ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 497

• 36 247
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
  • Варненска клюкарка
А кака какъв загадъчен поглед до главата на Ча, все едно казва мечтайте си.... tooth

Ако е вярно че края на септември ще пускат сериала, питам се дали Ча ще изчака до премиерата в родината или ще хукне за САЩ Rolling Eyes То и сега няма новини от него а замине ли съвсем няма да има нищо Tired
Питам се и дали ще стане разпознаваем в САЩ примерно, все пак сериалът ще се разпространява на световна платформа newsm78 И дали дългоочакваното интервю и фотосесия няма да е за някое международно издание, а не за турско newsm78 Нещо като както го включиха в онова на Нетфликс за италианското Венити Феър... Нали за пръв път Нетфликс правели втори сезон на нещо на което още първия не бил пуснат Такива неща ми се въртят напоследък

Арас май утре е рожденик Peace

Това е интересно, Хазал няма снимки на разни козметики в инста си Thinking
Цитат

Хазал Кая разместила у себя в аккаунте Инстаграм следующее фото со ссылкой на NARS Cosmetics. Интересно, это просто так или намечается реклама? Для справки: NARS Cosmetics - французский косметический бренд, принадлежащий японской компании Shiseido. В последнее время рекламным лицом бренда выступала Белла Хадид.

И още повече от човек който в ежедневието си ходи без грим Thinking

Последна редакция: пт, 24 авг 2018, 10:43 от Беллора

# 61

Към ни влиза актрисата  Сахра Шаш

гифки  bouquet

Цитат
Rolling Eyes То и сега няма новини от него а замине ли съвсем няма да има нищо Tired
Питам се и дали ще стане разпознаваем в САЩ примерно, все пак сериалът ще се разпространява на световна платформа newsm78 И дали дългоочакваното интервю и фотосесия няма да е за някое международно издание, а не за турско newsm78
Тези мисли на мен ми се въртят  Peace Rolling Eyes Често ги споделям .  Ще запраши ли за Щатите или ще е в родината като пуснат фентазито ? Предното заминаване стоя 3 - 4 месеца .    Може да го разпознаят . Няма да е от всички . Ще ходи спокойно по улиците . Интервю и фотосесия ще има  .  Евентуален проект чак догодина филм или дизи .
 Сега ще има достатъчно време да обмисля предложения . Гинчо действа с Холивуд

Рибаря  е толкова  готииин  как да го не потретиш напраУ е за дефибрилатор  Joy smile3544
 Направо си е фотосесия яхтена .  Онази ни спести физиономията си около него .

Последна редакция: пт, 24 авг 2018, 19:36 от femmi2

# 62
  • Пришълец
Питам се и дали ще стане разпознаваем в САЩ примерно, все пак сериалът ще се разпространява на световна платформа newsm78 И дали дългоочакваното интервю и фотосесия няма да е за някое международно издание, а не за турско newsm78 Нещо като както го включиха в онова на Нетфликс за италианското Венити Феър... Нали за пръв път Нетфликс правели втори сезон на нещо на което още първия не бил пуснат Такива неща ми се въртят напоследък

Замисляла съм се над това Laughing Дано наистина се случи Flowers Four Leaf Clover

От доброто старо време hahaha

Любимо Heart Eyes

# 63
  • Варненска клюкарка

От доброто старо време hahaha

Любимо Heart Eyes

Запазвам си ги Heart Eyes
На средния как хубаво си крещяха, една от любимите ми сцени Crazy Фера бързо палеше, ама и Емко мреше да я ядоса Crazy

Днес Ямур Танръсевсин имала РД. Марги вярно че в масовия случай момите и момците в АФК  бяха деви и Везни, а Чачослав за разкош най-вероятно с по единия крак и в двете зодии  hahaha

Последна редакция: пт, 24 авг 2018, 13:51 от Беллора

# 64
Пека се на басейн    лятото още месец  идва  мрачната есен:disappointed:
  Ча и  днес нищо ново. Денят още  не е свършил .  През почивните чЕкаме Joy

# 65
  • Варненска клюкарка
Тц скоро нЕма да дочакаме, Байрама мина, а следващия е далеч hahaha Ако някой от приятелите му се смили за феновете му покрай рд му или поредната аржентинка да намине да го види на живо и да пуснат снимка, може и да го видим hahaha Или някаква изява около предстоящата премиера...Във всички случаи има да чакаме Tired

Последна редакция: пт, 24 авг 2018, 17:16 от Беллора

# 66
Е ,стига де майтапите  докато дойде следващия Байрям  Joy
 Поне Хазал почва сезона активна е.
Все ще го фотне  някой фен или аркадашите да качи нещо . Като се прибере от морето Ла бума чака принца на нощта се вихри. Така искам репортаж  макар  нищо да не сподели мърдащ да го видим.
Ако бях аз щях направя интервю    от всички въпроси  ще  има на бавен огън ще го пържа  ако ще да отговаря  Joy Joy   Мисли ли да отваря бар.За производството и рейтингите какво мисли .

сексиии парчеее  Sunglasses Flutter smile3544 smile3544 .

Последна редакция: сб, 25 авг 2018, 13:44 от femmi2

# 67
  • Варненска клюкарка
Като се смръщи като на снимката направо е  Crazy

То въпросите му ги изпращат предварително най-вероятно и Гинчо отсява кои да останат, че даже и отговорите му написва, Ча много отдавна нищо не казва...

Гледах серията, утрепаха се да го хвалят новия хол на Джансуто, ми няма как, той наистина е нов- до предната серия бяха в истински апартамент а сега вече са в студио- и хола и нейната стая и всичко е студио...

Хазал и Бурак вечеряли в Зорлу, като гледам на едната снимка и зъбла е там Peace И не било вярно, че  се бил събрал с Бюшра... Срещата в Gunaydin Steak House едно от веригата Гюнайдън на Джан Юртсевди сещате ли се кой беше той Laughing Мдаам, само дето май и ресторанта и веригата вече са му бивши, както и че той самия е от бившите Чачови приятели...

А днес Гинчо прави вятър на барбекюто в двора на Хазалинда, кои ли са се събрали там newsm53

https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_671403

Арас, Бюшра и Сечо били рожденици Wink

Последна редакция: сб, 25 авг 2018, 12:06 от Беллора

# 68
  Добър ден ! Simple Smile sun sun

Хубави ХазБур - Хазал и Бурак .
 Жалко че не са се събрали  Бюшра и бившия  . Живота продължава !

в ресторант  нова ли стара ли  newsm78  

Гинчо се е върнал от Италия.  Сещам се кои са се събрали   дано коня не е там  Sick

Да е жив и здрав Арас   още много роли да изиграе  newsm59 party023

Последна редакция: сб, 25 авг 2018, 15:22 от femmi2

# 69
  • Варненска клюкарка
И аз не знам нова или стара 33uu Не го харесвам такъв вълнясал в лице Rolling Eyes Пише че е от ресторант Uzunya Beach Зекерякьой това никога не съм сигурна че го изписвам равилно Ча живее в този район, както и Хазал, а наскоро четох и за Арас...

# 70
 Ресторанта е в Истанбул  върнал  се от почивката .
В една от групите я пишат за нова .

тук няма брадица
Да Арас станал съсед на Ча и Хазал в този район . Ще си правят купони  Drunk

Мернах част от интервю на Бурчин . Разказва за ролята си . Била  различна от всичко досега . Надява се проекта да отвори нови врати в турския сектор .

Последна редакция: сб, 25 авг 2018, 15:23 от femmi2

# 71
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мен ми прилича на снимка от времето на Сарп.

Хилоууу  bye ,
цяла седмица не бях влизала в нета и Чачо успял през това време да избие рибата. Mr. Green Joy Joy Joy
Ама е много готин на рибарските снимки. Heart Eyes И фигурата най-сетне е както трябва. Wink

Белл  Hug, екстра е новото шапо, тенкю.  newsm51
Очите ти в момента в състояние ли са да бодат гоблен? Я си почивай, а Айвазовски ще почака.  Peace

# 72

Цитат
То въпросите му ги изпращат предварително най-вероятно и Гинчо отсява кои да останат, че даже и отговорите му написва, Ча много отдавна нищо не казва...
На един два въпроса лични ще отговори Гинчо . Не може без тях .  Непременно ли предварително трябва се изпращат въпросите ?   Пък и Ча  кво му пречи сам да говори ?   Негови колеги се спукаха от фотосесий интервюта .

С  лекота се преобразява  

Мдаам Чачо се появи изби рибата у морето  Joy Joy

Последна редакция: сб, 25 авг 2018, 14:24 от femmi2

# 73
Здравейте в новата тема и благодаря Ивче за нея.
Ча се покри, а Хазалка се появи, харесва ми на новите фотки.

# 74
Въпросите еднотипни  на тия интервюта

Последна редакция: сб, 25 авг 2018, 15:24 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт