ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 497

• 36 307
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
Ивче, никаква фотка не виждам в спойлера. Thinking
Първа сетова снимка.
Явно това е семейството на Баръш.

# 286
Пълно с колажи на ЕлЧаг  само дигат врява с тоя лайк .Верно на една вълна са в момента с фантастиките.  Опасни сме почитателите  като си навием  нещо Joy   

Последна редакция: ср, 05 сеп 2018, 18:21 от femmi2

# 287
  • Варненска клюкарка
Наде там си е, сега проверих, Сера и Керо Peace

# 288

Елка  ходи с един убЪвец . Денси на партито купонджийка .
Голема любов на Керем  и   С . Медийте кво ли не съчениха .

Последна редакция: чт, 06 сеп 2018, 19:22 от femmi2

# 289
  • Варненска клюкарка
Хазалинда едва я познах сред калабалъка newsm78 Това била част от компанийката на Елчин, момъкът е Руткай, май е стилист на Елка и нещо като най-добрата и приятелка с която обикалят насам-натам... Странно че Илка не се вижда около Хазал, тя всъщност и около Ча не се вижда 33uu Наскоро лайкна някаква нейна снимка само Rolling Eyes

За хубостта на Елкиния поне е по-от мишо, но на акъл е много зле горкия, помня няколко публични изцепки.... Но и тяхната връзка е дълга и без развитие- в техните среди такива рядко завършат с хепи енд Whistling
Така е Серо и Керо да не им се надява човек, но случва се, след толкова години изглежда че още ги държи огънят, нека нека Whistling За сватба не вярвам, но личи че се обичат. Преди време бях гледала едно кратко видео още края на 2014 година какви белтъци и мята Керо на това награждаване в спойлера. Рускините ги бяха събрали, стояха на реда през 2-3 стола- Керо я гледа ще я изпие, а тя пърха с изкуствени мигли hahaha
Само този кадър ми попадна сега от ВК но видеото с подборката си заслужава да се види smile3521
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 05 сеп 2018, 20:22 от Беллора

# 290
Коя Елчин имате предвид   ?  Стана ми смешно името Руткай  .
Илка  това  лято почиваха по женски с Гюнгюровица  и Чачовица.

Последна редакция: чт, 06 сеп 2018, 19:21 от femmi2

# 291
  • I Love You 3000
Ха добро утро bouquet

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!

От къде да започна не знам , ама почвам пък каквото това Simple Smile

1: Втори фраг на НИ-то Фикрито богат и живее в имение с някаква жена ooooh! Не е Шейманджим newsm78 Тя ли е богата и той я е забърсал ? Или това са от диамантите на Вейдър?
После пък Сашо се разкарва в парка с жена и дете #Crazy newsm78 /Първо си помислих , че е Бурак с майка си и брат си може би и са ги цакнали папарази. Ама като прочетох пише Баръш, та разбрах , че е сетова/ Хайде за жена си да предположим , че е забравил, ми как си забрави детето бе, мухнак  ooooh! #Crazy Ще ме принудят да изгледам другите епизоди на бърза ръка, значи #Crazy  Никой освен мен ли не се е прежалил да ги изгледа , че да каже на две- на три?

2: Ох, тези социални мрежи и как хората ги разбират по грешен начин са ми болна тема. Хеле пък комшиите  ooooh! Някак ми е много странно как възприемат нещата. На запад сульо и пульо лайква де що види. Хеле па известните им личности -който направи филм или песен или т.н. цялата гилдия се изсипва и лайква, шерва и т.н. И това се приема като нещо нормално -проява на колегиалност, на подкрепа на колега и хората се радват на такива прояви. Само по нашите земи и околия можеш да видиш подобно нещо - лайкнал значи или ще се взимат или ще се снимат. То човек да не смее да е доброжелателен.  ooooh! Всичките търчат до Щатите видяли са я тази работа и са поискали и те да покажат колегиалност и радост. Ама пишман стават завалиите като си дойдат дома Simple Smile
То и другото го има де , че онези на запад всеки ден се разсписват в социалките поне по веднъж и хората са спрели да му отдават значение. А тези нашите като само на Видовден се вяскат, ги разкостват до костен мозък. Или имаш или нямаш, братче - изборът е твой. Като нямаш време и като не ти се занимава няма да си правиш социални профили.Или пък имай само един и някой да ти го поддържа , ама редовно.
Както и да е , де. Просто ми става жално за тях - хората искат да се подкрепят, от една гилдия са и т.н. Може да искат примерно да подкрепят и стари партньори и т.н. ,ама ще настане 3 -та световна ако го направят и се спират. Представете си ако Чачо и Хазалка или други двойки от сериали се подкрепят за всеки нов проект по социалките, като нормални колеги и приятели, ще има по вестниците да ги развяват за един лайк. ooooh! Хартия и мастило да се хаби за подобна глупост ooooh! Това е нормално между колеги от един бранш! Не са открили 10-тата планета,я!

3:Ох старая се да хващам АФК-то вечер и като видях Халилчик не издържах и влезнах да си извъртя любимите епизоди от 40 нататък Simple Smile И може би след стотния път гледане вече взе да ми става смешно и да забелязвам някакви големи недомислици. Laughing Като например : "гостите" на Халил и Фера - Как пък таз майка не се помъчи веднъж и тя да избяга с детето си newsm78 Мене, някакъв луд ще ми заплашва детето  с пистолет и аз ще седа да гледам, 'найш кога #Cussing out Халил излиза , влиза , цяла сватба спретна , оназ майка през туй време не можа да чупи един джам и да си провре детето да се спаси и да викне полиция ooooh! Още повече пък, че и с мъжа си се чуваше по тела,ми намекни му ма по някакъв начин #Cussing out Ма то и в сцената когато утрепаха мъжа й нещо не беше доизпипана - изведнъж мъжът влезе , подмина сватбената маса и отиде в стаята от където се викаше, трепнаха го, разходиха му червата из цялата дневна, после Халил се върна да покани Емко на сватба и изведнъж онези строени в дневната-мълчат newsm78 То верно филм да става , ама толкоз балами чак не сме #2gunfire
После пък отидох на серията с вечерята на Джансу и ми стана супер смешно как Фера и Емир си опразниха чинииките на бърза ръка , пък чинията на Джунка пълна и непипната. И никой от двамата балъци не се сети да я пита защо тя не яде Joy А тя пък луда - луда ама да си беше спретнала една неотровна чиниика , ей тъй за парлама . Имаше късмет , че Емир беше женен , ама гладен. Жена му долу, той горе я кара на чичо Джони, че няма кой да му сготви hahaha Тя и жена му гладна, че я държат на пост и молитва в катакомбите. През деня си разделиха една фуниика пуканки , ама за кога по напред. И тупнаха се у Джуна и й ометоха първия опит в кулинарията, че и за второ можеше да питат ако не ги беше запъдила  Joy

Спирам до тук за сега Simple Smile

ПП:Абе таз Сера не е ли била манекенка първо? Кой я е учил да се чекне така? Аз за пръв път виждам моделка да стои така, че под нея цял влак да може да мине. Не само моделка, обикновена жена не съм виждала да стои така! Ама нейсе , да си живее как си иска , само да не ми се вясва в полезрението много много Simple Smile

Последна редакция: чт, 06 сеп 2018, 11:24 от Mrs. Rogers/Evans

# 292
 Ети така  е . В света лайковете и подкрепата е нормално .Турчорлята от мухата правят слон.Хеле  феновете ,които се самонавиват за любимците си .
Ча и Хазал се лайкват.  Казаха си че  се срещат .Като ги сбарат на купон  ще гръмне пресата  те са свикнали .

СС   това   е обичайната поза Grin

Има си пропуски сериала .Емир намери халката в унито как не се абариса.Сеща се че има нещо но  филм да става.Зехра къде да бяга с щерката? На село  ли да идат .Чепиков командва

Къде сте заспахте ли  Joy Идвам с хабер

нова

Мениджъра и Нетфликс официално   стартираха Защитника

Цитат
В сказках добро всегда побеждает зло. Но это не сказка...
 Нетфликс са написали  В приказките доброто винаги побеждава  злото но това не е приказка .Лошото ли ще победи ХаканчО защо се бъхти да спасява  .

Последна редакция: пт, 07 сеп 2018, 08:50 от femmi2

# 293
Добър вечееер.
Не съм заспала Феми, но днес нямах никакво време, чак сега сядам, Tired а то стана и време за сън.
Четох, че майката на Ханде Ерчел(набедена за актриса) е болна от рак и е в много тежко състояние, и много ми докривя, и в тази връзка се сетих за мама Айшегюл на Хазалчето.
Как ли е женицата, бори ли се с рака, дано е добре?! Praynig

# 294
Оф и аз  май се разболявам Лошо ми е едвам стоя  .
Дано се оправи женицата.Тази болест е като напаст. За Айшегюл  дано и тя е добре .Силна жена е  .

Цитат
К касту сериала Наша История присоединилась Хазал Адияман, Hazal Adıyaman, известная по работам в сериалах Вишневый сезон и Дениз в моем сердце

актьора , който ще играе адвоката на Филиз

Последна редакция: пт, 07 сеп 2018, 00:24 от femmi2

# 295
  • Варненска клюкарка
Видях хаберите, Нетфликс-метфликс поразмърдаха се най-после...

Ети има си големи смехории, аз някои неща въобще не мога да ги възприема там в онази къща насериозно, ама не мисе пише сега... важното е че не лъсват на първо, второ че и на трето гледане щотозаради ГГ другото остава на заден план.

За останалото, ам чи манекенка е, не и ли личи, а това си и е обичайната поза, аз затова се пошегувах че Профа я няма да я нарече както си е

Ферхан се бракува, Илка е там но Ча май не...
Скрит текст:

Нямам настроение за коментиране, но и не ми се обяснява... добре съм Peace

# 296
Добро утро .
При мен няма настроение    драскам по нещо да не изпадне темата.То няма какво да се коментира  сушааа.Чифтето го дъФкаме непрекъснато.

Марги  липсва и я мисля Hug

Ча не е бил на сватбата са излезнали снимки досега. Илка ги е уважила.

# 297
  • Варненска клюкарка
ново- не много старо, от времето на снимките на Протектора

Как е глътнал корема и издул перки на единия кадър, на колко ли е тук 19?

# 298
Показа рИлеф  на яхтата аз го харесвам малко заякнал  не казвам дИбел.
Мамите стягате ли учениците? Мойта приятелка детето е  първокласничка и се вълнува.

# 299
  • Варненска клюкарка
Така и не се видяха снимки на Ча от сватбата, защото  не е бил там Thinking
Тези били от снощи Peace

Туба Мелис рожденичка, Марги беше казала че и тя от отбора на девите и везните които преобладават сред млади и стари актьори в АФК Whistling
Тези дни нали я гледам във Фазилет и ми се вижда много променена, от времето ГА Емко я омачка там на стената. Тези краци откъде ги извади, добре изглежда в тяло, навремето беше с едни Х-образни крака, ходеше с подгънати колене, обута в балеринки 43 номер и прегърбена, а сега доста се е променила, но и не прилича на 27-8 годишна на колкото е, не знам всъщност на колко е станала. Прилича над 32-3, чертите и доста са се изострили.
Скрит текст:

Фемо

ПП Вече отдавна не се вълнувам, сега само го гоня да учи, той си знае, ама честичко му напоням..

Последна редакция: пт, 07 сеп 2018, 11:51 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт