Световното по Футбол имате ли фаворит

• 10 338
  • 272
  •   1
Отговори
# 135
  • MERIGNAC, FRANCE
Дебора, засега пе4елиш баса  Wink

# 136
  • Германия
На ви сега, кроасани срещу макарони  Wink
А поредната изцепка на жълтите вестници пък около борбата на бронза може да бъде "К.Роналдо срещу Подолски" или кой е по-чаровен, секси и т.н.  Sunglasses

# 137
  • Italia
Аз съм много доволна за финала. Мисля,4е Ще гледаме един хубав ма4 и както казват тук " Нека по_добрия победи"  Peace Мисля,4е имаме големи Шансове  Thinking

# 138
Аз съм много доволна за финала. Мисля,4е Ще гледаме един хубав ма4 и както казват тук " Нека по_добрия победи"  Peace Мисля,4е имаме големи Шансове  Thinking

Peace и аз съм на същото мнение!  Party

# 139
На ви сега, кроасани срещу макарони  Wink
А поредната изцепка на жълтите вестници пък около борбата на бронза може да бъде "К.Роналдо срещу Подолски" или кой е по-чаровен, секси и т.н.  Sunglasses
A те и двамата едни чаровницииии   Confused, пубер до пубера. Да ма звиняват техните фенки, ама друго си е да имаш насреща нещо по-опитно. Тъй де - един Фиго или един Леман са съвсем друга класа мъже и футболисти.
Пък за вестниците Фрея е права - нека да плюят колкото си искат. Аз и без това не ги чета. Просто гледам футбол и се кефя. Веднъж на 4 години има световно в крайна сметка.
Сега планираме мъжа ми за събота една вечеря с френски сирена и италианско червено вино, пък да бият по-добрите! Peace

# 140
Ние пък с с мъжа ми, който си е чист франзуцузин, но и мрази футбола, не се изкефихме на победата - улицата ни е много шумна, с много барове, където естествено се гледа мача, и празненствата до 4ч. ни идват много, а и детето се буди и плаче. Така че от чисто прагматична гледна точка, нека победи Италия Mr. Green

# 141
Вече имам фаворит:
 Италия! Whistling Party

# 142
  • Bristol
И аз съм за Италианците, според моите бегли познания играят по-добре. Иначе в снощния мач Франция не блестя особенно, но се радвам, че отстраниха португалците  Mr. Green

# 143
И аз имам фаворит - Италия!

# 144
  • Italia
Иииии каква голяма агитка събрахме  Peace

# 145
Това за макароните и кроасаните не е много точно казано, защото какви макарони има във Францияяяя, не е истина Wink Това е макарон. smile3521

Последна редакция: чт, 06 юли 2006, 14:55 от Pollia

# 146
Ааааааа, Поле, не е честно.  Stop  Naughty  Голяма си изкусителка.  Wink Hug

# 147
Ааааааа, Поле, не е честно.  Stop  Naughty  Голяма си изкусителка.  Wink Hug
Май все на ядене ме избива Embarassed Embarassed Embarassed Ама е хубаво да се опитат, обаче после ставаш зависим към тях. Mr. Green

# 148
 Pollia,че тези макарони май по-добри от наште... Wink

# 149
Зависи, аз обичам и двата вида макарони. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт