Марги то пък една красавица Азрато, а взе че стана Вселенска
Помня че с Киво че в една и съща година 2002 станаха световни, тя мис той бест модел.
Наде, добре че е за твоя празник че досега да съм я прибрала, виж го как седи и те чака 

ме чака
и си гледа часовника, миииииии закъснях. 
миличка, не ме забрави, че и разкошна картичка ми подари, тенкс, тенкс, тенкс.
благодарско мила и теб.

Някои знаят, други не че този Мерцедес който се снимаше в сериала беше собствената кола на Ча. Първия сезон спонсорите му подариха първо бялото БМВ, има няколко снимки и кратка новина в медиите, а втория сезон му подариха черния Мерцедес. Подаръците не бяха от самите компании БМВ и Мерцедес които се рекламираха в сериала, а някаква застрахователна компания ако не бъркам, че бая време мина 

Някои знаят, други не че този Мерцедес който се снимаше в сериала беше собствената кола на Ча. Първия сезон спонсорите му подариха първо бялото БМВ, има няколко снимки и кратка новина в медиите, а втория сезон му подариха черния Мерцедес. Подаръците не бяха от самите компании БМВ и Мерцедес които се рекламираха в сериала, а някаква застрахователна компания ако не бъркам, че бая време мина 

Миналата есен Гинчо се пусна от ЛА пред един такъв, бяха писали че бил Чачов или под наем. Според мен беше на някой от многобройните им приятели и познати зад океана, ама кой знае
Хубава и скъпа кола е, пък Ча разбира от коли колкото и от жени 

Ох пък какви хубави видеа имаше с колите му, ама не ми се търсят щото и едва ли стоят
Имаше едно с пищящи фенки пък Чачун клекнал да се крие зад Мерцедеса
Наскоро някъде видях само гифка от момента, сега вече никой не пищи след него. Навремето като се случваха така нещата ми изглеждаше точно като истерията по някоя американска звезда
Нито преди нито после съм виждала така да откачат турски фенове, само около Ча и конкретно в един период. Всъщност и както съм казвала той май е последната голяма звезда, след него не се е появявало нищо подобно- преди това Кенювци, Кивовци...Ча и дотам
Е сигурно ще има несъгласни с мен, но наистина не съм виждала друго такова звездно появяване като