Световното по Футбол имате ли фаворит

• 10 326
  • 272
  •   1
Отговори
# 105
  • Bristol
Кой каза,  че немците щели световни шампиони да станат  Mr. Green
Честито на италианците!!!

# 106
Браво,страшно се кефя. Mr. Green

Дано финала да е Италия-Франция. Laughing

# 107
БРАВО НА ИТАЛИАНЦИТЕ!
Италианки, ще празнувате ли?
А бяха заложили на немците.... Mr. Green

Охо..тук какъв празник беше...цяла нощ панаири по улиците..клаксони,викове,знамена... Hug

Ще видим тази вечер кой ще ни е съперника!

Успех на Франция и Португалия-нека победи по-добрия!  Peace

# 108
Хади, ауфидерзен на дойчовците! Mr. Green Най-обичам да гледам изпаднали германци...

И АЗ!  smile3533

# 109
Ей, много сте жестоки значи  Crossing Arms smile3518

но купона продължава, най-интересното предстои  newsm44

Finale o o, finale ooo o..... пак ще има бира  beer2  beer3  beer newsm19

# 110
Хади, ауфидерзен на дойчовците! Mr. Green Най-обичам да гледам изпаднали германци. Да ма прощават германските мами..... Peace
Прощавам, що да не прощавам. Нали сме си ги взели такива - изпаднали. Wink
Честито на италианките!
Мачът беше наслада за мен - хубав, жизнен и не груб футбол. Жалко, че нямаше повече голове.

# 111
Стана чудесно ,че прекарахме така Доичланд,на мен ми стана доста тъпо като разбрах какво е било публикувано в немската преса по адрес на Италия.От това могат единственно ужасно да се срамуват ,като държава гостоприемник на Световно.Да си позволяват да говорят за италиянците като страна на келнери и пицайоли е доста обидно,имайки в предвид с какви важни постижения се слави като страна.Жалко че никой не им напомни техния произход и техните дядовци с какво са се занимавал и вярвали през 40-сетте.. Naughty
Ама стана супер яко че им вкарака два гола в последната минута.Невероятно!А те така се надяваха да отмъкнат мача под носа на италия чрез дузпите ...ааааа-хахахаха...аааа хахаха,зер шлехт майнен лийбен,зер шлехт!Еншулдиген унд айне грьосе данке!!!Италия ист шампионе майнен фройнден......зо гут ви гестерн... Joy

# 112
Аmymommy, напълно естествено е да публикуват и "простотийки" особено след удара под кръстта от страна на италианците с изфабрикувания "побойник" Фрингс.
На финала на такъв турнир общо взето не им издържат нервите.
Да не напомням, че италианците като стигнат до това ниво по такива първенства и не си поплюва - само си спомнете мача Италия - България през 1994 г и съдийството.

# 113
на мен ми стана много мъчно за немците. бяха много добре подготвени . организираха първенството супер ... толкова се радваха и се надяваха. страшно разочарование. снощи члух хора да плачлат по улиците. днес на път за работа не видях кола с развяни знамена. Преди ги бяха накачлили по 2 -3.  Sad

# 114
Аmymommy, напълно естествено е да публикуват и "простотийки" особено след удара под кръстта от страна на италианците с изфабрикувания "побойник" Фрингс.
На финала на такъв турнир общо взето не им издържат нервите.
Да не напомням, че италианците като стигнат до това ниво по такива първенства и не си поплюва - само си спомнете мача Италия - България през 1994 г и съдийството.

Ааа, не съм съгласна. Простотията, която бълваШе от немските вестници през последните дни, беШе наистина скандална, нямат никакво оправдание. Пък "изфабрикувания "побойник" Фрингс." го видя цял свят колко е "изфабрикуван" и как раздава юмруци. Ма много ми е смеШно твърдението, 4е италианците са симулирали тая история. Те от Фифа да не би да дремят, нали то4но това им е работата: да следят за коректност и да отстраняват такива "разбойници", дет не знаят къде се намират.

А за съдиййството: нека не забравяме, 4е съдията през 94 година на  ма4а бг и ит беШе французин. Пък ние ги бяхме отстранили французите при квалификациите за световното... пове4е от ясно.

СноЩи съдията беШе изклю4ително коректен Peace

# 115
Вчера немците играха учудващо добре. Докато италианците са артисти до мозъка на костите. Жалко, че моята теория за купената купа пропадна. Но и не съвсем. Може би италианската мафия е дала повече пари. Жалко за немците. Имам познат французин, дето твърди, че чувството да станеш шампион в собствената си страна, както преди време стана Франция, е стахотно. Жалко, че на немците им се изплъзна този шанс.
Кой ще стане шампион сега? Що да не е Португалия, май не са били никога.

# 116
Абе не че нашите приятели тедески не поддържаха нивото на играта и бяха що годе достоен противник,който доста изпоти сините(oooпссс...тук не се броят двата пъти,когато топката излезе навън и трябваше да бъде подадена в полза на италянците ,а немците пък си я задържаха и съдията не каза нищо по въпроса),но е редно да се отбележи че азурите стояха непрекъснато под носа на врътаря им,пък и двата гола са чисто и неосквернено доказателство че на немската защита нещо им е липсвало.Аз съм голям оптимист за Италия като победител,защото добре познавам Липи като треньор и знам че с него нищо не е случайно.Не напразно  се побърка да печели купи с него и не случайно е тренер на национала.Аз уважавам французите...Анри,Зизу,Трезеге...според мен ще бъде невероятно зрелищен финал Italy-France!
 Peace Peace Peace Peace Peace

# 117
  • Italia
Много сори за Дой4ланда ама футбола освен радост е и сълзи и разо4арование. А и нека да бъдем обективни,германците хи4 ги няма и Ще ме проЩавате ама не са на висотата за да станат световни Шампиони.
Искрено се надявам за финал Италия_Франция. Форца адзурри  Hug Praynig

# 118
Да, и на мен не ми хареса играта на немците вчера, не заслужават да стават шампиони.  Naughty
Аз съм за Италия или Португалия!  Hug Още се двоумя за кой от двата отбора.
А французите според мен са по-зле и от немците и се надявам да не стигат финал  Thinking

# 119
Много сори за Дой4ланда ама футбола освен радост е и сълзи и разо4арование. А и нека да бъдем обективни,германците хи4 ги няма и Ще ме проЩавате ама не са на висотата за да станат световни Шампиони.
Искрено се надявам за финал Италия_Франция. Форца адзурри  Hug Praynig
Миленче, кой е казал, че ги има - германците, де!  Wink
Дет има една дума човека (Клинсман) се опита с пръдня боя да прави - половината от отбора им е седял предния сезон по резервните скамейки.
Какво друго може да се очаква! hahaha

Общи условия

Активация на акаунт