"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 39

• 57 551
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте дами имам въпрос имам дете на 5 годинки...та със мъжа ми решихме за   второ дете пробвахме 6 месеца никакъв резултат миналия месец когато трябваше да ми дойде цикъла цикъла ми закъснява със 3 дни и когато дойде беше бледо червен и беше само 3 дни направих тест за бременост но отново отрицателен вчера на 16 трябваше да ми дойде но не ми дойде имам главоболие и гърдите ми са леко чувствителни и също така имам страхотен апетит...направих си тест но вечер не сутрин и теста изглеждаше изцяло розов със една плътна и една прозрачна много прозрачна чертичка дали има нещо някой има ли опит случка ? Благодаря 💐💐💐

# 571
Дай да видим теста.

# 572
Повтори го тогава и качи снимка.
Неприемливо е писането на маймуница във форума.

# 573
Мариана, от обяснението ти "теста изглеждаше изцяло розов със една плътна и една прозрачна много прозрачна чертичка", не става много ясно какво искаш да кажеш. За да е положителен тестът, трябва да има втора розова черта. А тази твоя прозрачна черта не знам как си я видяла, като е прозрачна. Joy

# 574
Здравейте дами имам въпрос имам дете на 5 годинки...та със мъжа ми решихме за   второ дете пробвахме 6 месеца никакъв резултат миналия месец когато трябваше да ми дойде цикъла цикъла ми закъснява със 3 дни и когато дойде беше бледо червен и беше само 3 дни направих тест за бременост но отново отрицателен вчера на 16 трябваше да ми дойде но не ми дойде имам главоболие и гърдите ми са леко чувствителни и също така имам страхотен апетит...направих си тест но вечер не сутрин и теста изглеждаше изцяло розов със една плътна и една прозрачна много прозрачна чертичка дали има нещо някой има ли опит случка ? Благодаря 💐💐💐
Разбирам те. Говориш за изпарителна линия, която и аз съм виждала. Теста стои като вдлъбнат на мястото на тестовата линия. Според мен хормоните ти се бъзикат нещо или е от шантавата есен  и затова менструацията ти е различна от обикновено. Иначе според мен няма как да си  бремнна от 2 месеца и да се чудиш дали има или няма втора черта. Би трябвало да е много ясен теста. Все пак ако ти закъснее иди на лекар да види причината за нередовния цикъл.

# 575
Мариана , втората черта какъв цвят беше ? Под прозрачна да разбираме много светло розова или бяла ?

# 576
Здравейте на всички. Със мъжа ми работим за бебе от около една година. Сега имаме съмнение че съм бременна защото два теста правих шуър чек и двата бяха положителни, макар втората черта бледа.
Кръвния тест показа 284 miU/ml
Но АГ Светла Маркова в Бургас ни върна на земята, като каза че е рано, че може да са сбъркали лабораторията. И т. Н
Закъснява ми с 8 дни и ужасно ме болят гърдите.  Търся мнение и подкрепа защото такива гинеколози могат да те свалят на земята.
Ето и снимка на теста
http://prikachi.com/images/473/9421473B.jpg
Към това бих добавила и силно главоболие вече цяла седмица и леки пробождания в областа ниско долу под пъпа..
Благодаря Ви

# 577
Здравейте на всички. Със мъжа ми работим за бебе от около една година. Сега имаме съмнение че съм бременна защото два теста правих шуър чек и двата бяха положителни, макар втората черта бледа.
Кръвния тест показа 284 miU/ml
Но АГ Светла Маркова в Бургас ни върна на земята, като каза че е рано, че може да са сбъркали лабораторията. И т. Н
Закъснява ми с 8 дни и ужасно ме болят гърдите.  Търся мнение и подкрепа защото такива гинеколози могат да те свалят на земята.
Ето и снимка на теста
http://prikachi.com/images/473/9421473B.jpg
Към това бих добавила и силно главоболие вече цяла седмица и леки пробождания в областа ниско долу под пъпа..
Благодаря Ви

Бих повторила кръвният тест 48 часа след първият,да видя как нараства хормонът.
Успех!

# 578
Хубава ти е чертичката , не е толкова бледа . При тази стойност на кръвния, е рано за преглед . Както вече са ти отговорили , за да се ориентираш в момента , можеш да проследиш как се движи ЧХГ . Има такава тема в раздела , има и таблица за нивото на хормона по седмици , ако искаш може да ги погледнеш .

# 579
Това означава ли че не съм бременна. Така искам да кажа само на нашите, майка и татко... Sad

# 580
  • София
Това означава ли че не съм бременна. Така искам да кажа само на нашите, майка и татко... Sad
И двата теста показват, че си бременна, просто е рано да се установи от лекар с ултраазвук. Изчакай още няколко дни и междувременно щом вече си направила един кръвен тест го повтори след 48 часа. Ако стойността на хормона се е удвоила, значи бременността се развива нормално. Въпреки, че за мен кръвните тестове са излишни без определени показания.

# 581
И двата теста показват, че си бременна, просто е рано да се установи от лекар с ултраазвук. Изчакай още няколко дни и междувременно щом вече си направила един кръвен тест го повтори след 48 часа. Ако стойността на хормона се е удвоила, значи бременността се развива нормално. Въпреки, че за мен кръвните тестове са излишни без определени показания.
Има показания според тях съм 4 г. с.
Под 5.8 няма бременност

# 582
Здравейте. Бях на гинеколог, поради обилно влагалищно течение, дори след излизане от банята миризмата е неприятна. Лекарската ми обясни, че става въпрос за гъбички. Предписа ми хапче, от което твърди, че ще се оправя. Каза ми, че органите ми са добре, но имам увеличени яйчници, или иначе казано поликистозни. От 2 години имам проблеми с подуване на корема и усещане за тежест, ходила съм множество пъти на гастроентеролог, пила съм лекарства, и ефекта беше нулев, според тях съм имала газове в червата. Според гинеколожката ми това подуване се дължи на тези поликистозни яйчници, според вас възможно ли е това и някоя от вас сблъсквала ли се е с подобно нещо? Изписала ми е също за яйчниците Мидиана 28, трябва да ги пия най малко 3 месеца, най - добре 6. По - нейните думи след спирането на лекарство цикъла ми, ще продължи да бъде редовен, подуване то на корема ще се махне, и ще имам шанс за забременяване/според нея на този етап това няма да стане и да искам /. Какви са ви впечатленията от това лекарство, винаги съм се притеснявала да започна да пия противозачатъчни.  Thinking

# 583
  • София
Здравейте. Бях на гинеколог, поради обилно влагалищно течение, дори след излизане от банята миризмата е неприятна. Лекарската ми обясни, че става въпрос за гъбички. Предписа ми хапче, от което твърди, че ще се оправя. Каза ми, че органите ми са добре, но имам увеличени яйчници, или иначе казано поликистозни. От 2 години имам проблеми с подуване на корема и усещане за тежест, ходила съм множество пъти на гастроентеролог, пила съм лекарства, и ефекта беше нулев, според тях съм имала газове в червата. Според гинеколожката ми това подуване се дължи на тези поликистозни яйчници, според вас възможно ли е това и някоя от вас сблъсквала ли се е с подобно нещо? Изписала ми е също за яйчниците Мидиана 28, трябва да ги пия най малко 3 месеца, най - добре 6. По - нейните думи след спирането на лекарство цикъла ми, ще продължи да бъде редовен, подуване то на корема ще се махне, и ще имам шанс за забременяване/според нея на този етап това няма да стане и да искам /. Какви са ви впечатленията от това лекарство, винаги съм се притеснявала да започна да пия противозачатъчни.  Thinking

Здравей.
Има тема за поликистозните яйчници, там ще получиш много ценна информация.
За противозачатъчните - ами няма такъв вариант да спреш да ги пиеш и цикълът ти да си е ок, ако и сега е нередовен.
За забременяването - глупости, че с поликистоза не може да се забременее. И то ти го казва от един преглед. Изследвания имаш ли? Овулация следена ли е на ехограф или с тест лентички? Аз лично бих ти препоръчала преди да започнеш контрацептивите, още повече щом искате бебе, да видиш дали имаш овулация - тест лентите са си скъпички, но ако това не те притеснява, започни от следващия цикъл да ги ползваш. Другият вариант е да мериш базалната температура - също има тема, там много ще ти помогнат, но първо прочети и сама. С тези методи ще провериш имаш ли, или не овулация. Така вече наистина ще се разбере можеш ли да забременееш естествено или не, а не да ти приказва празни приказки и да те стресира!
И за изследванията също така си помисли, ако не си правила вече.
Успех!

# 584

Някакви изследвания правили ли са Ви или направо е изписала тези медикаменти? Аз преди години имах поликистозни яйчници и по същия начин без изследвания ми изписаха да пия противозачатъчни, не помня как се казваха, та напълнях 17 кг още първия месец от приема й, без да се излекувам. По-късно, от друг, очевидно по-добър лекар разбра, че можело и без тези хапчета, но трябват изследвания... Относно подуването - не съм имала подобно нещо и честно казано ми звучи малко пресилено. Съветът ми е да се прегледаш и при друг. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт