Световното по Футбол имате ли фаворит

• 10 327
  • 272
  •   1
Отговори
# 120
  • Italia
Много сори за Дой4ланда ама футбола освен радост е и сълзи и разо4арование. А и нека да бъдем обективни,германците хи4 ги няма и Ще ме проЩавате ама не са на висотата за да станат световни Шампиони.
Искрено се надявам за финал Италия_Франция. Форца адзурри  Hug Praynig
Миленче, кой е казал, че ги има - германците, де!  Wink
Дет има една дума човека (Клинсман) се опита с пръдня боя да прави - половината от отбора им е седял предния сезон по резервните скамейки.
Какво друго може да се очаква! hahaha

Да,де ама все пак Германия си е име във футбола и все пак ние тука бяхме на тръни сноЩи  Rolling Eyes

# 121
Много сори за Дой4ланда ама футбола освен радост е и сълзи и разо4арование. А и нека да бъдем обективни,германците хи4 ги няма и Ще ме проЩавате ама не са на висотата за да станат световни Шампиони.
Искрено се надявам за финал Италия_Франция. Форца адзурри  Hug Praynig

И аз, и аз Simple Smile Praynig Praynig Praynig
Хванала съм се на бас със мъжа ми, че Испания и Франция ще са на финала!
Разчитам на това, че той винаги е губил когато се е хващал с мен на бас, а не на познанията ми за отбори които са никакви (мачове не гледам).
Надявам се французите да са перфектни в играта си, защото залога е голям!

# 122
  • сред цветята
Стана чудесно ,че прекарахме така Доичланд,на мен ми стана доста тъпо като разбрах какво е било публикувано в немската преса по адрес на Италия.
Момичета, нали zнаете, че не трябва да вярвате 100% на пресата. Защото често те се опитват да съzдадат настроение, което всъщност го няма или това са някакви глупави единици. Имах въzможността да посетя доста от мачовете тук, макар че иначе въобще не се интересувам от футбол, но настроението, което цари в страната и особено в градовете, където играят, е страхотно и ме zараzи. По същия начин напр. и шведската преса е писала някои гроzни неща zа Германия, но когато раzговарях с раzлични шведи тук, всички бяха въzторжени.
Вчера всичко мина много мирно, итал. свиреха и правиха корсо, феновете на Германия бяха естествено раzочаровани. Видях и една групичка тийнейджъри, едните с немските zнамена, които се надвикваха с такива с итал. zнамена, едните викаха "пица доставчици", другите " краутфресер, т.е. zелеядци" и същевременно се смееха на крясъците си. Накрая се прегърнаха и си раzмениха zнамената. Та така с "лошите" чувства. Hug
Честито на Италия zа победата.   bouquet  Интересно кой ще спечели днес.

# 123
Интересно кой ще спечели днес.
Ами Франция Grinning

# 124
  • сред цветята
Grinning или португалците, според моят съсед, който е португалец Wink

# 125
И ние сме за Франция, нали наш'то гадже е французин. Hug
Ама снощи бях за италианците, много по-добре играеха. Германците се ритаха като коне.

# 126

Ама снощи бях за италианците, много по-добре играеха. Германците се ритаха като коне.

Хе хе...май така си беше Wink

Аз искрено се надявам Италия да стане Шампион
Днес ходихме извън Монреал и направо се очудих колко много маФиоти живеят тук Mr. Green Толкова много знамена се вееха по къщите и колите
....ама аз много си ги харесвам Италианците де.... Hug

# 127
Лелеле за малко да му счупят краката на Енрито  Wink Grinning
Зидан пак ще бъде звезда на мача, предчуствам го  Heart Eyes Laughing
Браво на французите Party

# 128
  • пак на Рив Гош
а ние вкъщи сме в дилема за кого да викаме в момента - мъж ми е наполовина французин, наполовина португалец, ами сегаааа????  newsm78  Laughing
ама аз май тайничко съм си за франсетата, особено ако вкарат и още един гол, че само на дузпа кофти някак си  Simple Smile

# 129
а ние вкъщи сме в дилема за кого да викаме в момента - мъж ми е наполовина французин, наполовина португалец, ами сегаааа????  newsm78  Laughing
ама аз май тайничко съм си за франсетата, особено ако вкарат и още един гол, че само на дузпа кофти някак си  Simple Smile

Сложничко е при вас  Wink

# 130
Ураааааааааааааааааааааааааааааааа cheers beer2

# 131
  • MERIGNAC, FRANCE
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 132
ЕЕЕЕЕ ХАЙДЕ чЕСТИТО  Wink Laughing
Супер ще бъде финала  Party

# 133
Дилемата е разрешена  Wink Laughing

# 134
И ко ша прайм сега - двата ми фаворита ще трябва да се бият.....Друго си беше Италия да опука Португалия в неделя и да не ги мисля французите.....Няма да залагам повече. За мен победиха вече най-добрите.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт