Много щастливи миго да изживеят заедно и по отделно!
Танче, Марк много е пораснал. Не съм виждала негови снимки от много време, но най-вероятно вината си е моя.
Честити ходещи крачета на Яна, много да я слушат и все към хубави места да я водят. Да се стяга сега майка й за тичане по градинките. Дотук с царството.

По повод яслите, нямаше ли да почва някое детенце от юни. Нещо такова ми се върти в главата. Помните ли кое беше? Пише ли майка му сега? Такава кукувица съм станала, че незнам кога и името ще си забравя.

Аз мисля Ники от септември да я пускам. Решила съм и имуностимулатори да й взема, защото много ме е страх от тези болести. Тя досега само един брохиолит е изкарала и леки хреми, ама като тръгне незнам как ще е.
За кръстчето и на Ники й го взе кръстницата, освещава се и остава за спомен. Не мисля ,че някога ще го носи, въпреки че е много хубаво.
Сиси, заведи детето при доктор, които е наясно какво говори, че на мен ми е писнало от калпави доктори. Всеки си говори каквото реши и само ни шашка. Не правят сметка, че сме родители и най-малкото нещо ни хвърля в паника. Не се притеснявай и заведи детето на специалист.
Да са живи, здрави и много палави, да носят двойна радоста на мама и татко

, трябва ви специалист, успокой се и изчакай компетентно мнение.

. Това с пигментацията се надявам да е нещо временно
пак от бяло злато

Кажете, какви предмети се слагаха и има ли някакви по-особени обичаи.........