Предстои ми инсеминация - Тема No 26

• 56 452
  • 799
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, уринарен тест 14 дни след инсе на спукан Ф. дали ще отчете вярно?

# 706
  • София
Здравейте, уринарен тест 14 дни след инсе на спукан Ф. дали ще отчете вярно?
Да

# 707
Моя тест е на 16 дали още същият ден ще мога да разбера резултата

# 708
Стискам ви палци момичета, дано всички се похвалим с  положителни тестове 😊

# 709
# 710
Дано! Чакам в лабораторията да ми вземат кръв. Предполагам, че до ранния следобед, ще има резултат. Ще пиша какъв е.

# 711
Стискам палчета да ни зарадваш  Simple Smile Peace

# 712
Forest rain, успех!

# 713
Стискам палци да е + успех

# 714
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте, момичета! Нова съм в темата,  но за съжаление съвсем не съм от скоро в борбата с безплодието. Борим се от 8 години, месец след месец, за сега неуспешно. ММ е с азооспермия и ще правим донорска инсеминация. Откриха съпътстващи проблеми и лекарите ни съветваха да не правим симулации при него, защото е по-високо рисково. И така стигнахме до тук. Наскоро минах ЦС, всичко е ОК. С ИР съм, пия лекарства за нея. Хормоните за момента са ОК, имам овулация и много редовен цикъл. Надявам се нещата да се случат и при нас.
Forest rain, успех и от мен! Успех и на всички вас, които вървите по трудния път към така мечтаните бебчета.

# 715
  • София
Forest rain, Стискам палци!

# 716
Успех и на теб миличка

# 717
Благодаря, момичета. За съжаление резултатът е 2.95. Мисля си, че е имало бременност, но съм я загубила. Никога не съм имала такова ЧХГ на кръвен тест (с изключение на бременността със сина ми, когато на 17-ти ден ЧХГ-то беше 235.10). Как мислите? Чакам да се чуя с лекарката ми да ми каже да спирам ли Утрогестана. Според вас възможно ли е тепърва да тръгва да се вдига ЧХГ-то, или си е биохимична? Минали са 14 дни от процедурата.

# 718
Форест, според мен това е от тригера и нито има, нито е имало бременност. Тоя филм ми беше до болка познат. Говори с док, обаче. Успех следващия път Flowers Four Leaf Clover

# 719
Благодаря Simple SmileАз говорих вече и каза да спирам Утрогестана. Като ми дойде, отивам на преглед, и ако всичко е наред, продължаваме с второ инсе.
Пожелавам успех на всички, които чакат. Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт