Отговори
# 90
Siska, ти да не би да имаш рожден ден днес и да си трайкаш, а ? Mr. Green
Весело изкарване на конгресменките  Mr. Green

# 91
Благодарим за пожеланията. Конгресменките още се подмотват, чакаме Бубанкин мъж, та да потеглим. Пише Сънчо, Яна е супер готина като ходи - вика си бубу брум и нещо такова си плещи, голяма е скица.
Целувки на всички, дано времето се оправи.

# 92
  • София, център
Рождени дати идват час след час,
ще празнува юнчето в захлас!

# 93
Привет и от мен!
Гинко наистина много е пораснал и е сладур.
Кръщенето го отложих за 24,06 дано тогава времето да е по-хубаво. А и тогава било Еньов ден, а съм чувала че е хубаво да се кръщават децата на този ден. Миналата година кръщавах на моя приятелка детенцето и купих дрешките с които го облякохме след като дядо поп го окъпа, кърпите и една играчка. А на майката и бащата купихме за подарък една икона, която попа я освети. Мисля че това е достатъчно Laughing.
Да питам за прощъпулника т.к. не съм правила на Алекс и незнам. Канят ли се гости или може само сред роднини newsm78? Простете за глупавия въпрос Blush.
Акса вече обикаля навсякъде без никакви проблеми и се чувства много доволна. Докато ходи си и говори на нейния език чак и на песен го изкарва и е много смешна Joy

# 94
# 95
  • някъде ... тук ...
Сети, какво ти е newsm78

Алекс, и Гого е същия - голямо бърборене и ходи с вдигнати нагоре и настрани ръце Simple Smile

# 96
Имам, имам  Embarassed  Mr. Green Черпя    party023  beer  Wine Glass
Приятно изкарване на Бузлуджа! Heart Eyes Ей, ама вие покрай туй кърмене много хоцкате  Mr. Green Все някъде...И наша Асинка ще ходи  Joy
Алекс, ами спокойно може и сред роднини, просто по-тържествено и според обичая е да се поканят гости.

# 97
Нансен , кефиш ме как се включваш с темичките Laughing
Бети и Бубанка, едно стикерче номер 3 може ли да ми купите? Ще съм много благодарна Praynig
Гинко е голямо момченце и много прилича на мама Grinning
Хайде, че ще гладя Confused

# 98
  • Sofia
Днес е отврат този интернет. Точно си написах отговора и БАМ... Срина се връзката!  Sick
Али и моята щерка не ходи. Само лази, а от няколко дни почна да се изправя в кревата. Като я държа ходи като щърк, но аз не я насилвам въобще!
Аз от утре отивам при мама, че почваме ремонт, но обещанието към Лилу си остава. Ще звънна. Приятен уикенд и на всички рожденици да са живи и здрави!  Laughing  smile3525

# 99
Сиска, Честит Рожден Ден много радости и много ЛЮБОВ!
Сети???????????? какво става мила????????????????????
Нансе, вие със Съкровищница сте един път със заглавията smile3501 smile3501
Моята щерка прави по една-две крачки и бърза да се хване за нещо. Още изобщо не е стабилна ама има време.

# 100
  • No Line On The Horizon
Днес бяхме на консултейшън - 9800 и 80 см. Купих на Флора чаша със сламка и е много доволна. А другата новина от днес е, че се изправи сама в леглото  bowuu

Сети, що така си тъжна?

Айде чао до после, че отиваме на детски РД.

# 101
Сиска, честит рожден ден и от нас   bouquet
Браво на Флора за мерките
Сети и аз не го разчетох много, но изглежда и тебе вече те ревнуват от комп-а . Важното е, че завършва с усмивки  Simple Smile

# 102

Драма, Лорка се разплака и счупи компютъра, аз се замислих, писах, пуших, четох, сега съм добре, целувки!

Това разбрах аз. Да дойде сети да обясни по-подробно.

Браво на Флора!

Отивам да уча. След неделя обещавам да съм по-активна форумка. Края му се вижда вече на това учене.

# 103
  • София
Има ли някой в чата  Mr. Green Аз ще вляза, мъжО гледа мач  Mr. Green

# 104
  • София
Не мога да си редактирам първия постинг и да добавя новите заглавия, не знам защо  newsm78 Нансен,   bouquet

Браво на Флора  smile3501 И Емма се изправи за пръв път преди няколко дни. На 11 месеца и 1 ден (пиша го, че бях забравила, а смятам да си копна част от мненията и да направя дневник за Емма, когато порасне).

Нещо се е случило с Лорката, Сети е тъжна, форумът е блокирал, мацка, я по-спокойно, всичко е ок, мисли какво да направи, пише нещо, помощ ли искаш?, детективче, изравяш дебелите книги, бинго, благодариш с целувка.
Дано не съм права за Лорчето  Praynig Казвай, всичко наред ли е? Влизай в чата  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт