ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 497

• 36 308
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, момичета! Извинявам се, че не бях много редовна тия дни, но нямах време. Гледах сериала през седмицата, вече се появи и господин Левент Grinning

# 331
  • Варненска клюкарка
Ако има собственост в Америка пък и по други линии може доста да стои там, няма да има проблем с визи.
Що си мисля че следващите му снимки от родна земя ще са след нова година Rolling Eyes Дано да познавам колкото друг път ...

Евритинг здравей wavey

# 332
 Еви Здрасти  Hug bouquet

Тия дни почти не го гледах  . Капитана се появи и почва романа със Санем . Тя ще хлътне  по него а той Йок .

Sad Sad

В Америка  собственост от къде да сме сигурни  33uu освен къщата  , която купи .  Ще развие бизнес с бар казах ви  Joy Joy

Последна редакция: нд, 09 сеп 2018, 00:07 от femmi2

# 333
  • Варненска клюкарка
И още една снимка, много е хубав Heart Eyes

# 334
 Хубав  Heart Eyes   Ех, Чачоо обичаш си го  ЛА. Много  актьори ходят там да се обучават .

Някой си Месут Яр писал Ча работил за престиж  на Нетфликс не за пари .

Heart Eyes

каравана дей нямаше да  го отбелязвам  попадна ми  в Т реших да го сложа .

Последна редакция: нд, 09 сеп 2018, 00:11 от femmi2

# 335
  • Варненска клюкарка
Това нещо Месут Яр е таквоз л@*но #Cussing out Едва ли имат представа под каква сума се е подписал Ча, тоя е един от най-неприятните клюкари, на една негова дума не бих повярвала.

# 336
 Не знаят сумата но лаят си пълнат страниците . Някой казват, че било колкото Ичардето

https://twitter.com/CagatayAna/status/1035062836836421632
любимата сесия на Марга  newsm53

Последна редакция: нд, 09 сеп 2018, 00:13 от femmi2

# 337
Скрит текст:
Много е грозен младоженека,  Sick никога не ми е харесвал визуално, а тати й и този зет не одобри.

Я пак Ча, че е голям сладур. Heart Eyes Heart Eyes
Сега като заминава и ще настане суша голяма. Rolling Eyes

# 338
  • Варненска клюкарка
Наде МертЮ и на мен ми е много неприятен Sick  Не само физически, ами и от това което показа овъртолвайки се с настоящата си жена, ама щом тя си го харесва нейна си работа.

Мани, Ча докато беше в Турция се беше окопал та нито се чуваше, нито виждаше, а сега от другия край на света точно суша ще е ooooh!
Ама като гледам как се радват в мрежите Shocked Логика умри- кака оставала тука и щели да скъсат. И какво като скъсат, после ще покаже новия крокодил или така ще се е затъжил за стария че за пореден път ще си го прибере. А сушата дето ще настане хич не е за радост Rolling Eyes

Аталайчо със стария Мерцедес на батю си Sunglasses

Джем Талу е споделил снимка от 2011 г. от известна Чачова фотосесия. Като я видях си помислих че съм я виждала вече, но може би я бъркам с друга от фотосесията.

Дали Ча вече не е направил нова фотосесия, все пак се очаква новия сериал, дали не е някакъв намек от Джем Талу, Ча и друг път е работил с него, той е много известен фотограф.

Последна редакция: сб, 08 сеп 2018, 21:25 от Беллора

# 339
Аталай с джипарата на батЮ си .Значи не го е продал .Аталай джитка с него .Новото возило не ми аресва .
Логика радват се щото не я понасят .
 Те  не са се разделили още да не слагаме рибата докато е в морето.

Последна редакция: нд, 09 сеп 2018, 00:18 от femmi2

# 340
  • Варненска клюкарка
Заминава в прекрасна форма, която задържа вече много време, дано на връщане да няма лоши изненади.

Аз ни новото, ни старото му возило харесвам, вкусът му и за жени и за коли е ужасен ooooh!

# 341

Старото не беше ламбурник с грозен цвят.Новото  возило като вкуса му за шамана.
Голям бонбон е дано си запази формата.
 Брадата расте тридневната я няма вече ще буреняса още.

Последна редакция: нд, 09 сеп 2018, 10:25 от femmi2

# 342
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Колко да е суша, като кака Лори е там  Wink  hahaha ?!
То като си е в Турция, та чудо голямо! Снимкопад заваля чак юни от яхтата и то баш за да видим, че кака отново е наша кака. Mr. Green
Същото ще стане. Ще поседи 3-4 месеца у щатско, ще ни пуснат снимчица с тортичка за РД (дано е с друго тоалетче  Mr. Green), ще го видим да спортува нещо по тихоокеанската плажна ивица, ще видим мътно видео и някоя снимка от ... културната  Wink дейност, ще научим нова знаменитост, с която се е запознал отблизо и ... ще настане време да се прибере при кака. smile3503  newsm47
Този път си мисля, че може от щатско да ни го покажат на истински кон. Wink Peace

Успях да гледам последните две серии на ОС по Фемилито  Grinning. Много е хубав пустият му Капитан  Crazy ! И Емко, как припомня на Ферка как е започнало всичко, много кефи  Laughing . Единственият ми проблем е как сценаристките не успяха да решат Зехра в крайна сметка неграмотна ли е или не. Още в серията, когато почна да вари сладката от нар, хем успя да напише на едно листче цяла презентация на сладкото си за пазара, хем се случи да заяви, че е неграмотна и не можела да чете.  hahaha Пък разглежда разни списания, докато ги е свалила отгоре за Ферка  Mr. Green! И на Чепика рекламата за бизнеса хич не я затрудни. Joy

Последна редакция: нд, 09 сеп 2018, 09:37 от profi_1

# 343
 Надяваме се  да качи материал  Лорка .Предния път бяха на стадион на мач  .Ча ухилен до ушите . Създаде си среда и приятели ,което не е  лесно.Енгин  е с него както винаги.
Мрънкаме файда нЕма. Ще жевее както си иска.  Тука си чешим клавишите за отбиване на време у форума.Не ми е все тая  както казва Марги рекордьорки сме .
Баджаначке вади кълбото да въртим кога ще се появи и с кого ? Залагам  в Холивудското Сохо бар .

Последна редакция: нд, 09 сеп 2018, 14:56 от femmi2

# 344
  • Варненска клюкарка
Стара около работата по Протектора пише че е от 7 епизод Peace

Проф, да беше само презентацията на сладката- ами писмата които собственоръчно написа на децата си преди да замине.... В много сериали има недомислици, тази не е баш от големите,щото да речем че все пак може да срича и понаписва някоя думичка... нещо такова newsm78 Но наистина разминаванията са дразнещи ooooh! Страхотен капитан, но аз пък се изненадах че в началото ни го представят с друга фамилия, личи как в движение променят нещата, но като цяло се получава, защото и сегашните продукции видимо нямат ясна концепция за развитието на историята, но и при болшенството каквото и да вкарат не се получава добър резултат Peace А в нашия случай се получи даже и с горница Heart Eyes

Ох прочетох те и както ми е едно сдухано  ама стилът ти кърти, можело да го видим на кон ама истински Party
Като казах по-горе че се надявам на връщане да няма лоши изненади с вида му имам предвид нещо ала брада до гърдите и някакви коси там... Че както обича да изненадва с визии... не знам Rolling Eyes

От Нетфликс, а преводът най-общо цвучи като "В приказките доброто винаги побеждава злото. Но това не е приказка"

Последна редакция: нд, 09 сеп 2018, 12:22 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт