ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 497

• 36 332
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
  • Варненска клюкарка
Вярно Embarassed Наде, да си жива и здрава и много радост да имаш в живота си Hug

Марги то пък една красавица Азрато, а взе че стана  Вселенска #CrazyПомня че с Киво че в една и съща година 2002 станаха световни, тя мис той бест модел.

# 466
  • Пришълец
Мани, те повечето едни миски Mr. Green
Написах пожелание, пък забравих картичката hahaha

# 467
  • Варненска клюкарка
Ехаа каква картичка Joy Joy Joy Наде, добре че е за твоя празник че досега да съм я прибрала, виж го как седи и те чака Laughing

Денят на Ча с колите  Crazy

казвайте бързо коя се скрила на задната седалка и снима hahaha

И едно сънче в колата... Crazy

Че сладък, това със закъснение за гифския ден. Искаше ми се да намеря кадър от това интервю там където прави едни жестове с ръце че не е чул или че се е объркал, не разбрал... много сладък беше.

Последна редакция: пн, 17 сеп 2018, 13:38 от Беллора

# 468
 Party Party Party

Ехаааааа, влизам и един страОтен Емко smile3544 ме чака Party и си гледа часовника, миииииии закъснях. Embarassed Joy
Скрит текст:
Маргииииии,  hug love001 миличка, не ме забрави, че и разкошна картичка ми подари, тенкс, тенкс, тенкс.
Ивченцееееее, hug love001 благодарско мила и теб.
Да Ви се връщат хубавите помисли и пожелания в пъти умножени.
Заповядайте и да Ви е сладко. Heart Eyes

Ивче, е как коя е отзад и прави фотки, Laughing ми аз?! Joy
Ча и неговите возила, мммммммммммммм красоти. Crazy
И малко клю-клю.
Скрит текст:
Навсякъде пишат, че Фахрие на Бурак е хамиле, ай дано. Party
Демет и Сечкин Йоздемирови, които наскоро заживяха заедно снощи запознали с-вата си и имат намерение да се евлендикнат Laughing следващото лято........нооооооо дотогава я камилата, Mr. Green я камиларя. Mr. Green
Хазалчи продължава да поддържа форма.

Последна редакция: пн, 17 сеп 2018, 16:13 от Neidjal

# 469
  • Пришълец
Ммм, страхотна почерпка, Наде. Laughing

# 470
Маргиииии, ти днес си решила да ме довършиш с Емко №3. smile3544

# 471
  • Варненска клюкарка
Ее Наде знаех си аз че някоя от вас го дебне Laughing

Да продължа кадрите с художествения му гръб на фона на черния мерцедес Heart Eyes Някои знаят, други не че този Мерцедес който се снимаше в сериала беше собствената кола на Ча. Първия сезон спонсорите му подариха първо бялото БМВ, има няколко снимки и кратка новина в медиите, а втория сезон му подариха черния Мерцедес. Подаръците не  бяха от самите компании БМВ и Мерцедес които се рекламираха в сериала, а някаква застрахователна компания ако не бъркам, че бая време мина Peace

Сгънаха цирка наречен Меджезир, балът на чудовищата приключи и Ча заприлича на човек Laughing

# 472
Ее Наде знаех си аз че някоя от вас го дебне Laughing

Скрит текст:
Да продължа кадрите с художествения му гръб на фона на черния мерцедес Heart Eyes Някои знаят, други не че този Мерцедес който се снимаше в сериала беше собствената кола на Ча. Първия сезон спонсорите му подариха първо бялото БМВ, има няколко снимки и кратка новина в медиите, а втория сезон му подариха черния Мерцедес. Подаръците не  бяха от самите компании БМВ и Мерцедес които се рекламираха в сериала, а някаква застрахователна компания ако не бъркам, че бая време мина Peace

Сгънаха цирка наречен Меджезир, балът на чудовищата приключи и Ча заприлича на човек Laughing

Скрит текст:

МЧИ ти съмнявала ли си се, а? smile3503
Ейййййй, невъзможна си ей. newsm53 newsm62

# 473
   Честит учебен ден на дечицата     и учителите .   На учителите им желая търпение . smile3529

Честито на всички именници !  bouquet

Маргии страхотниии гифки и Емкоо свят ми се завъртя  Joy  smile3517

колелото се води возило ще го отбележим

в колата Хазал ли е  ? newsm78

каращ колата в тунела  

монтьорчИ    сам  я оправи  таратайката

Той смени няколко коли в АФК  значи бялата му е била подарък .

Последна редакция: пн, 17 сеп 2018, 19:57 от femmi2

# 474
  • Варненска клюкарка

в колата Хазал ли е  ? newsm78

каращ колата в тунела  

Тя е, ама това е капитанския Вранглер Рубикон  Peace Миналата есен Гинчо се пусна от ЛА пред един такъв, бяха писали че бил Чачов или под наем. Според мен беше на някой от многобройните им приятели и познати зад океана, ама кой знае 33uu Хубава и скъпа кола е, пък Ча разбира от коли колкото и от жени hahaha

Оох това в тунела много го обичам- Мустанга лети през тунела, ризката на гърдите му се вее, красота Heart Eyes

# 475
  • Пришълец
Феми, валидолче имаш ли Mr. Green Joy Аз рядко отразявам Емко 3, но днес е с повод. Много хубав, но пък в един определен период от АФК ми е най Heart Eyes

Бел, какви красоти ни носиш Grinning Някои сега ги виждам. На тази дали е с Юсуф newsm78
Цитат

# 476
Цитат
 с Надето не спирахме да вярваме че ще се оправи    като свърши цирка всичко си дойде на мястото ! Wink Wink
 Когато беше далечИ от колежката нямаше протеза   . Къв усмихнат е  на ваканцията лято 2014

МаргарелО виж кого ти водя с колата  newsm53  

Последна редакция: пн, 17 сеп 2018, 17:37 от femmi2

# 477
  • Варненска клюкарка
Той е Марги, имат и друга снимка която е снимана от дясната страна и се вижда Юсуф и Ча палещ цигара, ще я потърся и нея Peace Ох пък какви хубави видеа имаше с колите му, ама не ми се търсят щото и едва ли стоят ooooh! Имаше едно с пищящи фенки пък Чачун клекнал да се крие зад Мерцедеса hahaha Наскоро някъде видях само гифка от момента, сега вече никой не пищи след него. Навремето като се случваха така нещата ми изглеждаше точно като истерията по някоя американска звезда newsm09 Нито преди нито после съм виждала така да откачат турски фенове, само около Ча и конкретно в един период. Всъщност и както съм казвала той май е последната голяма звезда, след него не се е появявало нищо подобно- преди това Кенювци, Кивовци...Ча и дотам 33uu Е сигурно ще има несъгласни с мен, но наистина не съм виждала друго такова звездно появяване като
неговото Peace

Последна редакция: пн, 17 сеп 2018, 17:16 от Беллора

# 478
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Наде  Hug, честит имен ден и още да снимаш Ча, че да се кефим и ние!  Laughing Peace

Ако случайно Верича вземе да намине, поздрав и за нея!  Hug

Маргарелке, не барай! Naughty hahaha

# 479
  • Пришълец

МаргарелО виж кого ти водя с колата  newsm53  
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А, правилно е предположението ми за Юсуф. Ами патрона като поддържа добри отношения с колегите си и се извозват  се чудя как не са го набедили навремето, че е имал връзка и с Юсуф. tooth

Истина е, преди Ча големи звезди има, но не и след него Peace

Еее, Профи, ти пък намери какво да сложиш. Напразно ме предупреждаваш hahaha

Общи условия

Активация на акаунт