1 юЛи - ПРОТЕСТ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА-ПРОДЪЛЖЕНИЕ

• 25 311
  • 483
  •   1
Отговори
# 285
Детските градини и ясли!

Те малко излизат извън параметрите на нашите искания за майчинството и незнам дали ще има смисъл там да се хабят листа  newsm78

# 286
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Добър вечер среднощни птици! Hug Оправиха ми компютъра  newsm68 newsm44 newsm68, най-сетне и бързам да се похваля!
  А сега по темата- идеята за снимките е страхотна, браво  bouquet, за маршрута наистина не трябва да е много дълъг заради количките. Аз разбира се ще дойда ако ще и цяла София да обикаляме  Mr. Green

# 287
Адара, айде едно честито от мен!
Това без компютър си е жив зян! Joy Joy Joy
Аз съм за всякакъв маршрут  - пък и имам нужда от ходене Grinning Heart Eyes

# 288
Аз мога да лепя плакати в района на Орлов мост и Борисовата градина (знам и поликлиниката и детската кухня и детската градина и на Коколандията може да се лепне) ако не се справя сама Инето ще помага! Mr. Green Само трябват плакати или текст (покана или каквото измислите) които да разпечатам (принтера ни обаче е черно-бял)
Детските градини и ясли!

Те малко излизат извън параметрите на нашите искания за майчинството и незнам дали ще има смисъл там да се хабят листа  newsm78
Ама през тях минават много майки, баби и тн. които ги интересуват тези неща.
Адара, айде едно честито от мен!
Това без компютър си е жив зян! Joy Joy Joy
Аз съм за всякакъв маршрут  - пък и имам нужда от ходене Grinning Heart Eyes

А мерси, направо бях издивяла! То това живот ли е без интернет!? Sick

# 289
Добър вечер среднощни птици! Hug Оправиха ми компютъра  newsm68 newsm44 newsm68, най-сетне и бързам да се похваля!
  А сега по темата- идеята за снимките е страхотна, браво  bouquet, за маршрута наистина не трябва да е много дълъг заради количките. Аз разбира се ще дойда ако ще и цяла София да обикаляме  Mr. Green

Ха честито! Еййй, най-накрая! Много се усещаше липсата ти!!!!   bouquet

и вземи махни таз горила, че хората дето не те знаят кой знае какво ще си помислят

# 290
Аз мога да "налепя" Лозенец, стига да ми дадете достатъчно листовки !

# 291

Ха честито! Еййй, най-накрая! Много се усещаше липсата ти!!!!   bouquet

и вземи махни таз горила, че хората дето не те знаят кой знае какво ще си помислят
Е надали чак толкова, но ми оправиха компютъра тъкмо навреме, иначе кой ще лепи плакати в квартала?
 А маймуната е за да показва на хората колко акъл имам в главата  Mr. Green като намеря нещо още по-малоумно ще си го сложа него.

# 292
Адара, welcome back   bouquet
Момичета, като измислим поканата ще изпринтим няколко копия ,другото на ксерокс и ще лепим където можем, аз покривам при нас парка, поликлиниката, една ясла, мисля че има и кухня наблизо ще попитам.
Предлагам отгоре с големо букви да пише:
ПОДКРЕПЕТЕ БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ

# 293
Е надали чак толкова, но ми оправиха компютъра тъкмо навреме, иначе кой ще лепи плакати в квартала?
 А маймуната е за да показва на хората колко акъл имам в главата  Mr. Green като намеря нещо още по-малоумно ще си го сложа него.

Ще те пребия, само да ми паднеш! И за първото и за второто изречение!

# 294
Утре в сутрешния блок на БТВ Хасан Адемов ще разяснява за увеличение на майчинството  и откога. Някой знае ли как може човек да се включи в ефира на предаването? Инче, Клео, нали бяхте при Ани Цолова, имате ли телефони? Че малко да го насосаме Адемов в ефир Twisted Evil

# 295
Утре в сутрешния блок на БТВ Хасан Адемов ще разяснява за увеличение на майчинството  и откога. Някой знае ли как може човек да се включи в ефира на предаването? Инче, Клео, нали бяхте при Ани Цолова, имате ли телефони? Че малко да го насосаме Адемов в ефир Twisted Evil

В сутрешния блок на бТВ няма телефонни обаждания от зрители!
Но ще го гледам и ще псувам яко и на глас.

Ани Цолова беше обещала пак да ни поканят. Но от това, което се случи и преди 1-ви юни и сега, ми става ясно едно - УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ ЖЕЛАЯТ ДА СЕ СРЕЩНАТ С НАС В ПРЯК ДВУБОЙ! И вероятно има защо!

# 296
Момичета, като измислим поканата ще изпринтим няколко копия ,другото на ксерокс и ще лепим където можем, аз покривам при нас парка, поликлиниката, една ясла, мисля че има и кухня наблизо ще попитам.

Аз си мисля че трябва да е нещо от рода на ЗА ДОБРОТО НА ДЕЦАТА НИ!

# 297
Утре в сутрешния блок на БТВ Хасан Адемов ще разяснява за увеличение на майчинството  и откога. Някой знае ли как може човек да се включи в ефира на предаването? Инче, Клео, нали бяхте при Ани Цолова, имате ли телефони? Че малко да го насосаме Адемов в ефир Twisted Evil

Ани Цолова беше обещала пак да ни поканят. Но от това, което се случи и преди 1-ви юни и сега, ми става ясно едно - УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ ЖЕЛАЯТ ДА СЕ СРЕЩНАТ С НАС В ПРЯК ДВУБОЙ! И вероятно има защо!
Няма да искат я #Cussing out, защото знаят, че сме прави и има как да ги оборим каквито и заучени фрази да си рецитират.

# 298

Ха така, наъхс-нахъс-нахъс!!! Laughing

# 299

Аз си мисля че трябва да е нещо от рода на ЗА ДОБРОТО НА ДЕЦАТА НИ!
ПОДКРЕПЕТЕ БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ вече е познато от писмото, хубаво е хората да разберат, че става въпрос за едно и също нещо, но и ЗА ДОБРОТО НА ДЕЦАТА НИ! звучи добре.
А трябва и да е кратък призива за да се разпечата с големи букви, че да се вижда отдалече.

Общи условия

Активация на акаунт