Предстои ми инсеминация - Тема No 26

• 56 435
  • 799
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Момичета, вчера разбрах резултата по трелефона и реших, че е отрицателен, понеже съм свикнала с други реф. стойности. Днес си го взех и според него съм бременна- стойност 2.95 при реф. граници 0.10-1. Какво мислите? Не мога да се ориентирам това добрър резултат ли е.
Да не би да е различна мерната единица?Аз знам, че до 5 MIU/мл е отрицателен.

# 736
Не е различна, даже звънях в лабораторията. Казаха, че работят просто по друг метод. Отивам в друга лаборатория сега. Писанец работят по стандартния метод, нали?

# 737
  • Пловдив
Здравейте! 😊 Досега само съм Ви чела, но реших да се регистрирам и да споделя с вас нашата ситуация. Моят мъж е на 36г. с правена биопсия и остановена липса на сперматозоиди Sad Аз съм на 25г. с две проходими тръби, редовен цикъл и според лекарите в перфектно здраве! Юли месец правихме първа инсеминация (с донорски материал) на спукан фоликул в Щерев, казаха, че не трябват стимулации, тъй като и двете тръби са проходими. След процедурата ми изписаха само Дуфастон. Неуспешна. На 22.09. втора инсеминация на спукан фоликул, този път ми изписаха Дуфастон 2×1, Утрогестан 2×2 (вагинално) и НатАспин (хранителна добавка). Преди инсеминацията правихме отново микробиология, тъй като предишната не важеше, но резултата излезе след вече направена инс. и имаше candida (малко количество). Да кажа, че често имам гъбички, до сега не е установена причината! Звънях на докторката каза, че нямало проблем. Вчера за жалост отново ми дойде Sad  Съжалявам, но това е възможно най-краткото обяснение.
Въпросът ми е: Док. каза, че можем да кандидатстваме за фонда за инв. само след 4 неуспешни инс. Това наистина ли е така? Тя попринцип не ми дава много информация за нищо!  Малко съм отчаяна, мислим да направим още една инс. другият месец, но се чудя дали правят всичко както е редно 🤔🤔 Благодаря Ви предварително!
Никой не знае какво ти връщат при инсето ?
Една моя позната...баба ми каза: Вие сте луди бе деца...ми те може и вода да Ви връщат....аз ако съм ще искам да ги видя под микроскопа и да се уверя че това което виждам се връща в мен.
Ама как да стане ?!?!

# 738
casablanka За жалост е така! И когато не се получават нещата, човек се съмнява в докторите. Sad Но пък има момичета, при които е станало даже от първият път, така че няма да се отчайваме!

# 739
  • София
Момичета, вчера разбрах резултата по трелефона и реших, че е отрицателен, понеже съм свикнала с други реф. стойности. Днес си го взех и според него съм бременна- стойност 2.95 при реф. граници 0.10-1. Какво мислите? Не мога да се ориентирам това добрър резултат ли е.
Съжалявам, ама този резултат е отрицателен

# 740
Аз сега пуснах в друга лаборатория. Ще видим.
Редактирам мнението. Стойността сега излезе 1.97 при реф. граници, с които сме свикнали. Няма бременност. Продължавам с подготовка за ново инсе веднага щом ми дойде.

Последна редакция: ср, 09 окт 2019, 10:41 от Forest rain

# 741
  • София
Аз сега пуснах в друга лаборатория. Ще видим.
Редактирам мнението. Стойността сега излезе 1.97 при реф. граници, с които сме свикнали. Няма бременност. Продължавам с подготовка за ново инсе веднага щом ми дойде.

Мнофо съжалявам, но горе главата! Всяко зло за добро!

Последна редакция: ср, 09 окт 2019, 11:03 от Zenda

# 742
Zenda, това инсе беше на два спукани и един неспукан фоликул. Имах стимулация с Летрозол.
Със сина ми бях с един спукан и два неспукани. Бях на стимулация с Мерионал. От първото инсе минаха 4 години, през които морфологията на мъжа ми много се влоши, така че при нас се знаеше, че този път няма са е лесно, но продължаваме напред. А може и при мен нещо да не е било наред. Мисля следващия път да проследявам прогестерона.

# 743
Другия път ще се получи успех.И аз вече изгубвам търпение какви ще са и мойте резултати

# 744
Kostadinka Feizova, пожелавам ти положителен резултат Simple Smile

# 745
Мерси ина теб също

# 746
  • София
Костадинка, доколкото помня вие трябваше на 16-ти да си направите тест. Чувствате ли нещо различно като придърпване или лека болка?

# 747
Да придърпване ,болки ниско в корема,яйчниците,кръста и гърдите не е постоянна но е има а при теб

# 748
  • София
Да придърпване ,болки ниско в корема,яйчниците,кръста и гърдите не е постоянна но е има а при теб

При мен нищо. Само вчера някак си си усещах яйчниците.

# 749
Zenda, твоят тест кога е?

Общи условия

Активация на акаунт