Предстои ми инсеминация - Тема No 26

• 56 440
  • 799
  •   1
Отговори
# 720
Благодаря, момичета. За съжаление резултатът е 2.95. Мисля си, че е имало бременност, но съм я загубила. Никога не съм имала такова ЧХГ на кръвен тест (с изключение на бременността със сина ми, когато на 17-ти ден ЧХГ-то беше 235.10). Как мислите? Чакам да се чуя с лекарката ми да ми каже да спирам ли Утрогестана. Според вас възможно ли е тепърва да тръгва да се вдига ЧХГ-то, или си е биохимична? Минали са 14 дни от процедурата.

Forestrain, на кой ден след поставяне на тригера прави кръвния тест? Може да е остатъчен ефект от хориомона/прегнила.
При мен, аз не издържах и на 6-ти ден след инсе пуснах и беше 8. 48 часа по-късно - 3,6, а към днешна дата, 11 дни след процедурата съм с отрицателен уринарен тест. Тоест, неуспешна ми е процедурата.

# 721
keep_the_faith, съжалявам за отрицателния резултат, но дали не е рано при теб? От поставяне на Хориомон минаха 16-17 дни. Би трябвало да се е изчистил вече.

# 722
Forest rain, да, вероятно е така, аз после прочетох останалите ти постове.
Много разочароващо с тези инсеминации - не става и не става.
Къде бъркаме, ние или доктороте, или шансът не е на наша страна, не знам ...
И все пак, ми се струва удачен подход - да се правят инсеминации, при липса на изявен проблем и що годе прилична СГ, след обработване нали. А е и е по-евтино и по-малко травмиращо за организна на жената. Така че тъпо и упорито, сигурно ще направим още някоя, колкото и да съм се разочаровала от успеваемостта.

Редактирам си хаотичния пост Grinning
Не мисля, че е рано... 11 дни след инсе и тест Престо, все щеше да отчете поне бледа черта. И все пак на 14-тия ден ще направя и втория тест от комплекта, макар да знам, че пак едната черта ще ме гледа самотно. Ние скоро имаме годишнина и така си мечтаех да зарадвам моя човек, но уви, явно е писано още да чакаме.

# 723
keep_the_faith, ако днес ти е 11-ти ден от процедурата, може да е рано за заключение. Кога ти казаха да направиш тест?
Аз имам едно детенце от първа инсеминация, така че вярвам в тези процедури. Знам и за немалко други момичета, които са успели благодарение на инсе.
При мъжа ми морфологията в момента е доста зле. Първия път, когато успяхме, беше добра, така че може и това да е причината. Може и яйцеклетките ми да не са били качествени, може прогестеронът да е бил нисък. Аз имах назначен Утрогестан 3 пъти по 2, но нямах време да го слагам толкова често и поставях само сутрин и вечер по 2. Може би следващия път ще направя реинсеминация, за да увеличим шансовете. Мен доста ме е страх от многоплодна бременност и заради това отказах реинсеминация, но предвид лошата морфология, следващия път ще се престраша сигурно.
Редактирам и аз поста. При първата бременност с ЧХГ 235.10 на 17-ти ден уринният тест за бременност показваше втора бледа черта. Може ЧХГ-то ти да не е започнало да расте все още.

# 724
Forest-че, благодаря за окуражителните думи и надеждата. Надеждата умира последна, знам, ама си познавам организма и ми е ясен резултата. Ще те поканя на лични да се включиш в една наша женска тема, може да ти допадне.
Почвам го сериозно мъжа с витамини и добавки пак и поне да знам, че сме направили каквото зависи от нас.

# 725
Момичета някоя от вас можели да ми обясни на какво  се дължи това вагинална слузесто течение днес ми е 7 ден след инсеминацията

# 726
Здравей.  От нивата на някой хормони се получава. При бременност също е често явление, та а дано  Peace

# 727
Здравейте! 😊 Досега само съм Ви чела, но реших да се регистрирам и да споделя с вас нашата ситуация. Моят мъж е на 36г. с правена биопсия и остановена липса на сперматозоиди Sad Аз съм на 25г. с две проходими тръби, редовен цикъл и според лекарите в перфектно здраве! Юли месец правихме първа инсеминация (с донорски материал) на спукан фоликул в Щерев, казаха, че не трябват стимулации, тъй като и двете тръби са проходими. След процедурата ми изписаха само Дуфастон. Неуспешна. На 22.09. втора инсеминация на спукан фоликул, този път ми изписаха Дуфастон 2×1, Утрогестан 2×2 (вагинално) и НатАспин (хранителна добавка). Преди инсеминацията правихме отново микробиология, тъй като предишната не важеше, но резултата излезе след вече направена инс. и имаше candida (малко количество). Да кажа, че често имам гъбички, до сега не е установена причината! Звънях на докторката каза, че нямало проблем. Вчера за жалост отново ми дойде Sad  Съжалявам, но това е възможно най-краткото обяснение.
Въпросът ми е: Док. каза, че можем да кандидатстваме за фонда за инв. само след 4 неуспешни инс. Това наистина ли е така? Тя попринцип не ми дава много информация за нищо!  Малко съм отчаяна, мислим да направим още една инс. другият месец, но се чудя дали правят всичко както е редно 🤔🤔 Благодаря Ви предварително!

# 728
  • София
Момичета някоя от вас можели да ми обясни на какво  се дължи това вагинална слузесто течение днес ми е 7 ден след инсеминацията
От повишените нива на естрадиола. 7 дена след овулация е втория пик на нивата му

# 729
На мен ми откриха хламидия и лекаря ми каза че до като не види отрицателен резултат няма да правим нищо изследвания се правят преди инсето първо лекаря ги вижда и тогава решава какво ще прави

# 730
  • София
На дали някой от форума можех да ти каже дали имаш инфекция или не.

Нещо не схващам, чудиш се дали имаш инфекция, пък в следващия момент казваш, че имаш хламидия... пък сте правили инсе...

ПП: слагайте препинателни знаци, че трудно се разбира какво искате да кажете. В първия момент като четях се втрещих от написаното.
И не пускай 2 последователни поста, защото е против правилата на форума. Редактирай първия. Ще ти изтрият втория пост и ще те накажат.

# 731
Не я откриха преди инсето и след като я излекуват го направиха

# 732
  • София
Е как не са я открили преди, пък са я лекували...

# 733
Откриха я преди инсеминацията може би не съм се изразила правилно моля за извинение

# 734
Момичета, вчера разбрах резултата по трелефона и реших, че е отрицателен, понеже съм свикнала с други реф. стойности. Днес си го взех и според него съм бременна- стойност 2.95 при реф. граници 0.10-1. Какво мислите? Не мога да се ориентирам това добрър резултат ли е.

Общи условия

Активация на акаунт