Първа сетова снимка.
Явно това е семейството на Баръш.
Това била част от компанийката на Елчин, момъкът е Руткай, май е стилист на Елка и нещо като най-добрата и приятелка с която обикалят насам-натам... Странно че Илка не се вижда около Хазал, тя всъщност и около Ча не се вижда
Наскоро лайкна някаква нейна снимка само 

За сватба не вярвам, но личи че се обичат. Преди време бях гледала едно кратко видео още края на 2014 година какви белтъци и мята Керо на това награждаване в спойлера. Рускините ги бяха събрали, стояха на реда през 2-3 стола- Керо я гледа ще я изпие, а тя пърха с изкуствени мигли 

Не е Шейманджим
Тя ли е богата и той я е забърсал ? Или това са от диамантите на Вейдър?
/Първо си помислих , че е Бурак с майка си и брат си може би и са ги цакнали папарази. Ама като прочетох пише Баръш, та разбрах , че е сетова/ Хайде за жена си да предположим , че е забравил, ми как си забрави детето бе, мухнак
Ще ме принудят да изгледам другите епизоди на бърза ръка, значи
Никой освен мен ли не се е прежалил да ги изгледа , че да каже на две- на три?
Някак ми е много странно как възприемат нещата. На запад сульо и пульо лайква де що види. Хеле па известните им личности -който направи филм или песен или т.н. цялата гилдия се изсипва и лайква, шерва и т.н. И това се приема като нещо нормално -проява на колегиалност, на подкрепа на колега и хората се радват на такива прояви. Само по нашите земи и околия можеш да видиш подобно нещо - лайкнал значи или ще се взимат или ще се снимат. То човек да не смее да е доброжелателен.
Всичките търчат до Щатите видяли са я тази работа и са поискали и те да покажат колегиалност и радост. Ама пишман стават завалиите като си дойдат дома 
Хартия и мастило да се хаби за подобна глупост
Това е нормално между колеги от един бранш! Не са открили 10-тата планета,я!
И може би след стотния път гледане вече взе да ми става смешно и да забелязвам някакви големи недомислици.
Мене, някакъв луд ще ми заплашва детето с пистолет и аз ще седа да гледам, 'найш кога
Халил излиза , влиза , цяла сватба спретна , оназ майка през туй време не можа да чупи един джам и да си провре детето да се спаси и да викне полиция
Още повече пък, че и с мъжа си се чуваше по тела,ми намекни му ма по някакъв начин
Ма то и в сцената когато утрепаха мъжа й нещо не беше доизпипана - изведнъж мъжът влезе , подмина сватбената маса и отиде в стаята от където се викаше, трепнаха го, разходиха му червата из цялата дневна, после Халил се върна да покани Емко на сватба и изведнъж онези строени в дневната-мълчат
То верно филм да става , ама толкоз балами чак не сме 
А тя пък луда - луда ама да си беше спретнала една неотровна чиниика , ей тъй за парлама . Имаше късмет , че Емир беше женен , ама гладен. Жена му долу, той горе я кара на чичо Джони, че няма кой да му сготви
Тя и жена му гладна, че я държат на пост и молитва в катакомбите. През деня си разделиха една фуниика пуканки , ама за кога по напред. И тупнаха се у Джуна и й ометоха първия опит в кулинарията, че и за второ можеше да питат ако не ги беше запъдила 

Идвам с хабер

а то стана и време за сън.