Отговори
# 45
Много активни станахте изведнъж!
ЧРД на Акса и Калина! Ех че хубав месец с много празници!
Ето малко снимки от морето: http://www.bebeshori.com/thumbnails.php?album=361
Женя, слава Богу, че всичко е преминало!
Хот Ели, за кухнята съм съгласна, че не е много вкусна и вкъщи е по-добре. Марк я яде средно и ако е твърде гадно я отказва, но сигурно защото знае, че винаги има цица за дояждане. Но аз му давам от кухнята, за да свиква със столова храна, а не като тръгне на детска да се травмира и да не иска да яде, защото не е вкусно както вкъщи. Сега докато още не разбира много-много нека да й свикне. Така си мисля.

# 46
Честито на едногодишните юначета Стефи и Жоро!Нека бъдат здрави и щастливи!
Лилу, весел празник!  bouquet

# 47
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖОРО И СТЕФИ! ВЕСЕЛО И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО.
ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ И НА ДЖАНГЪЛ! Наслаждавай се и не пропускай нито миг от тези най-хубави години.
ЧЕСТИТО И НА ЯНА ЗА ХОДЕЩИТЕ КРАЧЕТА.Смели крачки в живота.
mimes, едната хавлия е за попа за (измиване на ръцете), а другата е за детето,след като попа го кръсти го подава на кръстницата в тази хавлия.Тя е по-голяма.За нашето кръщене хавлията беше от тези с ръкавчета и качулка .Към кърпата за ръце на попа се носи и сапун , а също така и китка цвете за поръсване на детето след като е кръстено.Кръстчето не е задължително.Тези неща се купуват от кръстницата както и дрехите, с които ще го облечете след като е кръстен

# 48
  • София, център
Здравейте мили мамчета!

Честит рожден ден Джънгъл, здраве, обич и късмет!

Честит рожден ден на Жорко и Стефи, честит празник и на теб, Лилу!

Честито и на всички други, чиито рождени дни пропуснах!

Мимес, за кръщенето всичко трябва да ти купят кръстниците, в т.ч. и кръстчето. Но пък ако нямат възможност - друг път, в крайна сметка не кръщаваш детето си, за да има кръстче!!!

# 49
Таня, Марк си е едно голямо моченце вече! Страхотно чаровно се усмихва на снимките!
Видях, че имате като нашата количка - удобна ли ти беше по плажа Thinking Марк спи ли във нея? Другото, което искам да питам мамите, които вече са водили дечицата на море и басейн - с какво ги обувате - голи или с памперс-бански? Въобще не смятм, че ще успея да науча Калина до август да ........та да махнем изцяло памперса, така че.......моля за съвети?

Бубе, честити ходище крачета на Яна - все при късмета да я водят, при щастие и сполука!

# 50
Бубанка, целувки по ходещите табанчета на Яна Heart Eyes

За отбиването - започнах с малко количество Апрамил 2 вечер преди кърменето със сламка  Simple Smile, когато увеличих количеството, редувах сламката с лъжичка Crazy и една вечер ми писна и взех биберон с "цепка" и на втората степен му хареса и засука.Откакто изпи една вечер 230мл., започна да се буди в 8.00 - 8.30 и премина на четирикратно хранене. Сега вечер пие по 230мл. Аптамил 3. Ако има нещо, което съм пропуснала, питайте. Simple Smile

Отивам да гледам снимките на сладките ни дечица Hug

# 51
Много съжалявам, че взех тази количка за морето, а го направих главно защото уж е по-лека и сгъваема. Но е абсурд да си направиш разходка по плажа с нея, докато с другата количка с големите колела съм се разхождала по плажа миналата година и то на едно друго море, където страшно духа. Тази е твърде отворена и за по-силен вятър. Така че - не е за плаж. Иначе Марк си спи в нея. На плажа го пуснах голичък, но като видях пишката натопена в пясък веднага обух банския  Crazy пише, че е за 2 години, но е идеален за нашето дебело дупе  Laughing Така че - голичък - не. Но веднага след водата го преобувах в чист памперс и толкова плаж.

# 52
И накрая Мона ако приемаш един съвет от мен. НЕ води бебето в Турция. Дай боже всичко да е наред, но ако не е ще ви се стъжни и почивката и всичко.
Аз съм ходила доста пъти в уж хубави хотели, но там си е Ориента. Не с мен, но с мои приятели са се случвали инциденти и си е гадничко да търсиш лекар, пък той бил на плажа, пък докато дойде, пък и хигиената съмнителна. Аз лично не бих рискувала, но вие си преценявате.
Жени, първо да ти кажа, че съжалявам много за кошмарите ви и дано не се повтарят и Дари вече да е добре.
А по горния въпрос, ами аз всъщност се отказах по тези причини които казваш. Или няма да отидем, или ако се прежаля да се разделим с Ади ще го оставим за една седмица през септември на майка ми  и тогава. Аз и затова се настройвам вече за Варненско лято Mr. Green  Whistling
Да ви питам нещо- децата ви вечерят ли или са само на мляко? Защото за Ади вечерята е с нас на масата вечер и след това си досуква.
А пък за кухните- според мен са различно хубави. Нашата специално е страхотна, винаги мирише страхотно, а и на вкус е супер и  Ади много я харесва. Други кухни явно не са добри.
Кой смята да пуска детенцето си от септември на ясла?
Кърмачките, докога мислите да продължавате? На Маги- браво за неустетното приключване, за Хот- разбрах, че докъм октомври. Казвайте другите, че се чудя нещо. Уж на него съм оставила, ама като гледам няма изгледи поне засега сам да се откаже.
Дени, страхотни са ви снимките, а Марк е едно пораснало момченце Grinning Колко дни изкарахте там и по кое време го водихте на плаж? Харесваше ли му във водата?

Последна редакция: чт, 08 юни 2006, 16:16 от mona

# 53
Хотче,освен да я докръщават ,като дойде при вас.Аз опитвам всичко преди Бобсъна,и всичко до тук го одобрявам.А и Бобсъна пита за още,много му харесва.

# 54
Привет! wavey
Галя, започваш да я слагаш на гърнето по често и така и на плажа. На нас ни подариха бански ама не мисля да го слагам то на всичкото отгоре и цял, айде по гащички или голичка.
Бубе, честити и ходещи newsm56 краченца на Яна.
Таня, много е сладък Марк, голямо момченце  Hug

Мимес, аз в църквата занесох една малка кърпа за  bishopпопа и един сапун пак за него, олио/колкото искаш/ една малка бутилка. За малката, кръсниците и бяха купили всичко, боди, рокля,чорапки,обувки, халатче, и др. но с тези дрешки я обякахме след като я кръстихме, аз я заведох с др.. След това бяхме си поръчали една козуначена пита и мед почерпихме в църквата и оставихме за попа малко това беше. После хапване пийване за здравето на малката и тъй!  
Момичета да споделя и с вас, много съм притеснена  Роси  има кафяви петънца по дупето и едното краче, водих я на кожен лекар и ми каза че били някакви бемки, които щяли да останат да се уголемяват, удебеляват ужас така ме спече тъпата докторка че едва се прибрах. А било и наследствено на всичкото отгоре ама само не се сещам в коя рода да търся такива петна ooooh!. Вчера пак я водих при една дерматоложка тя пък ни каза съвсем различни неща- била нарушена пигментацията, но много повърхностно и имало шанс да изсветлее, но може да остане и лечение чак в пубертета, да я мажа със слънцезащитен крем да не потъмнява още ooooh! та два дена ходя като прасната по главата. Ако отида при трета сигурно друго ще измисли, ама стига съм ви занимавала но ми е криво, чудя се какво да правим newsm78 и да се изплача и при вас ИЗВИНЕТЕ МЕ!  Cry

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на СТЕФЧО и ЖОРКО!

# 55
  • някъде ... тук ...
Мона, и аз съм оставила на Гого до когато иска да суче. Поне за сега не мисля да спирам принудително. И той вечеря към 8 - със супата от кухнята, а след около час му се доспива и си суче за приспиване. За яслата - и ние сме за септември.

# 56
 PraynigСиси, как няма да се шашнеш? Аз само като чета и #Crazy Shocked Rolling Eyes
Отиди в кожния диспансер - при Мулетарова!!! Ама по-скоро!
И търси инфо в нета, пусни една търсачка тука във форума!
Аа-а-а-аааааа! Как ги мразя тия доФтори!

# 57
Малко е да се каже че ги мразя, те са за  #2gunfire особено тези по поликлиниките джи пи та  #Cussing out
Пуснах търсачката ама не намери нищо такова, което да ме интерисува.
Ами такъв и бил късмета, а и моя дано да поизбелеят, не съм я родила така. Като я родих на дупето имаше две малки кафяви точици, само това на крачето нямаше нищо.
Добра ли е тази докторка Гале?

# 58
Сиси, да, много е добра! Аз загубих координатите й, обаче задължително я заведи в кожния диспансер, дето е в Кичука! При мен имаше ефект от лечение на лишейче на лицето много бързо, много е добра - обяснява, внимателна е.....мисля, че май и нещо като завеждащ беше Thinking newsm78
Мона, аз смятам да я пускам септември, обаче с тая лудница тука в Пловдив, не знам как ще стане!
Аз принципно съм за яслите, но като чета тук по форумите и  #Crazy #Crazy #CrazyВъпреки това сме подали молби и чакаме!
Ако дотогава си намеря свястна жена да я гледа по цял ден, определено май ще си остане вкъщи! А ако не - пак ще ми трябва жена, евентуално да я прибира от ясла и да стои с нея по час, час и половина, докато се прибера от работа!
В тази връзка, приемам препоръки от пловдивчани - баби, лели и прочее желаещи да работят това! Thinking
Дени, аз затова питам за количката - защото на мен тук по паветата ми е трудно, а по пясъка Shocked Close Дени, кажи по колоко време стояхте на плажа и с какво го хранеше там?
 То, за нас има доста време още, ама май вече ме тресе като се замисля.....лелелеее, какво бъзла съм станала Embarassed Confused

# 59
Мимес, аз пак се присетих за кръстчето! това, което го купих за моята кръщелница, дядо поп го освещава, за това е добре да има някакво - ако не златно, то сребърно   Wink

Общи условия

Активация на акаунт