Отговори
# 75
Сети, питай бързо, щото нямам време, събираме багажа за купона довечера Simple Smile

СЕТИИИИИИИИИИИИИИИИИ! чакам те на кю!

# 76
Бубеееее, вчера имах да те питам...  Mr. Green

# 77
  • София
Бубе къв купон кви 5 лева?Пак съм изпуснала нещо!Пак ли няма да те има?
Момичета мерси за инфото!

# 78
  • София
Така, така, Бубанката пак ни зарязва  Rolling Eyes Сети, тя и на мен не ми отговори  Mr. Green, така че не се кахъри  Stop
Бубе, ако влезеш случайно, приятно изкарване на Конгреса  Mr. Green! И да отсрамите нашата дружина (нали и Бети щеше да идва  Thinking).
Али, изобщо не се притеснявай за прохождането! Колкото по-късно, толкова по-добре! От педиатрите, и от това, което съм изчела, знам, че оптималната възраст е 1.2-1.3г.
Таня и Стън, много са ви пораснали момчета, много са сладки на тези морски снимки  Grinning
Сиси, потърси и друго мнение, дано да те насочат правилно!
Джена, как е Дарата днес? Дано й мине бързо на душичката!

# 79
Така, така, Бубанката пак ни зарязва  Rolling Eyes Сети, тя и на мен не ми отговори  Mr. Green, така че не се кахъри  Stop
Бубе, ако влезеш случайно, приятно изкарване на Конгреса  Mr. Green! И да отсрамите нашата дружина (нали и Бети щеше да идва  Thinking).

ау, пропуснала съм  Embarassed Embarassed Embarassed
благодаря за пожеланията!  Hug
да, с Бети ще сме заедно  Sunglasses
иначе бързам, 'щото сме на контрола УНГ по нашите си въпроси, багажа не съм го започнала, а тръгваме на обяд  Rolling Eyes
шматка съм голяма  hahaha

... и ме няма само до неделя, дори няма да усетите липсата Simple Smile

# 80
Точно сега не ми се иска да купуваме и златно кръстче на Дарена, затова питах.

кръстчето го купуват кръстниците, както и дрехите, с който се облича бебето след ритуалното къпане
кърпите - също
Е, при нас няма да е така. Всичко си купуваме ние, а кръстника само някакъв подарък на Дари ще подари. Но ние така или иначе сме едно семейство - свекърва ми купи дрешките на Дари, а единият й син ще е кръстника.

# 81
  • No Line On The Horizon
... и ме няма само до неделя, дори няма да усетите липсата Simple Smile

то ти събота и неделя по принцип не влизаш, така че не се притеснявай  Mr. Green

Приятно прекарване на делегатите на Конгреса!   bouquet

# 82
Аз бях кръстница миналия май.Кръстче не съм купувала.Дрешки и обувки + подаръци  на детето.На мен също нищо не са ми взимали за подарък.Така се разбрахме.
Смятам както опростих свадбата ,така и да опростя и кръщането на Бобсъна (когато и да е това  Rolling Eyes)

# 83
Бубанка, Сънчо , приятно изкарване на Бузлуджа!
Разпитайте за стикерите може ли да се спретне търговийка в София с кешово плащане newsm78. Или пък да се направят като щампи на фланелки - бих си купила една Grinning

# 84
  • някъде ... тук ...
Здравейте  Hug
mimes, не се притеснявай Wink Както се разберете - така, не е нужно да даваш дан на общественото мнение и настроения Simple Smile
Аз казах при нас как беше с кръстчето, иначе кръстниците бяха организирали кръщенето, но ние си платихме таксите. Те облякоха Ради след кръщенето и платиха почерпката. НО ние бяхме 6 възрастни и Ради тогава Peace Сега още не съм решила кога ще правя кръщене на Гого.
Бубе и Бети, приятно изкарване на Конгреса Hug

Лек ден за сега Heart Eyes

# 85
Съкровищнице ето ТУК! е описано подробно

# 86
Мимес, аз пак се присетих за кръстчето! това, което го купих за моята кръщелница, дядо поп го освещава, за това е добре да има някакво - ако не златно, то сребърно   Wink

Бубе, ама то и по-нататък да й се купи кръстче, пак може да се освети. А тя сега и няма да го носи, затова не искам да купуваме. Още повече да натоварвам кръстника с това. Весело изкарване ти желая на конгреса.

Али, Дарена също ходеше на пръсти, беше много нестабилна и залиташе напред. Кривеше крачета и изобщо не се справяше добре. Но откакто й купихме сандалките детето се преобрази. Вече ходи много добре, не стъпа на пръсти, стабилна е, пуска едната ръка; иска и двете даже да й са свободни, ама ще падне. hahaha

Последна редакция: пт, 09 юни 2006, 13:53 от mimes

# 87
Честит Рожден ден на двамата сладури Стефан и Георги с малко закъснение за което се извинявам - да са живи и здрави, палави, засмяни - да веселят къщата на мама и тати и много да си ги обичкат. Присъединявам се към топлото пожелание на Сети и ви изпращаме много целувки.
Петя не се ослушвай ами давай снимки да гледаме от празника и на малката принцеска Нати.
Адашке хайде и вие в отбора на тичащите Simple Smile Честито!!!
Разгледах и снимките на Кали - много е сладка. Акса и тя е малка сладуранка - прекрасни снимки. Марк голямо момченце станал вече - браво.Разгледах на бързо и снимките на Гинко - много е порастнал миличкия - пу-пу да не му е уроки.
За ходенето с помоща на мама за ръчички не знам дали е правилно - на разходка избягвам да я пускам сама, мрънка си в количката. Затова пък си наваксва в къщи - вчера дори се мъчеше да направи кълбо - ококорчих се като я видях. Няколко пъти се опита да го направи - вдига се на крака, дупето във въздуха нагоре, а главата забита на земята. Много й харесва май - иначе вчера от седнало положение за първи път стана изправи се без странична упора. Направихме и една крачка пак, но после не може да балансира и туп-ва на земята. Мисля че се отпуска вече - скоро може би ще проходи спокойно. Иначе в нас си обикаляме двете - много обича да разглежда какво има в другите стаи.
Ние изчезваме да пазарим за утре - имам доста работа още, но май ще насмагам довечера малката като заспи. Сега бягам че на мъжа ми сестра му с малкия ще идват да ходим да избираме подарък на малката. Целувки на всички дечица и приятна разходка.

# 88
Ние нашия прощъпулник го направихме на Рожденния й ден и тя по професия ще е лекар  Mr. Green Хвана си слушалките от първия път и ги вдигна високо като трофей докато ние й ръкопляскахме  Laughing И си изкарахме страхотно бебешко празненство 2 в 1  Mr. Green
ЧРД на Стефан и Георги! Да са живи и здрави!   bouquet
За кръщенето-смятаме да се уговорим с кръстницата /няма да са кумовете най-вероятно/ ние да си купим всичко, а тя да направи подарък на Габи /може от нея да е кръст4ето напр./ и ние ще подарим нещо символично също така. Предполагам че това лято ще го направим, сега като си замина.

# 89
  • София, център
Юнското дете си има бански вече,
на море ще ходи малкото човече!

Общи условия

Активация на акаунт