Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - тема 10

• 77 967
  • 795
  •   1
Отговори
# 570
  • София
И аз започвам втора седмица на Корем мечта днес. За сега ми харесва програмата. Промяна в огледалото не виждам, но не съм се и мерила. Не спазвам хранителен режим, което също би оказало влияние в положителна посока. Simple Smile
Аз обаче съм чела между редовете в студиото, защото съм останала с впечатлението, че трябва да правим по 3 минита на седмица. След последните постове, прочетох отново инструкциите и всъщност ми стана ясно, че трябва да правим поне 3 минита. Тази подробност съм я пропуснала Joy Предполагам, че няма значение кое мини с коя тренировка се съчетава. Вие подред ли ги правите?
Минитата четох някъде из програмата, че не са подредени по сложност и няма значение в каква последователност се изпълняват, но четох и че е хубаво всяко мини да се прави 2-3 поредни дни, за да се овладее техниката Hug

# 571
Скрит текст:
И аз започвам втора седмица на Корем мечта днес. За сега ми харесва програмата. Промяна в огледалото не виждам, но не съм се и мерила. Не спазвам хранителен режим, което също би оказало влияние в положителна посока. Simple Smile
Аз обаче съм чела между редовете в студиото, защото съм останала с впечатлението, че трябва да правим по 3 минита на седмица. След последните постове, прочетох отново инструкциите и всъщност ми стана ясно, че трябва да правим поне 3 минита. Тази подробност съм я пропуснала Joy Предполагам, че няма значение кое мини с коя тренировка се съчетава. Вие подред ли ги правите?
Минитата четох някъде из програмата, че не са подредени по сложност и няма значение в каква последователност се изпълняват, но четох и че е хубаво всяко мини да се прави 2-3 поредни дни, за да се овладее техниката Hug
Благодаря! И това съм пропуснала Hug

# 572
Допълнение са. И в Дупемания имаше такива минита, или ги правиш след основната тренировка или отделно. Първото мини правих само, то е три минути.

# 573
Минитата се правят поне по 3 пъти в седмицата след основната тренировка, не самостоятелно Simple Smile

# 574
тюх, че досадно.

# 575
  • Бургас
И аз съм на втора седмица на Корем мечта. Трудничка ми е, поне 3-4 пъти спирам видеото за да си направя повторенията. Аз поне от 2 години не съм тренирала с Руми и бях забравила как бърза - и при упражненията, и при почивката. Та спирам, защото не искам да си развалям техниката от бързане. Правя микс от ниво 2 и 3. Почвам с 3 и ако не ми стига силата - минавам на по-лекото. Днес извадих и личния режим, ще пробвам да се храня по него, дано не ми доскучее, че на мен бързо ми писва Simple Smile

# 576
Аз си купих И днес тренирах, изключително мързелива съм и не обичам да спортувам.Та тези 7 минути надявам се да ги правя всеки ден.Много ми харесва програмата, лека е, неангажираща и не ми доскучава. Има комбинация от 13 мин и упражнения с по-голяма трудност.
Аз нямам мн килограми да свалям, но имам да чистя мазнини и ръцете ми са огромни.Надявам се поне малко да ги постопя.

# 577
Аз също съм на 2 седница, мисля, че до ден 2. На мен ми харесват тренировките, минават някак неусетно и доста се препотявам😥😓😁. Не винаги успявам да направя всички повторения, но правя ниво 3. Опитвам се да огранича яденето, но нещо  не се получава. То затова и разлика не виждам от преди, но пък и 1 сед.си е малко според мен.

# 578
Сега правих ден три, трудничко ми беше, но натоварването е добро.

# 579
Здравейте,имам 3 м3сечен подарък достъп до студиото и се чудя дали да не се възползвам от 6 месечната промоция,та питането ми е дали      получаваш пълен достъп  освен на  тренировките и на менютата ?

# 580
  • София
Здравейте,имам 3 м3сечен подарък достъп до студиото и се чудя дали да не се възползвам от 6 месечната промоция,та питането ми е дали      получаваш пълен достъп  освен на  тренировките и на менютата ?
Само до тренировките имаш достъп Wink

# 581
  • София
Аз въртя тренировките към Лятното меню и мисля да продължавам. То имането им не е проблема, правенето е хахахх.

# 582
Хоп при вас.
Два пъти съм си купувала персонален режимо от Руми, защото бързо ми доскучава еднообразието. Тъй като това беше преди бая години,тогава нямаше толкова много варианти на тренировъчни програми. И сега съм в чуденка какво да подхвана. Искам да си купя някоя от тренировъчните програми, но имам шип в едната пета, затова ми трябва нещо,което да не е с много скачане. За съжаление,няма опция да ги прегледам, затова, по ваше описание, се спрях на два - Корем мечта и Високоефективната. Може ли да ми споделите каква е продължителността (средна разбира се) на всяка една от двете програми и дали и двете имат 3 нива на трудност?

# 583
Корем мечта ми харесва на мен, високоефективната не я знам. трудничка е, но не прекалено. но е добра за мен. има кардио, обаче.
dtodorova, и аз така....имането лесно, но другото...Wink

# 584
Goldeva, всеки, който някога е поръчвал персонален режим или някоя от конкретни програми, има право на безплатен тримесечен достъп до новото студио - в него са всички програми и ще можеш да се ориентираш и за продължителността , и за трудността им. Не съм сигурна дали беше оферта за определен период, но нищо не пречи да пишеш на посочения имейл и да попиташ.

Общи условия

Активация на акаунт