"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 39

• 56 587
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Излезе и вторият кръвен тест- паднали са стойностите на 119,60.  Прогестерона е 2.99nmol/L  Cry

# 106
Съжалявам, бременността е приключила. Консултирай се с лекаря дали веднага можете да подновите опити и успех следващия път.

# 107
Здравейте на всички Simple Smile Бих искала да попитам, ако днес е предполагаемият ден на М (последната беше на 03/08), цикъл от средно 29 дни и недоказана О на 17/08 или 18/08 (според календарния метод), възможно ли е тест с чувствителност 25mlU да не отчете бременност все още? Направих теста днес сутринта, но не с първа урина. Предварително благодаря!

# 108
  • София
Здравейте на всички Simple Smile Бих искала да попитам, ако днес е предполагаемият ден на М (последната беше на 03/08), цикъл от средно 29 дни и недоказана О на 17/08 или 18/08 (според календарния метод), възможно ли е тест с чувствителност 25mlU да не отчете бременност все още? Направих теста днес сутринта, но не с първа урина. Предварително благодаря!
Може, ако ти е била по-късно овулацията или ако ти е нисък хормона /нисък по принцип или защото не е с първа урина/. Освен това хормона е най-висок сутрин, затова се прави с първа урина, после намалява. Може и от самия тест да е. Изчакай няколко дена и направи друг.

# 109
Благодаря за бързия отговор!

# 110
Здравейте, за прьв път правя тест лента и искам да попитам това изпарителна черта ли е или по-бледа такава? С тези черти човек се филмира. Grinning

# 111
  • Враца
Според мен има втора бледа черта, но може би е рано за тест.

# 112
Вчера правих шуърчек и беше отрицателен. Втори ден ми закьснява. Не знам до колко е рано.

# 113
Здравейте! От скоро с приятелят ми правим опити за бебе.Трябваше да ми дойде на 30.08 вече сме 02.09 а още не ми е дошло. Вчера си направих и тест
Според вас бременна ли съм? Никакви симптоми нямам.. Не ми става лошо от цигарите, не ме болят гърдите.. Нямам обичайните симптоми.. Искаше ми се да чуя и вашето мнение

# 114
Здравейте! От скоро с приятелят ми правим опити за бебе.Трябваше да ми дойде на 30.08 вече сме 02.09 а още не ми е дошло. Вчера си направих и тест
Според вас бременна ли съм? Никакви симптоми нямам.. Не ми става лошо от цигарите, не ме болят гърдите.. Нямам обичайните симптоми.. Искаше ми се да чуя и вашето мнение
Бременна си Simple Smile

# 115
Здравейте. Последна менструация на 2.08,+ тест за ову на 23.08 ,днвс направих престо с първа урина и излезе много много бледа розова чертичка. Дали съм бременна?

# 116
Здравейте, за прьв път правя тест лента и искам да попитам това изпарителна черта ли е или по-бледа такава? С тези черти човек се филмира. Grinning

В първите минути имаше ли черта и какъв цвят беше ?

# 117
Това е въпросният тест 8-9 дни след овулацията,много бледа розова черта

# 118

В първите минути имаше ли черта и какъв цвят беше ?
Мисля, че в пьрвите минути я нямаше. Поне пьрвите 10 минути не я бях видяла, когато погледнах теста отново ми се видя по скоро сива черта и сега като гледам е по скоро сива. Вчера правих Шуър Чек и нямаше никаква, дори и бледа.

# 119
Дейзи , в такъв случай най-вероятно е изпарителна . Пробвай с Престо примерно .

Голд , за мен теста е положителен , въпреки че чертата е много слаба , което е нормално за дните след О .

Общи условия

Активация на акаунт