Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - тема 10

• 77 952
  • 795
  •   1
Отговори
# 585
Goldeva, всеки, който някога е поръчвал персонален режим или някоя от конкретни програми, има право на безплатен тримесечен достъп до новото студио - в него са всички програми и ще можеш да се ориентираш и за продължителността , и за трудността им. Не съм сигурна дали беше оферта за определен период, но нищо не пречи да пишеш на посочения имейл и да попиташ.

А как да се идентифицирам,че съм аз? С Руми сме си пислаи само през мейла преди години...
извинявам се за тъпия въпрос Pensive

# 586
Ами явно имат начин да проверят - нямам представа. Имена и имейл, предполагам, са достатъчни. Нали ще пишеш от същия имейл, който си използвала за предходната кореспонденция?

# 587
Ами явно имат начин да проверят - нямам представа. Имена и имейл, предполагам, са достатъчни. Нали ще пишеш от същия имейл, който си използвала за предходната кореспонденция?

Да,точно затова питах как проверяват. Щом се ползва мейл ще напиша същия Simple Smile
Много благодаря за информацията. В толкова постове прочетох за промо тренировките,а не свързах 2 и 2 Rolling Eyes
ЕДИТ: някъде на сайта и има ли споменато това за безплатните 3 месеца? Ако да-може ли да ми пратите,че да има върху какво да стъпя като я питам?

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 13:15 от Goldeva

# 588
  • София
Да,точно затова питах как проверяват. Щом се ползва мейл ще напиша същия Simple Smile
Много благодаря за информацията. В толкова постове прочетох за промо тренировките,а не свързах 2 и 2 Rolling Eyes
ЕДИТ: някъде на сайта и има ли споменато това за безплатните 3 месеца? Ако да-може ли да ми пратите,че да има върху какво да стъпя като я питам?
Пишеш мейл, в който казваш, че имаш закупени индивидуални менюта от.... година и искаш да се възползваш от промото за достъпа до студиото и ще ти съдействат по-нататък 😉 Специално беше упоменато, че клиентите преди 2018 трябва да пишат мейл и няма да получат автоматичен достъп до студиото. Изключение са само тези, които са купували само пъстрите менюта, те не ползват промоцията. Има група във ФБ (различна от официалната страница на fitnesinstruktor.com), която е много полезна за всякакви въпроси, споделяне на прогрес, впечатления и т.н. 😊

# 589
Благодаря,Ина!
Нямам фейсбук,но ще пиша на мейла. Simple Smile

# 590
Здравейте, бяхте споменали, че търсите нещо без подскоци според мен в Корем мечта си има доста подскоци, било то звезда, или бягане с високи колене. Но програмата е супер. Аз срам не срам ще си кажа, че имам и Уникална и съм тренирала веднъж с нея. Иначе аз с персоналното меню получих високоефективната, тя не натоварва стави и кръст и резултатите са доста добри

# 591
  • София
*Ина*, дали може повече информация относно ФБ групата, т.к. аз членувам само в тази на официалната страница, но би ми било полезно ако има такава с по-конкретни мнения относно прогрес и впечатления от различните програми Simple Smile

# 592
Здравейте, бяхте споменали, че търсите нещо без подскоци според мен в Корем мечта си има доста подскоци, било то звезда, или бягане с високи колене. Но програмата е супер. Аз срам не срам ще си кажа, че имам и Уникална и съм тренирала веднъж с нея. Иначе аз с персоналното меню получих високоефективната, тя не натоварва стави и кръст и резултатите са доста добри

И аз с Уникална не се спогодих, но новата програма много ми харесва.Heart
Бягането с високи колене, подскоците и т.н. спокойно може да се модифицират, или да се заменят с бързо ходене на място.

# 593
*Ина*, дали може повече информация относно ФБ групата, т.к. аз членувам само в тази на официалната страница, но би ми било полезно ако има такава с по-конкретни мнения относно прогрес и впечатления от различните програми Simple Smile
ФБ Групата се казва Здрави и щастливи с Руми.Мисля че е затворена.Може да напишеш мейл или на месинджъра на сайта и ще те добави.

# 594
ФБ Групата се казва Здрави и щастливи с Руми.Мисля че е затворена.Може да напишеш мейл или на месинджъра на сайта и ще те добави.

Аааа, тази си я знаем.
Останах с впечатление, че става дума за друга група, където свободата на словото, различното мнение и добронамерената критика не се модерират от екипЪТ. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 595
Идвам да похваля И днес тренирах! Изключително съм доволна от 5 минутките, натоварвам се добре и доста се потя. Чувствам се свежа и с тонус. Много съм мързелива и факта, че са кратки ме мотивира да съм постоянна.

# 596
Много съм доволна от високоефективна, от ново начало и в момента от уникална. Карам втора седмица и са супер тренировките.

# 597
  • София
На мен доста ми харесва Корем мечта, в някои дни се опитвам сутрин Корем, следобяд Дупе, луда калинка..взех си 6-те допълнителни месеца, това още повече ме мотивира да съм постоянна.

Обаче сайтът никак не ми е пригоден за телефон.
Периодично ме връща към вход в профила, пък оттам към студио, пък после към начало, пък после отстрани, че да намеря програмата, линк към описание, линк към седмица, та чак тогава стигам...ужас някакъв е.

В Моите програми ги имам всичките, обаче там трябва да превъртам страница по страница, докато стигна до конкретните седмици и ден.
Нещо не ми е домислен.., но може и аз да не довиждам в стремежа си да си пусна бързо съответния ден.

# 598
Момичета,благодаря на всички,които се отзоваха! Вече имам достъп и 3 месеца безплатни тренировки. Още утре мисля да започна и в следващите 10 дни се надявам да преценя кое е най-подходящо за мен!

# 599
Сънчо, в началото като влезеш в студиото и трябва да натиснеш на Начало и ти изкарва всички тренировки подредени вляво, а не да ги търсиш една по една в страниците. Не обясних много добре, но разцъкай сайта.

Общи условия

Активация на акаунт