ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 497

• 36 306
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
 Хубаааав .Дано да остарява секси като Джордж Клуни той ми е от любимците.Джералд Бътлър  разказа много хубави неща за нашата страна .Има осиновено куче от Б - я .
Днес  е Яманковия ден .През тела не мога да слагам  изображения.Като клоун и смачкан чичка е . Си остане лош спомен да не се окепазява пак.
Бел кой клас  е синчето ?   Малките ги гърбят с раници .

Последна редакция: пт, 07 сеп 2018, 17:45 от femmi2

# 301
  • Варненска клюкарка
Да, кучето Шушка на Джери Heart Eyes

Ще се въздържа за Аман аман, едва пиша в момента, имам си притеснения тук се разсейвам, затова онова нещо няма да си го причинявам, добре че остана в миналото  bishop

Рускините пишат че единия от четворката бил собственикът на холдинг Vadistanbul Серхан Четинкая, негов бил някакъв много голям жилищен комплекс... Учудвам се че напоследък Ча го виждаме  повече извън Лабума.

И тези са били на сватбата, ами Ча Thinking

Гизема и тя била днес рожденичка- честно казано не знам дали е вярно, защото съм срещала инфо че е родена на 07.09.  но съм срещала и датата 07.07. Мисля че вярното е пъвото- 07.09. Peace И тя като Джейда с двата РД ooooh!

ПП
Скрит текст:
Фемо девети ще е. Предната година ходеше почти с празна раница, защото учеха само няколко от основните предмети, останалото време беше език, даже в петък беше само език, но тази година пак си влизат и други предмети и втори език...така...

Последна редакция: пт, 07 сеп 2018, 12:36 от Беллора

# 302

На бизнес среща  а Илка на сватба .  Ако изобщо е била такава  или са излезнали по мъжки .

Не можа ли  стилно да се облече . Надянал   тая грозотия  и широка при това
Странно за Ла бума   Rolling Eyes   За РД - то  ако го празнува шумно   по традиция познайте къде ще е купонЯ Laughing  Кой ли е фоаграфа от срещата ? Гинчо или някой от персонала

На вода ли я кара не мога повярвам  Joy  

БУ  обрасъл в лицето . Хатидже Шендил е хубава.

Скрит текст:
пропуснахме денят на наградите    ще сложим Аманко и Мирка

Последна редакция: пт, 07 сеп 2018, 15:51 от femmi2

# 303
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Три часа ви четох  #Crazy
Ми така е, кат не съм влизала от седма страница. Embarassed
Щях да напиша неква глупост, ама последните постове на Белл ме отказаха. Белл, какво става?

# 304
  • Варненска клюкарка
Профче, пиши тъкмо да ме разсееш Hug

Според мен това си е някаква приятелска среща. Какво са си говорили реално си знаят само присъстващите  Peace
Даже позира, хубаво да го видят къде е цъфнал докато други вдигат сватба Whistling

# 305
  • Пришълец
 wavey

Бел spoko

Феми, аз съм си тук, чета ви. Не ме мисли. Спомена, че не ти е добре - да се оправяш бързо Hug

актьора , който ще играе адвоката на Филиз
Новият ”каптан” Mr. Green Не е зле.

Има примери за такива двойки, на чиито сватби е присъствал Ча и не след дълго се чуе, че се развеждат. Носи им лош късмет явно. Шегичка hahaha

В денят на Аман ще сложа това. Има много в нета, но не мога да си избера сред толкоз ”хубост” Joy

# 306
Марги  дано наистина си добре
Да нагушкаш малката от мен .
Летни вируси върлуват  .Отпаднало ми е  ще се оправя.

Нерде ми е кафето  надуших  го  като куче Joy

Последна редакция: пт, 07 сеп 2018, 18:11 от femmi2

# 307
  • Варненска клюкарка
Марги Hug
Ама що го слагате със  Сера, като ще е Аман, аман да е Crazy

Тая смешната рубашка разбрах къде съм я виждала, не по-малко гадна ми изглеждаше и тогава на снимката от РД  и се чудех как може да се намъкне в такова нещо ooooh!

Не знам не знам... Само казвам че с Ферханката бяха много гъсти Whistling Той по принцип на големите си приятели стига да е в родината ходи по сватби и годежи... Странна ми е и Илка Thinking Или кака да е навлязла много дълбоко в сърцето му някак не го вярвам ама знам ли и да разгонва женския народ около него Shocked

А ПР мениджърката в агецията на Гинчо Есра Генчкая е сложила в акаунта си в Т  тази мишова песен
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=49Kh1mS4Fhs

Брей 114 млн гледания Shocked

Последна редакция: пт, 07 сеп 2018, 17:18 от Беллора

# 308
Големи приятели бяха преди .Сега не знаем и гадаем дали са още такива ? Ако не е поканен кО да дири там. Не вярвам да не  е имал покана .

Последна редакция: пт, 07 сеп 2018, 19:09 от femmi2

# 309
  • Пришълец
Феми, то онова малкото е само за гушкане Heart Eyes Ето го и кафетоо, Coffee малко, но от сърце! Mr. Green
Подозирам, че Ча с Ферхана са били повече от приятели, затова е пропуснала да го покани на сватбата си Mr. Green
Бел, не намерих такава на Аман, която да ми хареса. И на двете, които съм сложила не е сам, чак и Сера съм сложила, скоро не бях Laughing

# 310
Маргиии Мерсаж за кафето . През почивните пак ще ми сервираш топло или студено:laughing:
Вампирите с Кирчо ще  ги уважил ли ?
Падам си по фантастика тези са ми смешни .Елка   добре и стоеше  белия тоалет на премиерата.
Кво мислиш нашия е забърсал  и изоставил   го не е поканила на събитието.
Докато бяха гаджосани Дерия и Сечо с Ча бяха в една компания.

Последна редакция: пт, 07 сеп 2018, 18:24 от femmi2

# 311
  • Варненска клюкарка

Даже и Лабумски там с Тубата, пък Чачослав позира от друго място

Аман ставаше за гледане само в началото на първия сезон, като казвам за гледане, имам предвид наистина само за гледане, щото за харесване на историята беше много далеч. За мен и актьорите и историята са важни. Гледах докъдет' можах 33uu

Последна редакция: сб, 08 сеп 2018, 16:13 от Беллора

# 312
Цитат
Чачослав позира от друго място- изглежда е било изключително важно точно въпросната вечер да се види с тия от снимката...
Същото си помислих и аз  Peace   Въздържах се от коментар  Mr. Green  същата вечер на среща .  Кво толкоз като не е бил на сватбата .  Защо му отдаваме значение  . Няма да разберем защо спря да  дружи с тях ?

Няма как да ни опровергае . Требва  фърчИ като Хакан на двете места  Joy

Неживите  с добър рейт  .

Последна редакция: пт, 07 сеп 2018, 20:31 от femmi2

# 313
  • Пришълец
Баджаначке, кафето е най-хубаво студено и без захар, такова ще ти поднеса Laughing
Кирчо Joy И едно от имената, с които е известен Киво във форума ме разсмива по същия начин Joy
Може би ще погледна Вампирите по-нататък, любопитна съм.

Мда...  определено не приличаше на себе си. Laughing
Скрит текст:

rotfImbo

# 314
 Баджаначке студено каЙфе не ми е по вкуса  Joy
Хайде надуши го  и ти ще черпя  Joy

Я , кажи кО ша прайм ако я замъкне на събитие . Пази , Боже !

Излезе  фрага на Толгаханвовото дизи . Смятам да го загледам . Снимано е на красив остров .  Сюжета е интересен . Ще се излъчва в четвъртък по канал Д . Замислих се Фатих Аксой съпоставая две негови продукции в този ден . НИ срещу  капитан Йелмаз Карабей .

Последна редакция: пт, 07 сеп 2018, 20:33 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт