# 278

Споко не са тръгнали ги събират.Няма да стане .Кво желаем никой  нЕ пита .Това не пречИ да мрънкаме  Flushed

# 279
  • Варненска клюкарка
Дали е вярно??
Пишат че лайкнал Елка, а после го изтрил, но са го снимали, не е фотошоп, а напълно редовен лайк в Т  Mr. Green А изтрит защото може би не е директно акаунта на Елчин, а страница на т.н. ЕлБар- фен страница на Киралика Joy
Може би да е хвърлил едно око на сериала и който започна снощи, нали и той демони и чудовища ще предлага на драгия зрител, Елка е при вампирите, но то горе-долЕ Се там - фентъзи някакво hahaha
Нямам Туитър и не знам КО се прави там, доверявам се на написаното, щом казват ч„е лайка е истински Peace
Или пък може да е от Гинчо, че по-скоро вярвам че той се занимава с Т и ФБ на Ча newsm78

Според мен много добре може да им се получи, Елка е малка нежна и изящна. Сладка рижка, младее, не я знам на колко е на 32-3 или 34 но изглежда на 26.... Но съм съгласна с Фема че няма да се случи ooooh!

Последна редакция: ср, 05 сеп 2018, 11:17 от Беллора

# 280
Добро утро:smiley:
Не разбирам от Т не е фантом лайка като една друга особа.И аз също мисля, че  Гинчо му поддържа профилите. Лайкнал е щото е фентъзи  и той ще се бори със зомбита .Ча не е имал рижа партньорка .
 За тях може да не стане  За ХазаЧаг   вярвам .Знам, че ще е успешно с добър екип.
 Ще фърчи перушинЪ ква съм лошааа

Последна редакция: ср, 05 сеп 2018, 11:01 от femmi2

# 281
  • Варненска клюкарка
В момента единсвения лайк в Т на Ча е за Хазалинда. За мен е странно и много смешно, ако е вярно, защото излиза че е попаднал в Елбарски профил, там освен романтични сцени и Елка друго нЕма, това ли е разглеждал Joy Joy Joy
Кака му Лорка пък го беше лайкнала в някакъв латино ФЕмирски tooth Стават грешки понякога, но феновете бдят и ги документират Mr. Green
Споко Фемо, за другия цяла Турция пък и извън нея разбраха че е фотошоп, Гинчо го каза Peace

Макар че пише че е скрин, аз все още очаквам да се окаже някоя измама, няма да е за сефте hahaha
При Елбарите нищо не намирам за това 33uu
А иначе там където срещнах инфото вече се възпяват ЕлЧаГ Mr. Green

Това като го видях, и си плюх в пазвата че нашият човек е Мишо, а не тоя, много страшен  Rolling Eyes
Скрит текст:

Денят на снимките с фенове. Дали за тази ставаше въпрос че все пак го докопала да го цуня по устата или друга, не знам Mr. Green

Последна редакция: ср, 05 сеп 2018, 12:25 от Беллора

# 282
 wavey

Трудно ми е да разбирам фенове, които денонощно дебнат в нета къде и какво публикуват любимците им, непонятно ми е.
И Мишока, и този, и въпросната с него, и подобни на нея с мъжки черти са все един дол дренки за мен, да ги гълтам за страх.
Рускините са писали, че  Мирай Акай се присъединява към НИ.

# 283
Скрит текст:
Нямат стил тия турчорля . Рядко  ще ми хареса  нещо .

Дилянка съм казвала че е стилна   и добре позира
https://vk.com/teammy?z=photo-58199741_456309081%2Falbum-58199741_00%2Frev
новата визия   Rolling Eyes Rolling Eyes Подхождат си с Фуркан

От къв зор ще правят измислен лайк на Ча и Елчин .  От скука или мерак да ги видят  заедно .
 За оная е ясно , че е фотошоп  . Не я тачЪт с Гинчо        феновете халюцинират .  По време на Прилива не знам  да я лайквал

Денят на феновете  

как са го окупирали  

Аржентинката , която  му  занесе подаръци .  

Последна редакция: ср, 05 сеп 2018, 17:30 от femmi2

# 284
  • Варненска клюкарка
Наде, какво да ти кажа... някои са много зле, нагласят си аларма която им сигнализира щом божеството се отбележи из социала и го хващат на секундата в т. ч и по нощите. А като се има предвид че от другата страна на земята е ден когато ние спим, значи по всяко време на денонощието може да отразят Чачовата активност. Друг е въпросът доколко той се занимава с Туитъра си. За Инста съм сигурна че е той, но за другите мрежи мисля че не е той Wink В случая другарката Инеса е направила скрин-а, не вярвам да лъже за такова нещо. Виждаме и че когато някой иска да се възползва от Чачослав Гинчо реагира- занули Бестемсуто, и скърши полета на ония двете мастии Сера и мениджърката и га тупнаха фантомния лайк.

Фемо от същия зор като със Сера, това фенската любов е страшно нещо- за едни е градивна, за други разрушителна. В нета е пълно с колажи за ЕлЧаГ, така че няма какво да се чудим, ако са се опитали да произведат новина... И как да не е на печалба Елка- нали имаше представяне или премиера на интернет сериала си Wink

Познайте какво щеше да каже Профчето за тази снимка ако беше я видяла tooth
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 05 сеп 2018, 16:29 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт