Да се надяваме че няма да се върне с брада до кръста и коса до раменете

Само да отбеежа че за втори път ще са си конкуренция с Хазал, бих му пожелала успех но не искам
Марги я харесва. Аз не с тия криви джуки .
Аз също не знам как точно се казва - Ойкю или Йойкю... Допадна ми само като партньорка на Киво, по принцип не ми е любимка, но не ми е и дразнеща. Имам един любим кадър с двамата, той в черно, тя в бяло, напомнят ми Емко и Фера при снежното предложение за брак. Всъщност нямам спомен да съм гледала самата сцена с Кузей и Джемре, но ми попадна преди време в нета и ми хареса много.
Много пъти съм ги слагала 

Така е, коментирали сме приликите, но на Фемирския има два акцента извън черно бялата гама - червената шапка която да откроява Хазал самата тя много бяла и облечена в бяло на белия снежен фон, и символичното значение на розовото коланче, или поне аз си мисля че има символика в него, нещо като червеното коланче на булките. Че въпреки лъжите тя си остава най-чистата от всички около себе си, а е принудена да лъже от обстоятелствата, защото без лъжите няма да има нито Емко нито университет....

Трябва да я подновя на първа страница че е изчезнала, няколко месеца ни беше и шапка 

Да сме здрави другото ще се нареди! 
на инглиш една , две думи ще каже . Лорка дали го е уредила и съдействала .... 

Дано ако има късмета да попадне в американска продукция не го играе труп, а каже едно изречение, пак е нещо
По невнимание пак тръгнах да пиша Аман... 
Фикри , Микри тем подобни . 

А веднъж вместо Хакан написах ХаСан и направо си плюх в пазвата че ни се е разминало. Има няколко мъжки турски имена които ми звучат много дразнещо. Размина ни се и Явуз или Юсуф беше
Нали в Каракалема така се казваше ГГ . Хакан е ОК
Бях чела някъде че на английски имена започващи с Я трудно се произнасяли или не звучали добре ли, не знам дали е вярно, но може би са търсили нещо кратко и и по прятно като звучене.
Много хубав мъж но като е таквоз дРъво какво да го правим, той не е за главна роля ама все го навират в такива
Трябва Аксой да го вземе че да го поизтупа от прахоляка, той ги умее тези работи.