Отговори
# 30
светнете ме, моля, това стария колаж ли е или нещо ново?

# 31
  • No Line On The Horizon
Честит 1-ви рожден ден на Георги и Стефан!
Пожелаваме ви много здраве, щастие и късмет и незабравимо детство!

Лилу, честито и на теб!

Честито и на Яна пешеходката!
alex M, Акса е много красива. Като гледам и вие една малка сватба сте направили  Mr. Green

# 32
  • някъде ... тук ...
Хотче, виж в Клюто за яйцата, а и аз в предната тема ви пуснах линк за новата мода Mr. Green
Мимес, едната кърпа е за попа, другата - за кръщелника. Колкото решиш големи. Аз за кръщенето на Ради бях взела кърпи за ръце, но не от най-малките, а нормални (май метър на 50 см излиза newsm78). Тук във форума прочетох, че се купувало кръстче за кръщенето. Ние не сме купували тогава, а доста по-късно - когато ходихме в Рилския манастир и е дървено. Напоследък забелязвам мода към златни кръстчета, но не съм фен. Май всеки си решава според разбиранията Peace

За тортата - аз си мисля, че е по-добре някоя хубава торта с надпис, а не с колажа Thinking

# 33
Що бе Хотче,папото е много готино.Бобсънът отказва всичко друго,само от кухнята иска.
И при нас е така-даваш парите и да другия ден купоните-само записват в един списък името на детето,паричките и от коя дата.И аз се зачудих първия път,но няма как да ми взмат парите и да не ми дадат купони,щото  #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire , зла жена съм и туй то.
Аз се отказах да пускам Бобсъна пробно на ясла от Юли,ще е наесен с песен.

# 34
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОГО И СТЕФИ, ДРУЖНО ДА РАСТАТ ГОЛЕМИ, ВЕСЕЛИ ЗАСМЕНИ newsm59
Весел празник!   bigdance2  Tada

# 35
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА АКСА!

ЧЕСТИТИ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНА!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ГОГО И СТЕФИ!

# 36
Мами,
идеята на Лилу - колажа от юнчетата да е върху тортата е прекрасна.Така ще присъстват и нашите деца , дори и виртуално на празненството.
Ако се спрете на него -може да прибавя и другите бебета които липсват от него , но ще присъстват на общия рожден ден.

И по нататък като минат всички рожденни дни на децата живот и здраве ще направим още един

# 37
Maggie, четох в предната тема че вече си отбила Васко. С Адапте ли  го храниш сутрин рано? И пие ли от шише?

Момичета, благодаря ви за бързите отговори. Точно сега не ми се иска да купуваме и златно кръстче на Дарена, затова питах.

# 38
Точно сега не ми се иска да купуваме и златно кръстче на Дарена, затова питах.

кръстчето го купуват кръстниците, както и дрехите, с който се облича бебето след ритуалното къпане
кърпите - също

# 39
  • София
Що бе Хотче,папото е много готино.
Това, което аз видях, не бих го дала на Емма  Naughty Пък и мамите от квартала, с които говорих, също не са доволни.

Мимес, кога ще правите кръщене? По отношение на златното кръстче голям кич ми се вижда  бебе да е със златно кръстче. Но всеки си решава  Peace

# 40
  • София
Здравейте

Първо Честит Рожден ден на Стефан и Георги. Много здраве и късмет да ги съпътстват по пътя. Те са вече щастливци защото всеки един от тях по рождение си има най-добър приятел в живота.

Честит Рожден ден и на Джангъл. Трийсет не са много, но не са и малко. Много здраве, любов и щастие ти желая, защото те са най-важните неща в живота.

Аз тези дни щях да изперкам. Наред с обривите се появи и температура над 39 градуса, която спадаше само след поредната доза Ефералган или Панадол и после се появяваше отново. И така повече от 48 часа. Водих я на лекар, друг идва в къщи, но никой не можа да постави диагноза и да намери връзка между температурата и обривите. Казаха че е здрава и  няма причина за безпокойство, но как да не се безпокоиш. Утре ще я водим на изследвания за всеки случай.

Снощи беше малък ад. При положение че си ляга към 20:30 сама само като я вкарахме в стаята й изпадна в истерия.  По никакъв начин не даваше да я приспивам, не искаше нито залъгалка, нито на ръце, нито сама в леглото и същевременно искаше всичко. Така разстроена не съм я виждала отдавна. Решихме да я водим на лекар пак и докато аз се обличах баща й успя да я приспи в количката  Mr. Green към 1:30ч. След това се буди през 2ч и цирка се повтаряше.
Тази сутрин се събуди към 07:30 все едно нищо не се е случвало, а пък от температурата и обривите няма и помен. Аз отдавам всичко на растящи зъбки. Или поне на мен ми се иска да е така. Sad

И Дара /т.е. майка й/ реши да празнува също своя рожден ден в Барбарони. Там ни хареса най-много.

И накрая Мона ако приемаш един съвет от мен. НЕ води бебето в Турция. Дай боже всичко да е наред, но ако не е ще ви се стъжни и почивката и всичко.
Аз съм ходила доста пъти в уж хубави хотели, но там си е Ориента. Не с мен, но с мои приятели са се случвали инциденти и си е гадничко да търсиш лекар, пък той бил на плажа, пък докато дойде, пък и хигиената съмнителна. Аз лично не бих рискувала, но вие си преценявате.

# 41
  • някъде ... тук ...
Хотче, ти за коя кухня говориш? При нас се купуват купони даже директно от гишето за манджата в петък - за цялата друга седмица. А и имат доставка по домовете, но ти идва двойно - още по левче на ден Confused

# 42
  • гр.Варна, сега Германия
Честит рожден ден на Стефан и Георги.Мили деца, бъдете винаги здрави, щастливи и усмихнати!Весел празник на цялото семейство! newsm59
Честито на Яна за прохождането Simple Smile
Илиян аз не го държа за ръце т.е той вече ходи но и преди това никога не съм го държала.
Алекс, много хубави снимки и торта , мммм. Rolling Eyes
Нашите актуално мерки от днес 12,200 кг. и 78 см.Биха му и ваксина.Иска ми се да го отбивам вече, но как да стане.Мисията ще е много трудна.
,Maggie би ли споделила при вас как се получи  bouquet
Марк изглежда наистина като голямо момченце Grinning

# 43
Искам да почерпя виртуално всички за първия рожден ден на моите момчета. newsm38 Misc Baby Bottle cook Popcorn

Благодаря ви за прекрасните пожелания, щастлива съм, че ви има, много ме разчуствахте. Когато се върне таткото пак ще ги прочетем заедно.

Моите прекрасни мъже са най-голямото ми богатство. От както са се родили децата станах друг човек, когото харесвам много повече. Прекрасно е да се будиш сутрин от детски гласове и да виждаш две прекрасни усмивки, а когато вечер заспят и ми остане малко свободно време се оглеждам наоколо и виждам навсякъде техните неща и знам, че живота ми е пълен.
Целувки!

# 44
Браво на Яна, да стъпва уверено, да крачи безаварийно, все по стъпките на късмета, та чак до Щастието  Grinning !
Женя, дано кошмара е свършил Praynig и са били зъбчета.
Мимес, едната кърпа е за Храма, а с другата се подсушава детенцето, предвед това бих ви препоръчала големи кърпи, защото Лорка я съблякоха голичка и я потопиха цялата, тя беше съвсем мъничка, но дечицата вече са големи и голямата кърпа е най-сигурна. Иначе Бубето ти е отговорила:
кръстчето го купуват кръстниците, както и дрехите, с който се облича бебето след ритуалното къпане
кърпите - също
Ина, страхотна си, с твоята намеса няма да има "липсващи" от колажа бебета и всички ще са доволни.Браво и на Лилу за предложението  bouquet.
Аз да се похваля, Лорка си хапна зеленчуково пюре, явно е било еднократен отказ...

Общи условия

Активация на акаунт