"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 39

• 56 631
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Враца
Съни, честито Simple Smile
Аз също направих тест в деня на очакваната менструация и беше положителен. И аз имам едно дете и усещах, че съм бременна още преди да направя теста. Успех Simple Smile

# 91
Здравейте! Вчера си направих тест 2-3 дни преди датата на М, но понеже цикъла ми е 25-26 дни, вчера беше 24 ден. Първия беше с бледа втора черта, втория вечерта беше с по- ясна, но все още се чудя толкова рано възможно ли е да е верен (овулацията ми е около 10-12 ден) ... Имам едно дете и точно с ден закъснение усетих, че има нещо. Сега ме съпътства същото усещане, този месец правихме опити. Качвам снимка

Тестът е положителен. Да, разбира се, че е възможно да отчете преди закъснението. Повечето тестове са достатъчно чувствителни и отчитат още около 12 дни след О(3 дни преди датата на М). Изчакай 10 дни закъснение и отиди на преглед.

# 92
Много ви благодаря!

# 93
Здравейте, пиша за първи път и имам нужда от мнение. Последната ми менструация приключи на 03.08, не правим опити за дете, но и не се пазим. Правихме секс на 13.08, а О по календара трябва да бъде на 14.08 (не съм сигурна дали е била тогава, защото нямам симптоми, а и не опитваме да правим бебче). Та имам редовна менструация на 31 дни и трябваше да ми дойде на 29.08, но до днес няма нищо. Имам си ПМС, но нищо само обилно бяло течение от днес. Също така започнах хранителен режим и спорт(заради, който имам болки в кръста и гърба). Дали е възможно да съм бременна, страх ме е да си взема тест, защото преди няколко месеца се бях филмирала, че има нещо и бях много нещастна.
Благодаря предварително!

# 94
  • София
Здравейте, пиша за първи път и имам нужда от мнение. Последната ми менструация приключи на 03.08, не правим опити за дете, но и не се пазим. Правихме секс на 13.08, а О по календара трябва да бъде на 14.08 (не съм сигурна дали е била тогава, защото нямам симптоми, а и не опитваме да правим бебче). Та имам редовна менструация на 31 дни и трябваше да ми дойде на 29.08, но до днес няма нищо. Имам си ПМС, но нищо само обилно бяло течение от днес. Също така започнах хранителен режим и спорт(заради, който имам болки в кръста и гърба). Дали е възможно да съм бременна, страх ме е да си взема тест, защото преди няколко месеца се бях филмирала, че има нещо и бях много нещастна.
Благодаря предварително!
По-скоро организмът ти е реагирал на диетата и натоварването от тренировките. 2 дена не са кой знае какво закъснение. Утре или вдругиден си направи сутринта с първа урина един тест. Ако не искаш тест сега - изчакай повече дни и ако не ти дойде тогава си вземи тест. До една седмица е нормално закъснение според лекари /това без да има причина за закъснението/.

# 95
Здравейте аз съм нова тук !!! С моят съпруг правим опити за бебче от няколко месеца!!! От известно време имам потдути и болезнени гърди.. отпадналост,сънливост и леко гадене сутрин  !! След 2 дни трябва да ми дойде за сега нямам симптоми за цикъл .Само адски болки в гърдите

Имам един въпрос !!! Възможно ли е от по ранен етап на бременност да се появят симптоми като потдути и болезнени гърди ,отпадналост и сънливост ?

Последна редакция: пт, 31 авг 2018, 17:21 от Не се сърди, човече

# 96
Здравей , възможно е . По-рядко се среща , в повечето случаи симптомите започват след закъснението , но не е невъзможно да започнат и в по-ранен етап .

# 97
  • София
Качи снимка на теста да го видим. Доста си избързала с теста, но ако наистина е положителен, значи има бременност.
Не го пазя, но днес, 24 часа по-късно, направих друг, на друга марка. Ето какво показа.  На живо е по-розова и видима. И въпреки това, много бледа. Това дали е положителен резултат?
http://prikachi.com/images.php?images/553/9394553J.jpg

# 98
  • Бургас
Качи снимка на теста да го видим. Доста си избързала с теста, но ако наистина е положителен, значи има бременност.
Не го пазя, но днес, 24 часа по-късно, направих друг, на друга марка. Ето какво показа.  На живо е по-розова и видима. И въпреки това, много бледа. Това дали е положителен резултат?
Вижда се бледо розова при мене.
Когато аз си правих тест беше същата чертичка и сега чертичката ми тежи 1,756 кг в корема 💙💙💙

# 99
  • Варна
Добро утро! След малко ще ходя за втори кръвен тест, искам да ви попитам два въпроса :
1. Проблем ли е , че исзледването няма да е точно след 48часа /първият път го правих към 14:00ч./?
2. Да изследвам ли и Прогестерона?
Благодаря предварително и ви желая успешен ден!

# 100
Добро утро! След малко ще ходя за втори кръвен тест, искам да ви попитам два въпроса :
1. Проблем ли е , че исзледването няма да е точно след 48часа /първият път го правих към 14:00ч./?
1- не е проблем.
2- ако имаш зацапване е добре да го изследваш.

# 101

Да, положителен е.

# 102
  • София
Нали не мислиш, че клеткште произвеждащи ЧХГ стоят и чакат да “пуснат” ЧХГ-та в определен час?

# 103
  • Варна
Нали не мислиш, че клеткште произвеждащи ЧХГ стоят и чакат да “пуснат” ЧХГ-та в определен час?
Когато съм притеснена задавам тъпи въпроси, за което се извинявам. Просто самият израз „ след 48 часа” ме притесни Wink

# 104
Когато съм притеснена задавам тъпи въпроси, за което се извинявам. Просто самият израз „ след 48 часа” ме притесни Wink
Има специални калкулатори, в които въвеждаш стойностите и ти изчислява с колко точно се увеличава за 48ч. Не се притеснявай, важното е да е около двойно. Не е задължително да е точно, може да е тройно, а може и да се е увеличило веднъж и половина. И двете са ок, доколкото знам.
Не съм лекар!!!

Общи условия

Активация на акаунт