Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - тема 10

• 78 210
  • 795
  •   1
Отговори
# 420
Момичета,някой от вас дали си е платил абонамент за 7-минутите тренировки?Имам нужда от такива кратки тренировки,но с тези проблеми с гледането на видеата не знам дали си заслужава.

Сутринта имаше пост, който се казваше "И днес НЕ тренирах", свързан именно с проблема със стрийминга. Вече е изтрит, но там Румяна Ил. предлага да върне сумата в 14 дневен срок след покупката.
Между другото, аз също срещам това предложение за първи път.

Ми темата за Субашка те чака значи.

Изключително интелигентен и адекватен коментар, няма що.

Също като физика и визия Руми по-ми допада от Инес Субашка, примерно, но това е въпрос на вкус ✌️😊

На мен пък Габи (близначката на Инес) ми харесва най- много, но темата не е за това.

# 421
Момичета,някой от вас дали си е платил абонамент за 7-минутите тренировки?Имам нужда от такива кратки тренировки,но с тези проблеми с гледането на видеата не знам дали си заслужава.

Сутринта имаше пост, който се казваше "И днес НЕ тренирах", свързан именно с проблема със стрийминга. Вече е изтрит, но там Румяна Ил. предлага да върне сумата в 14 дневен срок след покупката.
Между другото, аз също срещам това предложение за първи път.

Ми темата за Субашка те чака значи.

Изключително интелигентен и адекватен коментар, няма що.

Също като физика и визия Руми по-ми допада от Инес Субашка, примерно, но това е въпрос на вкус ✌️😊

На мен пък Габи (близначката на Инес) ми харесва най- много, но темата не е за това.

Още едно невярно нещо, момичета Sad Постът си е в групата, не е изтрит, всеки може да провери!

# 422
Аз не го виждам, но грешката може и да е в мен тогава.
Щом не е изтрит- още по- добре, значи Жижи ще може да то прочете и да си прецени. Успех!

# 423
Аз не го виждам, но грешката може и да е в мен тогава.
Щом не е изтрит- още по- добре, значи Жижи ще може да то прочете и да си прецени. Успех!

Да, всеки си преценява, но е добре да не твърдим неверни неща, постът НЕ е изтрит! Simple Smile

# 424
Искам да попитам- Румяна предлага на някои хора (в случая клиентката, която се оплака, че и днес НЕ е тренирала) да се свържат с нея, за да им каже как да се реши проблемът със стрийминга. Странно ми е, че при толкова много оплаквания не пуска тези обяснения още със заплащането на абонамента. Така всички биха си спестили доста нерви и време.

mangpapavo-  аз не го виждам, затова и приех, че е изтрит. Напоследък често се случва с подобни постове.
Написах, че се съгласявам с теб. Спокойно, дишай.

# 425
  • Бургас
Привет, оказва се че темата се чете от екипът.Два дена след публикацията в темата Руми ми отговори на месинджъра и се разбрахме .Отново съм в групата.Доволна съм ,защото тренирам и се чувствам добре.Оказва се ,че благодарение на хейта на много хора ,които дори не са закупили нищо страдат и невинни.Реших ,че е хубаво да го споделя.Хубава вечер на всички.

А ти защо държиш да си в група, от която са те изгонил, било то и ,,по грешка,,? С ясната мисъл, че ако нещо не ти допада, ще бъдеш отново премахната, ако решиш да споделиш.
Аз лично не виждам нищо особено полезно там, само набези на платени клакьорки. Аз на твое място, не бих я удостоила с честта отново. Не е нужно да си член на групата, за да си купиш нещо.

# 426
tanya_79, и аз това се питах, но честно казано, вече не смея да коментирам- или ще се приеме като хейт, или  като тролене /с хейт/. Joy
Специално се регистрира тук да се оплаче, сега вече супер доволна и ни държи сметка как така ние не сме. Grinning

Не знам какво прави Тили във фейсбук група на човек, който очевидно НЕ харесва...

Ще Ви отговоря, Госпожа.
Първо, това че не харесвам прийомите на Руми И. в последно време не значи, че въпреки всичко програмите й не са хубави. Въпреки че Уникална никак не беше "моята", това не значи, че не е добра.
Второ, в групата се съобщава за  предстоящи програми/ календари/ менюта. Макар и да не съм фен на последните, обичам да зная какво се задава на хоризонта и да имам избор да преценя дали ще се възползвам от него или не.
Трето- понякога наистина е забавно.
А, да, за връщането на парите. Не съм целяла да подведа никого, но наистина за пръв път видях опцията. Интересен и удачен вариант е. Повечето колеги на Румяна процедират по аналогичен начин. Ето, не е хейт. Ще влезе ли в регистрите този път? Simple Smile

# 427
  • here, there, everywhere

Здравейте, имам програмата като подарък към Зимното меню. Този подарък беше обещан още януари месец, а не както беше писано в темата по-рано, че е направен заради негативни коментари. Точно заради тези конспирации и негативност се притеснявам да дам положително мнение за нещо, макар че следя темата и имам какво да споделя. Нямам проблем с гледането на видеата и тази кратка програма много ми пасва!
Освен това, ако не можеш да гледаш програмата, в 14дневен срок ще ти бъдат върнати парите, така че нищо не губиш Simple Smile Това е предлагала неведнъж Руми (а не както потребител Тили писа по-горе, че едва сега "го решиха")
Не знам какво прави Тили във фейсбук група на човек, който очевидно НЕ харесва, но всеки има право на мазохистичност. Все пак, добрият тон отдавна е избягал и човек трябва да е сляп, за да не вижда, усеща тази настървеност Sad Има граници, които не бива да се преминават!
Ами вероятно ТиЛи е от разочарованите защото също беше верен клиент от години. И да, добрият тон отдавна е избягал, но от коя страна? Никой не очаква да му правят подаръци или някой да работи без пари. Не мисля, че тук има повод за спор. Обаче, като кажеш, че нещо е безплатно, то трябва да си държиш на думата.
Без да съм маркетингов специалист вярвам, че добрият бизнес се гради на база верни клиенти. Почнат ли тези клиенти да бягат не е на добре работата.
За протокола: не хейтвам, на никой нищо лошо не желая. Но и да ме цакат с нещата, за които съм заплатила, не ме кефи.

# 428

Здравейте, имам програмата като подарък към Зимното меню. Този подарък беше обещан още януари месец, а не както беше писано в темата по-рано, че е направен заради негативни коментари. Точно заради тези конспирации и негативност се притеснявам да дам положително мнение за нещо, макар че следя темата и имам какво да споделя. Нямам проблем с гледането на видеата и тази кратка програма много ми пасва!
Освен това, ако не можеш да гледаш програмата, в 14дневен срок ще ти бъдат върнати парите, така че нищо не губиш Simple Smile Това е предлагала неведнъж Руми (а не както потребител Тили писа по-горе, че едва сега "го решиха")
Не знам какво прави Тили във фейсбук група на човек, който очевидно НЕ харесва, но всеки има право на мазохистичност. Все пак, добрият тон отдавна е избягал и човек трябва да е сляп, за да не вижда, усеща тази настървеност Sad Има граници, които не бива да се преминават!
Ами вероятно ТиЛи е от разочарованите защото също беше верен клиент от години. И да, добрият тон отдавна е избягал, но от коя страна? Никой не очаква да му правят подаръци или някой да работи без пари. Не мисля, че тук има повод за спор. Обаче, като кажеш, че нещо е безплатно, то трябва да си държиш на думата.
Без да съм маркетингов специалист вярвам, че добрият бизнес се гради на база верни клиенти. Почнат ли тези клиенти да бягат не е на добре работата.
За протокола: не хейтвам, на никой нищо лошо не желая. Но и да ме цакат с нещата, за които съм заплатила, не ме кефи.

Аз съм получавала точно това, което съм купила, но, ако не е спазено обещание към теб, търси си правата и пиши на Руми/Румяна Simple Smile Аз бих го направила и ако съм разочарована, не бих се върнала при некоректен човек, който ми е взел парите и не съм получила обещаното. Останах с впечатление от написаното от Тили, че тя продължава да следи и купува програми от Руми Simple Smile Това противоречи с написаното от теб.

# 429
  • София

Доколкото знам тази програма е безплатен бонус ако си си купила друга програма. Не може да се купи.

# 430

Доколкото знам тази програма е безплатен бонус ако си си купила друга програма. Не може да се купи.

ПроВери си иннформацията.  Grinning
https://fitnesinstruktor.com/produkt/i-dnes-trenirah/

# 431
  • София

ПроВери си иннформацията.  Grinning
https://fitnesinstruktor.com/produkt/i-dnes-trenirah/

А, ясно - явно може, аз останах с впечатлението че се е появила и на другите като на мен в инбокса като бонус Hands V

# 432
Минавам да отчета след трета седмица на режима, вече общо смъкнат един килограм и разни сантиметри (по дрехите видимо)✌️😍

# 433
Минавам да отчета след трета седмица на режима, вече общо смъкнат един килограм и разни сантиметри (по дрехите видимо)✌️😍

Браво! Режимите са много хубави и е факт, че работят. Аз лично също обмислям да започна единия от изготвените, които имам, но да е с уклон повече към средиземноморско тип хранене.

dtodorova, нивата ти на изказ и комуникация са без коментар просто. Scream Страшна "услуга" правиш на Румяна по този начин... Както се казва, по- добре с "хейтъри" като нас, отколкото с фенска база като теб. Grinning

# 434

Браво! Режимите са много хубави и е факт, че работят. Аз лично също обмислям да започна единия от изготвените, които имам, но да е с уклон повече към средиземноморско тип хранене.

dtodorova, нивата ти на изказ и комуникация са без коментар просто. Scream Страшна "услуга" правиш на Румяна по този начин... Както се казва, по- добре с "хейтъри" като нас, отколкото с фенска база като теб. Grinning

Честита Баба Марта!

Благодаря! И аз мисля, че режимите на Руми са най-добрите, които са ми попадали, защото действат безотказно! Нека уточня, че дори нямам за сваляне и даже не се придържам стриктно -- правя често заменки и доста добавки и на около две седмици правя зареждане.  Целта ми е да се храня така завинаги без да се чувствам постоянно на диета. Всъщност, ако спазвам режима стриктно, нямам сили за тренировка и отслабвам повече на килограми, но на вид -- не толкова.  Ако добавя нещо (което e от типа увеличени количества или друга рецепта на Руми) и тренирам -- резултатите на външен вид са уау, макар и на килограми да е само един за три седмици. TadaHeart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт