ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 497

• 36 332
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
 А , да  помня  как се криеше зад колата и фенките пищЪт не ми се рови и на  мен да го търся .  В един мол кога представяше дрехи какво беше  ще прегазят  пазача  Joy

Май сте прави   като се замисля няма такова звездно появяване  като Чачовото на друг актьор  след него .
 Той се задържа  което никак не е лесно !    В момента  има млади ,  които играят в успешни дизата .  

Алперен след Ямата ще играе в  Сблъсък

новата му визия за ролята   с къса прическа  
Скрит текст:

Марги  ние сме дървени   ще се явим на кастинги мой да ни земат по хубост   Mr. Green 4470 няма да е за сефте  . За следващия проект  се стягай  Joy  майтап   ама можеше да  стане нещо от мен ама е късно .    Такива дето залязват бързо колкото щеш .

Последна редакция: пн, 17 сеп 2018, 18:52 от femmi2

# 481
  • Пришълец
Точно, Ча успя да се задържи на върха Peace Иначе новоизгряващи и бързо залязващи много...
Абе Феми Joy

# 482
  • Варненска клюкарка
Точно, Ча успя да се задържи на върха Peace Иначе новоизгряващи и бързо залязващи много...
Абе Феми Joy
Така е, но я няма тази истерия която беше с Ча, затова казвам че реакцията на феновете беше безподобна- нито преди нито след това съм виждала такава Peace
Какъв пазач Фемо, даже оставиха истерясалите фенове зад витрината и пускаха на порции че да не прегазят звездата на вечерта, а после охраната го извеждаха не през централния, а през друг вход hahaha Слагали сме снимки от истериите, щяха да съборят мола hahaha
Ако ми попаднат ще сложа, то обикновено след толкова време търся едно а намирам друго... Помня че Профчето ги беше слагала в една тема навремето, която сега е заключена, но едва ли стоят предвид че на разните външни фотохостинги не остават задълго...

А сега го знаят къде кисне- имам предвид Лабума и отпред не го очаква тълпа, нито жълтури, иначе всеки ден щяхме да имаме новини както беше едно време. Само аржентинките са по-упорити, ама още им е прясно hahaha

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И със скумриите дето все му висяха по врата hahaha

# 483

Забравихте ли Делибала   когато го промотираха  как врякаха  що авгографи раздеде .  

Виждаш  любимеца  си  но трябва запазиш спокойствие .
 с МаргарелА ще запазим спокойствие  като му надушим аромата  Mr. Green Joy

https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_700212
 Киво звездата на Мави . Страхотно изглежда .   Не  се мъча да гледам  искрите . Вас не ви впечатлява . Бел коментира ,че имал химия с коня  това и харесало .

Кво бе ортачке   разсмяхли те  Joy

Никой нИ ще да сложи извозването на колежката за деня на колите  Mr. Green

Последна редакция: пн, 17 сеп 2018, 20:34 от femmi2

# 484
  • Варненска клюкарка
Гледайки сериите от първя сезон бях забравила всъщност колко напрежение има на моменти че ахаа и лъжата ще лъсне. Сега това не ме впечатлява и дори ми е скучно но то е предвид че съм гледала гледала...ехеейй Crazy Ето например случката от тази вечар Хандела си бъбри със Санемката за щерка и като едната си мисли за Фера, другата за Джансуто, все едно си говореха на чужд една за друга език и се изгубиха в превода hahaha Щото нали Пелин била малка, после Санемката като каза на Джансуто че е разговаряла с нейна приятелка оная пък се изцепи "че аз приятелки ли имам?"  Joy И още куп такива недоразумения в общуването имаше- един говори и си мисли за едно, събеседника за друго и всеки момент очаквах да лъснат нещата, а те лъснаха съвсем неочаквано. Ей това е сценарен майсторлък - непрекъснато да те държат в напрежение или да ти идва да удушиш някого, пък ако ще това да са самите ГГ Joy
Тези дни една падруга се дивеше че за пръв път гледала сериал където главната героиня не била бяла и добра, техния израз е малко по-различен от нашия но приблизително означава същото "белая и пушистая"
Марги ние с теб сме го казвали но като ги чета някои чак след второто-третото гледане стоплят че всъщност в тоя сериал няма положителни герои и всеки в доста кал е затънал...  На първо гледане почти нищо не разбират защото имат определени очаквания от ГГ които не виждат hahaha Последното най-вече важи за латините, които пък изобщо не са свикнали да виждат таквиЗ черни ГГ tooth
На мен например не ми е интересно да гледам разни сиропирани  и омармаладени ГГ и цял Истанбул въртящ се на пета около тях, ама някои като не са гледали друго  33uu

Видях и две страхотни сцени, добре че ги има на първата страница Crazy

б

Тук напрежението беше до следващата седмица, защото сцената преля в следващата серия, все си мислех че лудото ще изтрещи и ще дръпне девойката от ръцете на Емко hahaha
Имаше напрежение и че Халилуд ще му изпуши бушона и ще отиде при Чепика да се оплаче че Фера се държи непристойно, той почти го каза де, ама на Мехмета... Въобще имаше за какво да си мисли човек и с трепет да очаква следващата серия tooth

Последна редакция: пн, 17 сеп 2018, 20:51 от Беллора

# 485
Майсторлък си  е  когато ти бъркат в душичката главните герой .
Кога Пиги вижда Емир да целува друга    а да нахълта и развали романтиката но не го направи .Излезе на улицата и я блъсна кола щото бешИ у шок . 
Има какво да се научи от дизито .
фърчащия Хакан какви изненади ни е подготвил чакамеее.

Последна редакция: пн, 17 сеп 2018, 20:56 от femmi2

# 486
  • Варненска клюкарка

Как се оглежда Laughing Heart Eyes

Докато търсех едни, намерих други Crazy Какъв е хубав в началото на Ичерде Heart Eyes

Малкия с Илка

Последна редакция: пн, 17 сеп 2018, 21:23 от Беллора

# 487
  • Пришълец
Никой нИ ще да сложи извозването на колежката за деня на колите  Mr. Green

Няма нужда, не е нещо което заслужава да му се отделя време Mr. Green Че те повечето колеги и колежки се извозват, излизат заедно, купонясват и какво от това, гаджета ли са 33uu

На мен например не ми е интересно да гледам разни сиропирани  и омармаладени ГГ и цял Истанбул въртящ се на пета около тях, ама някои като не са гледали друго  33uu

И на мен Бел, аз такива омармаладени до ушите герои, лишени от всякакви недостатъци и дотолкова наивни, че представени като жертви не харесвам и дори не си губя времето в опити да гледам Stop Тези с прегрешенията са по-реални в очите на зрителя, въздействащи са му в по-голяма степен. Изцяло положителните са предвидими и много скучни.
Да, в нашия сериал са не у мармалада, а у калта и странно, но не живееха всички наблъскани в едно жилище:35: Фера крива и малко лъжлива, Емко с буен нрав, в нетрезво състояние, но помни с коя си е легнал, много ревнив в същото време, бие когото хване...   hahaha Родителите им и приятелите пък вместо да търчат да им решават проблемите, те им създаваха допълнителни трудности hahaha Изобретателната Хандела с номерата, Чепикови с остарелите разбирания, Беновете и болната тема за класовите различия, даже Йомер го изпратиха с майка му на село, че стана проблемно дете покрай лошия пример, който вземал от батко си. Laughing Всеки в даден момент се показа и в различна светлина. На Джансуто от самото начало й личеше колко е изтрещяла, за мен там изненади не е имало hahaha Но пък за това, че съсипваха живота на дъщеря си с лека ръка обвинявах най-вече Чепика,  но осъзнавам вече, че и Чепикова е същата като него. Twisted Evil  А можеше да го предотврати Rolling Eyes
Не съм гледала епизода снощи, аз всъщност доста рядко го хващам. Има сцени, които те държат под напрежение, въпреки че като зрител предполагаш, че е рано да се случи нещо точно на този етап. Като онази вечер, гледам Фера си изпуска пръстена пред унито, обръща се и опа .. оказва се у Емко. На първо гледане се чудех той ще се усъмни ли, че е нейн, тя дали няма да се издаде сама, истината за Халил кога ли ще лъсне и все такива неща... А то нищо не остана незавършено. С разкриването на произхода на Фера, Емко поетапно започна да се сблъсква с фактите, кой какво място заема в живота й....  И за ХалЮ разбра, по много кофти начин, тъкмо мислеше, че няма друго, но го изненадаха неприятно... Mr. Green
Харесвам повече втория Юнал и репликите му бяха право в целта, докато разговаряше със синчето го докарваше и на физиономии, че се връщал оттам накъдето отива Емко и никак не му вярваше, че щял да си отмъщава и е в апартамента, за да държи врага под око hahaha Емко втори път хлътна и се оказа потърпевш, че на всичкото отгоре пострада по-сериозно от първия - Фера го ожени за себе си, а продължи да спазва дистанция Mr. Green

Феми, хубав е Киво, ама рекламата хич не ме кефи Crazy Тази ми харесва повече
Скрит текст:

ПП точно така Бел, добре че ги имаме кадрите на първа страница. Разглеждам ги при всяка нова тема, ама днес в деня на партньорки и партньори не се сдържах и пак наминах през там, че нали с първата му се получи най-добре  smile3503 За Ча е специална, за феновете - непрежалима tooth Можеше да метна още с Юсуф и Арас, но не ми се търси....

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 18 сеп 2018, 12:35 от Маргарита Н.

# 488
  • Варненска клюкарка
Аз направо мърдащи да ги сложа от любимото ми партньорство Heart Eyes

И други Heart Eyes
Скрит текст:

Марги и на мен повече ми допада втория Юнал- едно че чисто физически с високото си тяло и приятни черти подхождаше за родител на Емко Peace

# 489
  • Пришълец
Еха, и мърдащи. Heart Eyes После ако се сетя ще нарежа още, че нали сега ги има епизодите в канала, не се знае докога ще е... Пък аз никога нищо не свалям, сега е момента, докато си стоят в нета...

Приемам и идеи Laughing

Последна редакция: вт, 18 сеп 2018, 12:46 от Маргарита Н.

# 490
  • Варненска клюкарка
Еха, и мърдащи. Heart Eyes После ако се сетя ще нарежа още, че нали сега ги има епизодите в канала, не се знае докога ще е... Пък аз никога нищо не свалям, сега е момента, докато си стоят в нета...

Вярно, не се знае докога ще са там, за 5 години 3 пъти правиха нов канал или сегашния е за четвърти път че вече се обърках tooth

Като ги споменахме Бена и Корайката...

# 491
 Здравейтеее  Simple Smile

МаргарелО   фризьорката  така   убаво ме напрай напраУ съм за  фото  Joy 

https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_701101
Гинчо е качил  това  в тая навалица нерде е Ча  дали изобщо и там ?

Деня на партньорките ся ще се изпокарат  коя е най  . Дуда е  убавата и подходяща  Sick hahaha

Цитат
нежност  Heart Eyes

за идей всичко с Ча и Хазал е красиво  , магнетично

dancing

Последна редакция: вт, 18 сеп 2018, 14:22 от femmi2

# 492
  • Варненска клюкарка
Ех тоя Гиночо, отново рубриката познай къде е Чачослав на снимката ooooh! Хич и не си направих труда да разцъквам, не ми се познава ooooh!

# 493
Здравейте, момичета! Kissing Heart Аз както винаги съм супер нередовна, но напоследък нямам време и да гледам от 19:00. Наблюдавам ви, че публикувате разни неща и снимки и ги чета

# 494

Рориии специално за теб мила  Hug    тази водеща що не покани Ча пак да и гостува  ?  Рядко  приема   да е гост в предаване но може да се съгласи .  
 Актьорите почти не гледат  играта си в сериалите в които участват не говоря самчо зяа Ча .
https://www.youtube.com/watch?v=UlkK03vCIjw    интервюто със всички части стои в  тубето  не са го махнали .

https://www.youtube.com/watch?v=MVza3JTfcYw
 Лидия  такава истерия не е виждала  Joy     Ча ги поздравява на немски научил една дума    

https://www.youtube.com/watch?v=RKH3CJctc7g
какви репортажи само сега суша ..

като сме почнали  нашлякаме Ямира,   който иска да отваря  и гледа  hahaha поне песента е хубава
 https://www.youtube.com/watch?v=uy7zJ4T3cds

Последна редакция: вт, 18 сеп 2018, 14:23 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт