ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 497

• 36 336
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
  • Варненска клюкарка
Споко бре, ние тук не водим отчет на присъстващите Laughing Кой когато може- и ние сме така, понякога пишем като разпрани друг път сме се поуспали...

# 496

Марги можеш да спретнеш от тези кадри

разликата  в първи и втори сезон

Heart Eyes

уж нямаше какво да пишем при тая суша но почти изписахме  темата . Нека радвам се  да сме активни  да се разтоварваме  

в тоя епизод се  напи  добре го изигра

Последна редакция: вт, 18 сеп 2018, 16:16 от femmi2

# 497
Фемииии, много е мило, че не ме забравяш. Аз иначе съм си тук, но чета само. И всяка вечер в 19 съм пред ТВ. Тежка болест, лечение няма.
Обаче откак в 19 ч. съм все у унито се чудя защо в темата Емко 1 си няма фенки. То само младостта и първичността му са безкрайно очарователни, а и е не по-малко хубав от Емко 2, 2 и 3/4 и три. Втори сезон ми е много по-силен и като сюжет, и като игра, но сега някак преоткривам и сезон 1. Щом и дублажа вече не ми пречи явно съм сериозно затънала.... отново.

# 498
  Харесва ме го Емко 1     но този мъжки чар и мъжественост  идва след това . По - готин е .

Скрит текст:
Аслъ Тандоан   се е променила или снимката е кофти .  О , сега видях ми тя е бременна  затова    така изглежда

шезлонговата е там  няма да я слагам  Stop

# 499
Здравейте дружки-веселушки. Grinning
Скрит текст:
Профи, Simple Smile Феми, Simple Smile благодаря и на вас, да Ви се връща.
Бактън от снимки и видеа със загадки къде е Ча. Stop

# 500
  • Варненска клюкарка
Рории, как ще те забравим, аз обичам да те чета, щом наминаваш, казвай някоя дума Hug

Рори как да няма фенки Емко 1 има и още как Laughing Там Ча в началото е много натурален просто защото още не може да играе, ние с Марга имаме и лафче по тоя повод че каквото му е на сърце на Ча, туй му е на лице на Емко hahaha В Т има един профил Очите на Чаатай се казва и в началото е основно Емко 1, какви мимики, очи, как се изненадва, на места се долавя смущението му, ушите му пламтят Laughing Crazy  Там личи и че много ги изживява нещата, в една от сцените уж нищо и никаква но говори говори а връхчето на нослето му се зачерви, очите се наляха...красота Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes В първия сезон не само пред очите ни се превръща в актьор  но възмъжава и дори качва още няколко сантима на височина, това само там може да се види. В началото е малко плах, но и за миг не се усеща колебание, много е щастлив от това което прави Heart Eyes Laughing

Не са точно колеги но много ме кефи тази снимка  Heart Eyes

# 501
В началото е нормално се притеснява .

Тия двамата като скачени съдове .Гинчо   не се прай  на утрепана лисица   сложи  Ча от купона на Нетфликс Imp
Преди сте споменавали за профила с очите .Дайте линк да го видим  и ние .

Филка  в Найт   или Хилс  Joy може там да е снимано ако баровете съществуват .

Последна редакция: вт, 18 сеп 2018, 17:02 от femmi2

# 502
  • Варненска клюкарка
На мен са ми смешни, но толкова години явно си се обичат много Гинчо и Чачо Heart Eyes Тези дни като се разрових за снимки всъщност от колегите си Ча има най много снимки в реала с Юсуф- наистина са много- плажни, по купони, по кръчми, в компании, на сета в почивките, в кола, просто подпрени някъде и пушещи и цъкащи по телефоните абе много са Peace

Това дали е Тейлър или дубльорка newsm78

# 503
  Аркадаши бяха с Юсуф   но в минало време . Скандала с дрогата ги раздели .  С Арас се сприятелиха големи   лудетини са

Джейда Атеш отказала ли се е от актьорството ?   В Америка ли ще живее като се омъжи ?
 От колегите от Афк Баръш Калъч го уважи на премиерата  

казах, че  зверско тяло но плочките са добри

Последна редакция: вт, 18 сеп 2018, 20:20 от femmi2

# 504
  • Варненска клюкарка
Нищо не е казвала, но при положение че толкова трудно постигна щатието си с мъжа който обича, не ми се вярва да тръгне да дразни свекърите си Naughty Пък и без това не и вървеше много като актриса...

Марги на тоя му знаеше името, от Листопада, тука семейно с Аблата на някакво събитие...

С Айканатови Wink

Тази кака Дениз Деде каквато е и красавица поедно време с Профчето я бяхме нарочили че е била Чачовица hahaha От приятелките на Илка и Хазалинда е, сега работи на сета на НИ Peace

Сехерката почти му е седвала в скута hahaha

Помните ли че онзи ден ви казах че Нетфликс има някакво парти и Дженифър Анистън е пуснала снимка.... Чудех се дали и Ча не е някъде наоколо. Но мразя такива загатки с които ни залъгва Гинчо, като ще казваш нещо ами кажи го Crossing Arms

ПП Прекалено ми е мускулест Джан Яман, предпочитам да гледам тялото на Ча, доста по естетично ми е Peace

Последна редакция: вт, 18 сеп 2018, 17:43 от Беллора

# 505
При рускините мернах други знаменитости на партито .  Ще го налазат нищо че не знаят кой е Чачослав отиде коня у реката Дуня кО шИ прай
Кво не аресват свекърите Джейда ? Известно  добро момиче  не е от простолюдието ако това им е проблема .

Последна редакция: вт, 18 сеп 2018, 20:52 от femmi2

# 506
  • I Love You 3000
Аййй препускам из ТВ-то и насреща ми Халилуд се моли на Зехра да го сдобри с Фера #Crazy Sick #Crazy Sick
И си викам: Ей заради такива всяка жена трябва да си има спрей в чантата #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Не знам ама тоз актьор трябва да е малко луд или е гениален - едно от двете е. Джансула също. При Хазал, Ча, Хандета - мандета си личи израстване с всяка серия, ама тези двамата са страшни от първия ден.   Shocked Shocked Shocked
Хальо как си целува халката - малейййййй ужас.  #Crazy #Crazy #Crazy

По -принцип аз покрай ей тези епизоди взех да забелязвам Джансула като образ.Ама сега ми стана интересно  newsm78 Тя как точно си е харесала Емир - седяла си вкъщи и го срещнал в списание и си го заплюла от раз ли ? Дадоха ли как й започва манията по Емко? И има ли точна диагноза за състоянието й ?
Питам , че понякога и аз се чувствам като едно Джансу - като лепна по даден актьор или образ гледам до откат Simple Smile Еееее не режа снимки, ама бая си украсявам десктоповете, та почнах да се притеснявам Simple Smile

ПП: И да питам, каква програма използвате за да режете от Ютуб?

Последна редакция: вт, 18 сеп 2018, 20:13 от Mrs. Rogers/Evans

# 507
  • Варненска клюкарка
 Любопитно ми е Фера какво споделяше на майка си за случката с Джансуто  - че е казала истината на лудото че се е цуняла с Емко ли и че това е причината онова да изтрещи Mr. Green И Зехра я беше оставила цяла без да и оскубе косите и без да хукне да я съблича и да търси там някакви любовни белези newsm09

Ети хареса си го от списанията и интернет, един ден просто сподели на Фера "апък виж аз какво чудо съм си Аресала..." и Фера видя Емко с когото вече се беше запознала Peace Не помня Жансуто имаше ли диагноза, но пиеше там някакви антидепресанти Peace

Фемо в ЛА е пълно с такива като Ча, сигурно и пътните полицаи са избирани с конкурс за красота. Там поддържането на добра форма е издигнато в култ. Ча все още е неизвестен за тях, може да се запознае с популярни имена, но чак да му се нахвърлят едва ли. Дуда като си го е взела такъв, да му мисли и да се моли да и е верен hahaha
Коментирали сме неразбирателството на Джейда със свекър и, след толкова години едва наскоро са кандисали и им отидоха на гости в Маями, доколкото съм чела вече текат приготовленията за сватбата Peace

Етиии какво ще кажеш за тоя, влизал в НИ, сигурно ще е някакво малко капитанчИ Mr. Green

# 508
  • I Love You 3000
Тоз не е ли един латиноамерикански инстаграмски модел? newsm78 Не ми мяза на някой от комшиите  newsm78 За пръв път го виждам  newsm78

# 509
Ааа, тоз симпатяга ще да стане главния, а Баръшко ще го играе капитанчето. Ама с жена и дете и за капитан няма да се класира като се замисля.

Общи условия

Активация на акаунт