ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 497

• 36 326
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
  • Варненска клюкарка
Кои ли са тези, на снимката изглежда слаба newsm78

Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 15 сеп 2018, 22:30 от Беллора

# 451
Как му отива пАтлака агент Джеймс Бонд .Някой знае ли нещо за тази компания ? Ако не ме мързи  ще се разровя за инфо.

Последна редакция: сб, 15 сеп 2018, 23:01 от femmi2

# 452
  • Варненска клюкарка
Ех тая Поста бее, Ся пък Чачослав и Арас си били правили липосукции на коремите, ама и упорито продължават да го слагат Ча от едни други времена hahaha

# 453
 Тия умират от  скука  като Ча ги държи  на сухо  . На яхтата го видяхме, че тренира . Няма ли да съчинат  някой фантом лайк  Joy   Ясно нема издържат много  със съкровищетУ .

Днес ден  с кои известни личности се е снимал Ча  . Първо  да си наваксам с любимото кабзово яке и бронижелетката

Crazy

с френския модел

нова    Илка и Хазалинда

Последна редакция: нд, 16 сеп 2018, 17:58 от femmi2

# 454
  • Варненска клюкарка
На Илка и Хазал е стара Peace
Жули Ордон е швейцарка, от въпросната фотосесия има 1-2 кадъра които ми харесват, но точно корицата ми е Sick
Сарп с Патлаците е Crazy

# 455
В мрежите пише нова и аз така написах.
Интересно след Протектора накъде ?Thinking Холивуд няма да стане бързо ако изобщо стане.

Сонгюл няма у спойлер  толкова е чаровна и позитивна

с бившата  на Киво   Азра са приятелки .

Последна редакция: пн, 17 сеп 2018, 15:32 от femmi2

# 456
  • Варненска клюкарка
Със сигурност вече има някакъв план, проект нещо там... Това е Ча Peace В Холивуд гледам прясно някакво събитие на Нетфликс, мярнах някаква снимка на Дженифър Анискън, дали и Чачослав не е наминал натам newsm78

Видях Фемо надписа, но то често стават грешки кое ново кое старо, от март е снимката на Хазал с Илка Peace

До Сонга не е ли мис Вселената, забравих и името, бившата на Киво дето сега е бременна newsm78 Ама ако е тя как пък е се простряла по корем newsm78

#NEW 💥 #Netflix 🎬 set #TheProtector #NetflixTurkiye 💥
#Hakan#Leyla стрелките сочат изписаните им върху стената имена

Не че се вижда нещо, но май тази която най-дълго избираха и най-много криха от нас, няма да се окаже напразно в сериала и все пак може да има интересни сцени с Ча Mr. Green

Последна редакция: нд, 16 сеп 2018, 16:41 от Беллора

# 457
До Соня е Азра Акън бившата на Каванч.Знам, че е моделка  какви конкурси печели не съм се интеренсувала.Тя не трябва ли вече да е родила ?  Омъжи се за кого не знам

в тая тъмница нищо не видях. Лейля и ХаканчО се натискат в колата Mr. Green

яяя , кой е на сватба без гаджето той е зает да покорява Холивуд

роклето по вкуса на Илка . Следващата ще е такава от трън та на глог  .

Последна редакция: пн, 17 сеп 2018, 15:35 от femmi2

# 458
  • Варненска клюкарка
Вярно, Азра Акън беше, не не е родила някъде към пети-шести месец е, затова се зачудих че се пльоснала по корем newsm78

Оо Фемо довела си ни Дженифър Лопез ли пу пу шегичка, ах тези латини hahaha Какви са тези с нея и къде ли са, тя май с тези се беше се пуснала в сторито онзи ден...

Разписанието на сериалите за новия сезон. В четвъртъка са най-много, предния сезон и там бяха най много окапалите.

# 459
 Дженифър Лопез  и Дуня:joy:

Последна редакция: нд, 16 сеп 2018, 23:11 от femmi2

# 460
 wavey

Скрит текст:
Тия пък, хвани единия, удари другия, че да падне третия де го няма.
Празнували първата си годишнина.
Ако не греша, сериала в Четвъртък-Любовта на ангелите е пътник заради рейта.

# 461
  • Варненска клюкарка
Ох Наде колко пъти минах през тия циркаджии и не се загледах а то кои били ooooh! Гизема изглежда дребна до грамадния си мъж, колко е висок тоя човек Shocked Снима се в сериал след сериал, само преди месеци и беше премиерата на някакъв филм, тези дни друга премиера с нейно участие, каквато е актриса и популярна кой си хвърля така парите за нея, много ми е странно! Че и и се случи втори сериал да и спрат без финал Shocked

# 462
 Големите актьори кадърни  не са застраховани от  спиране  заради тия рейти  като произвеждат на кило . Гизема не ми се коментира !
Скрит текст:
ще скрия лъскавото не ми аресва Бенсу

# 463
  • Варненска клюкарка
Честит първи учебен ден, да са живи и здрави децата ни, да се учат и много да ни радват Grinning

# 464
  • Пришълец
Да са живи и здрави децата ви, ученолюбиви и доколкото е възможно .... послушни Mr. Green Hug

Честит имен ден, Наде! newsm51 Да си жива и здрава и много щастлива love001

Много сериали при комшиите #Crazy Всъщност като гледах веднъж рейтинга на АФК и гледах кои са му били конкуренти - и тогава дизитата не са били малко, т.е. няма от какво да се изненадвам Laughing Гизем е много дървена, в ПЕ беше много сладка, но сега е погрозняла, не знам що си хвърлят парите на вятъра.

А бившата на Киво, Азра Акън имаше един сериал, в който изпълняваше главна роля. Партньорът й доста по-възрастен от нея, а съперница й беше нашата Санем. Това е едно от първите заглавия по бг телевизия. Не я харесах, но пък танцува много добре. С Николай Манолов са победители в турската версия на Денсинг старс.
Така, че за предпочитане е всеки да се занимава с това, което прави най-добре. Не от всяка миска става актриска, ама упорито се напъват някои Whistling

Общи условия

Активация на акаунт