Предстои ми инсеминация - Тема No 26

• 56 501
  • 799
  •   1
Отговори
# 780
Не е нужно да лежиш след като сложиш утрогестана. Слагах го и тръгвах на работа. Започваме работа в 7:30 и ако трябваше да лежа ... трябваше да ставам в 4 да го слагам.

На мен ми казаха, че трябва да се полежи след като се поставят! Но аз работя за себе си в салон за красота и почвам по-късно та имах възможност, пък и ми беше изписан само сутрин и вечер. Simple Smile

# 781
  • София
Без да лежа, прогестерона в деня на трансфера ми беше толкова висок, че апарата не можа да го хване. А най-малко изтичаше, когато се движех веднага след слагането му.
Така, че не се притеснявайте от нележане. То дори няма смисъл да се лежш първите 15-20мин, защото тогава все още не са се разтворили капсулите.

# 782
На мен ми казаха да лежа, обаче даже с лежане, при мен често излизат почти цели капсулите. Не знам защо така се получава.

# 783
Здравей. Ако имаш съмнения че не можеш да усвоиш добре утрогестана, говори със док да ти смени медикамента. Има под формата на гел - Кринон например, а при него даже е препоръчително да се движиш след поставянето и не е нужно да лежиш.

# 784
  • София
Момичета, ето така се изчиства хориомона от организма за тези, които се чудят:
ден 1 : 5000
ден 2: 2500
ден 3: 1250
ден 4: 625
ден 5: 312
ден 6: 156
ден 7: 78
ден 8: 39
ден 9: 20
ден 10: 10
ден 11: 5
ден 12: 2,5
ден 13: 1
ден 14: 0

# 785
  • София
Тази таблица няма как да е вярна.
Дори да изследваме кръвта, час след инжектиране на 5000 единици ЧХГ, резултата няма да е 5000.

# 786
  • София
Дори да изследваме кръвта, час след инжектиране на 5000 единици ЧХГ, резултата няма да е 5000.

Ами аз не виждам да съм написала какво ще покаже кръвното изледване, а как се изчиства от организма. Освен това най-вероятно при всеки организъм е различно. Това са ориентировъчна данни. И друго ЧХГ се изледва в мерна единица mUI, a Хориомона/Прегнила е 5000IU.
Това е таблица, публикувана в сайта на зачатие. Момичето пише, че й е дадена от д-р Стаменов. Не съм сигурна разбира се, че е на 100% вярна.

Последна редакция: пн, 14 окт 2019, 09:29 от Zenda

# 787
Как се изчиства от организма е индивидуално за всеки. При мен винаги е имало остатък в ден, когато трябва да е 0, без да има бременност.

# 788
  • София

Ами аз не виждам да съм написала какво ще покаже кръвното изледване, а как се изчиства от организма. Освен това най-вероятно при всеки организъм е различно. Това са ориентировъчна данни. И друго ЧХГ се изледва в мерна единица mUI, a Хориомона/Прегнила е 5000IU.
Това е таблица, публикувана в сайта на зачатие. Момичето пише, че й е дадена от д-р Стаменов. Не съм сигурна разбира се, че е на 100% вярна.
Изчистването е обвързано със стойности в кръвта

# 789
Ако не се е изчистила хориомон това може ли да повлияе на резултата защото трябва да направя тест на 16 и това ме притеснява да ли ще е верен

# 790
Костадинка, според мен, ако имаш високи стойности на ЧХГ, не би следвало да е в резултат на Хориомона. Най- добре се проверява, като се изследва повторно ЧХГ след 48 часа, и се види как нараства.
Момичета, бях днес на преглед, всичко е наред и започнах Летрозол. В четвъртък съм отново на лекар.
geizer, благодаря. Ще говоря с гинеколога. А кога e най- добре да изследам прогестерона? Шест дни след инсеминацията ок ли е?

Последна редакция: пн, 14 окт 2019, 10:31 от Forest rain

# 791
  • София
На 7 ден след овулация

# 792
Момичета да се включа и аз. Днес бях на преглед и в сряда ще правим инсеминация. Стискай те палци. Разочарована съм само, че дори след стимулацията имам само един фоликул. Докторката провери и каза че е от антимюлеровия ми хормон. Стойностите му били високи и затова е така. Но дано да бъде успешна все пак.

# 793
Успех ще стискаме палци и моят тест е в сряда да видим какво ще покаже

# 794
Трябва да сме позитивни!!! Blush И аз стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт