ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 497

• 36 324
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
  • Варненска клюкарка
Да и сегашната му визия е много добра, дори брадата му не ме издразни особено, макар че предпочитам да го гледам с 2-3 дневна четинка...
Да се надяваме че няма да се върне с брада до кръста и коса до раменете bishop

# 436

Аксой  да зима Ча и Хазал в Латинска Америка  ще е бомба гибиии . Завладяха света турските дизита продуцентите печелят от продажби . Не знам латино сапунките какво става с тях

Скрит текст:
пак да я сложа    гледах надписа Театро Беалини  в Италия следващата стъпка  . Какво ли ознчава ? : не е подписал  или реакламира нещо италианско  казва ли ти някой ? Просто се шегува и се разхожда

Последна редакция: сб, 15 сеп 2018, 15:27 от femmi2

# 437
Скрит текст:
Не ме впечатлява Джан Яман, еле пък баклавата му и не ги гледам с Демет в ПаТката.
Туба за мен е от малкото жени, на които им ходи къса коса.
Много хубава двойка са с Къванч в сериала по БТВ, но не го гледам. Не го гледах и онлайн въпреки, че го бях започнала и при все, че и двамата ми харесват визуално не усетих помежду им никаква химия и зарязах още навремето сериала.
За сетен път се убеждавам, че дадена двойка макар и да не е с двама красавци може да ме впечатли в пъти повече от двойка с двама красавци, а и сериала не блестеше с рейтинг какъвто се очакваше да има предвид многомилионната фенска маса и на двамата главни, парадокс.
От 27 НИ, ще има още един конкурент по канал D-Достаточно одной надежды/Bir Umut Yeter.
Ето я рекламата на Котон с Бурак Дениз и Мелиса(Фахрие беше тяхно лице, но дали и тя все още е, не знам).
https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456246342%2F730c17ccc633a … pl_wall_-58199741

NEW

# 438
 Така е НИ ще  се конкурира с Надеждата .   Доста надежди възлага канал Д на него . Отзивите  са добри . Толгахан  е добър актьор .  Все силни дизита се задават . Схватката  и този с Ибо и Керем. На тях им лепнали Йоку Караел  Sick Марги я харесва. Аз не с тия криви джуки .

# 439
  • Варненска клюкарка
Аз за Толгаан по-добре да си замълча че няма да ви хареса мнението ми tooth Само да отбеежа че за втори път ще са си конкуренция с Хазал, бих му пожелала успех но не искам Mr. Green

Наде и на мен много ми харесва късата прическа на Туба, много и отива. Погледах малко от първа серия, повече не мога.

# 440
  • Пришълец
Така е НИ ще  се конкурира с Надеждата .   Доста надежди възлага канал Д на него . Отзивите  са добри . Толгахан  е добър актьор .  Все силни дизита се задават . Схватката  и този с Ибо и Керем. На тях им лепнали Йоку Караел  Sick Марги я харесва. Аз не с тия криви джуки .
Силно казано ..Laughing
Йококу я наричаше преди Joy Аз също не знам как точно се казва - Ойкю или Йойкю... Допадна ми само като партньорка на Киво, по принцип не ми е любимка, но не ми е и дразнеща. Имам един любим кадър с двамата, той в черно, тя в бяло, напомнят ми Емко и Фера при снежното предложение за брак. Всъщност нямам спомен да съм гледала самата сцена с Кузей и Джемре, но ми попадна преди време в нета и ми хареса много. Purple Heart Много пъти съм ги слагала Embarassed

Кога ще се появи Ча не знам, сигурно скоро hahaha

Охх, с мускулна треска съм. Вчера ходихме пеша до Кръстова гора, 7-8 км в едната посока и още толкова в другата, много беше хубаво, пък и маргаритките там не са прецъфтели още, Crazy Mr. Green ама ми е сега едно мързеливоо...

Последна редакция: сб, 15 сеп 2018, 10:19 от Маргарита Н.

# 441
  • Варненска клюкарка
 И на мен кадъра с Киво ми харесва, даже и Ойкюто бива на него. Киво какво тЕло Heart Eyes Crazy Така е, коментирали сме приликите, но на Фемирския има два акцента извън черно бялата гама - червената шапка която да откроява Хазал самата тя много бяла и облечена в бяло на белия снежен фон, и символичното значение на розовото коланче, или поне аз си мисля че има символика в него, нещо като червеното коланче на булките. Че въпреки лъжите тя си остава най-чистата от всички около себе си, а е принудена да лъже от обстоятелствата, защото без лъжите няма да има нито Емко нито университет....

Денят на Сарп, имам няколко любими кадъра но по-късно ще видя къде да ги намеря Wink

# 442
  • Пришълец
И пръстена беше със символично значение - Фера въпреки лъжите си беше чиста като капка вода. Не лъжи, а по-скоро премълчани истини Whistling

Много ми харесва Ча в началото на Ичерде. Ще метна и някои мои любими от сериала и извън него... А от имената на всичките му герои до момента Сарп ми харесва най-много, после Емир, но при всички положения и двете ми звучат по-добре от истинското му Embarassed
 Heart Eyes

# 443
  • Варненска клюкарка
Любимата ми снимка Heart Eyes Трябва да я подновя на първа страница че е изчезнала, няколко месеца ни беше и шапка Heart Eyes

На мен дори името Яман ми харесваше но не и съдържанието което въплътяваше. Баръш не ми звучи добре нито Ахмет, по-добре орлето да си беше само Онур. О да, доста му е изкълчено истинското име, затова пък е благодатно да си го наричаме с безброй вариации Mr. Green На мен много сладко ми прозвуча онова Чача при Беяз с което каза че го наричали приятелите му.

Вярно ли не ли, друг е въпросът как цъфна тази новина, но да я отразим...
 В общи линии Ча подписал договор с UTA United Talent Agency напомням че това е най-голямата агенция за звезди на западния Американски бряг и вече те ще отговарят за Ча в Америка, в тоя случай наистина се оказва първия турчин открил Америка Mr. Green

Последна редакция: сб, 15 сеп 2018, 12:17 от Беллора

# 444
 Здравейтее Simple Smile

Казвайте си за Толга кво като не ми ареса мнението . Характера му е чепат , буен . Бяха писали в статия Алмеда укротила звяра .  

Цитат
Кога ще се появи Ча не знам, сигурно скоро
Ортачке шЪ познайш  тоя път  Mr. Green    ще се появи за  личния празник  няма начин една снимчица да не сложи . Заложих  преди това ще има от Сохото   бар ми прай сечено  загубих залога  Joy

Кръстова гора имам желание да я посетя но е доста далечееее  #Crazy    Да сме здрави  другото ще се нареди!  Praynig

За хабера  у Холивуд  Гинчо намеква  с разни знаци  . Дано има подробности скоро .    Струва ми се че няма да играе труп  Joy    на инглиш една , две думи ще каже . Лорка дали го е уредила и съдействала .... Mr. Green

Сарп newsm08
В началото е бАнбон после брадяса.

Последна редакция: сб, 15 сеп 2018, 19:54 от femmi2

# 445
  • Пришълец
Фемо, гледай к'ва съм познавачка значи. Написах ”скоро” без да се съобразя с факта, че наближава денят, в който отбелязва помъдряването си Mr. Green Мда, Ча все ще изпълзи отнякъде newsm53 Дано ако има късмета да попадне в американска продукция не го играе труп, а каже едно изречение, пак е нещо Laughing
Баджаначке,
Скрит текст:
пък на мен ми е близо и ходим до там поне веднъж годишно. Даже предпочитам пеша по екопътеката, с кола се минава от друго място, километрите са двойно повече плюс кофти завои до горе...

Бел, да, спрямо други имена и Яман не звучи зле Peace По невнимание пак тръгнах да пиша Аман... Joy
Баръш не ни харесва, а според първите слухове за Делибала героят му щеше да е Тарък, което е още по-зле, а на Лидия - Мерве. И мисля, че ти или някой друг обедини двете имена в Марък hahaha

# 446
 Маргитке  я ме гушни   Hug

Емир , Сарп , Баръш са хубави имена . Истинското добре, че  се пише лесно какви завъртяни има   .  Чаатай е по - добро от Хасан    римува се с банан  Joy   Фикри , Микри  тем подобни .

Цитат

рускините сложили този колаж

Официално нищо потвърдено няма само намек на мениджъра .    

Цитат
Сериал Яма / Kuyu с Нур Феттахоглу, Лейлой Танлар, Кенаном Аджаром и Барышем Кылычем потерял канал показа. Телеканал D в последний момент передумал демонстрировать проект. Most Production ведет переговоры с другими каналами. На крайний случай всегда есть канал TV8
Не му върви на Левентакис   Канал Д   се отказал от проекта .

2 в 1 Емир и Сарп

smile3544

https://www.youtube.com/watch?v=8Y5-GI9hYcI
 Дуня ... пардон Дженифър Лопес  Joy    

Последна редакция: сб, 15 сеп 2018, 22:37 от femmi2

# 447
  • Варненска клюкарка
Въъъх забравила съм за Тарък, вярно че много зле това Sick А веднъж вместо Хакан написах ХаСан и направо си плюх в пазвата че ни се е разминало. Има няколко мъжки турски имена които ми звучат много дразнещо. Размина ни се и Явуз или Юсуф беше Sick  Нали в Каракалема така се казваше ГГ . Хакан е ОК Peace Бях чела някъде че на английски имена започващи с Я трудно се произнасяли или не звучали добре ли, не знам дали е вярно, но може би са търсили нещо кратко и и по прятно като звучене.

А аз даже не съм разбрала че нашият капитан пак се е разминал с някой сериал ooooh! Много хубав мъж но като е таквоз дРъво какво да го правим, той не е за главна роля ама все го навират в такива 33uu Трябва Аксой да го вземе че да го поизтупа от прахоляка, той ги умее тези работи.

# 448
  Хакан има значение забравих какво  newsm78

# 449
 wavey

И к'вооооо, Ча ще покорява Хамерика, Laughing няма лошо ако се окаже вярно?!
NEW

Общи условия

Активация на акаунт