На мартенското ни човече, сърцето силно бие вече!

• 51 615
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
  • Varna, Bulgaria
Явно петият месец ни е отворил апетита на всички 😂😂😂 Аз вече съм + 6 . Вече не давам да се купува нищо сладко в нас, освен на детето десертчетата за училище ... Grin

# 631
И аз хапвам мноогоо сладко. Още не знаем пола, но щом ми се ядяло все сладко, ще е момиче. Какво мислите по за тези бабини 'гледания' 😁?

# 632
  • Varna, Bulgaria
Предната бременност ядях само тесто, беше момиче. Сега налитам на сладкото и е момче... при мен явно не съответства 😕

# 633
  • Враца
Аз със предната бременност налитах на всичко що се яде Grinning в края на бременността ядях всяка вечер тортички - беше момиче. Сега всяка вечер хапвам сладичко с чаша прясно мляко, но не ми е няква мания, а и не съм качила кой знае колко кг.

# 634
С първата бременност ядях сандвичи за страх + цял шоколад след това 😁 на финала бях +22кг. Сега не се тъпча така, хапвам нормални порции, не ми се яде нещо определено, само да е нещо вкусно 😃 до тук съм +8-9кг 😩

# 635
  • София
Уж не се тъпча, храня се нормално,но съм +7, а съм едва на средата (20та седмица). Казват , че в трети триместър се качва най-много, дано да не е вярно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 636
Аз от няколко дни налитам все на зеле, под всякаква форма. Мога само сърми с кисело зеле да ям Grinning Добре, че са топлите витрини на супермаркетите, да спасяват положението Simple Smile

# 637
Маменца,налегна ме хрема..помагайте 😫

# 638
  • Varna, Bulgaria
Капки тип солена вода или олинт. Друго коризалия, цинабсин. Това е. Хремата, ако е силна, ще те държи поне 7 дни... вирусът вече цял месец обикаля... такова чудо не си спомням...

# 639
До последно мислих,че ще ме подмине,но уви!Благодаря ти!🤗

# 640
Здравейте, по-рано дискутирахме кафето, а как сте с виното? Признавам си, че си позвлявам да правя компания на ММ с два пръста вино, но не всяка вечер. И по възможност червено, заради ниския хемоглобин Sweat Smile

# 641
  • Varna, Bulgaria
Аз пия червено вино, по 1 пръст .. миналата седмица два пъти...иначе до сега около 5-6 от както съм бременна. Много обичам червено вино 🍷🍷🍷

# 642
  • Варна
Аз пия по 1 чаша бяло вино на седмицата веднъж 🍷 Относно глада , умирам си за тестяно и сладкооо , особенно шоколад 😁 последно бях +4кг , сега в Четвъртък ще видим докъде съм я докарала.
На някой излязла ли му е вече черта на корема (тази която се появява посредата) , в други теми четох ,че на някой от 3тия месец им се е появила , аз още нямам ..

# 643
На мен сякаш ми се заформя ,но само отдолу я виждам чертата.А как сте със стриите ,аз по корема и краката нямам ,но гърдите ми са ужас дори са си плащещо лилави отдолу от самите нови стрии ,които ми излизат ,а интересното е че не спирам да се мажа от 3ти месец.Някоя мама с подобен проблем или съвет какво да ги правя те нарастнаха вече сигурно 3 -4 размера ,а попринцип не съм с малки гърди 🤔🤔

# 644
  • Varna, Bulgaria
За стриите, то си е до кожа, не спирай да се мажеш, поне да не се увеличават. Аз с предната бременност се мажех два пъти на ден и един ден в осми месец ми се нацепи корема... така че Божа работа 🤗

Общи условия

Активация на акаунт