Честито на всички "рожденици", да са много здрави и усмихнати!!!
Rossi - относно Дуфалак- ние с бебо имахме проблем и педито ни го предписа- 5 мл. еднократно сутрин. Аз обикновено го давам разреден с вода, за да го изпие барзо. Според педитата може да се дава всеки ден в продължение на месеци, защото не се усвоява от организма, а действа единствено на перисталтиката. При нас понякога се получава обратния ефект, но не е силно изразено и аз не се притеснявам. При нас помага определено!
Филипа- стискам палци и за теб- да е всичко ОК

Мами, някой имал ли е проблем с пъпчето? Извинявайте, че ви питам пак, но аз вече изкуках с тези доктори. Утре пак сме в Пирогов, но в кърмаческо отделение. При нас се появи и секрет- жълтеникав и с неприятен мирис. А така се притеснявам и да не излезе някоя херния и ние да не я установим.
Относно ваксините, на нас ни предстои на 15.06 да си бием Полио и ДТК. Малко сам затрупана с инфо. Педито ми препоръчва Инфарикс. Тя включва ли и полио или е само ДТК?
Благодаря Ви предварително!!!
Спокойни сънища на всички ангелчета, мами и татковци.
Вярно е , че венците побеляват, но това не е защото под тях прозират зъбите. Поне аз така смятам, де.
и ви черпя виртуално за 2рия месец на Алекс (Данче, биричката по-късно ще ти я сервирам
)

Честито на празнуващите днес бебоци и техните мамчета и татковци
, то ние от там не пием...не помня от кога 
...Чиста работа си е да си го накърмиш на място.
И те сега били брат и сестра.Паднахме от коня(както се казва).