Отговори
# 195
  • София
Добро утро!Мели още спи и аз хайде на крастата-с кафето пред компа!
При нас времето е отврат и след РД-то ни се оправя!Дано поне на обяд да става за кухня,че не знам какво ще правя!
Честито християнче на Илето!Зара си е голямо сладко момиченце на снимките,но чакаме и снимки от кръщененето. Иначе на детското парти явно добре е изкарала!
Лорка-бонбонка много сладко ходи и определено не се дава,хваща това,което тя си е наумила!Да са и живи и здрави ходещите крачета!
Малкото Хамелеонче Бонбонче също е много сладко на снимките от кръщенето.

# 196
       Добро утро и от нас с Гинко.Времето в Бургас е лошо и може би ще си стоим повече в къщи. Момичета, разгледах снимките.Нямам думи, толкова красоти.Много ви се радвам,както винаги.
Пожелавам ви хубав ден,въпреки лошото време.Дано при вас е по-добро.  

# 197
  • София
                               Честит Рожден Ден на Даниел на мама Прасковка!

Да е жив и здрав,много щастливо детство!

# 198
  • София
Имам малко глупаво питане,ама спешно питане,че нищо не намерих по въпроса!Някоя от вас варила ли е падпадъчи яйца и ако да колко време се варят?

# 199
  • София
Имам малко глупаво питане,ама спешно питане,че нищо не намерих по въпроса!Някоя от вас варила ли е падпадъчи яйца и ако да колко време се варят?
аз варих на Великден, но заедно с другите и стнаха супер. 10-15 минутки!

Ние днес предпразнично сме болни с антибиотик. Ще се гръмна повярвайте м #2gunfire #2gunfire #Cussing outи!

# 200
  • София
Ай тази Лорка голяма сладуранка бе! Сети да ти е жива и здрава!

Честито на всички празнуващи!

# 201
Ходещото Лорче ни разчуства всички пак. Сети  Hug
Инка-маслинка и Зара са малки принцеси.
Пете, получих един откъслечен смс от който нищо не разбрах Confused
Жени, колко време изкарахте на морето? Абе май дечицата все се "разстройват" на море!

# 202
Добро утро и от нас!
Аз съм малко назад с материала, но да си кажа...,а после ще наваксам и пак ще се включа. Simple Smile
Мили, много са сладки Марти и Вики!
Силвия, дано нещата вече да са си дошли на мястото HugОтделяй време за себе си!
Браво на Ивайла, Емма и Флора за мерките! Heart Eyes
Таня, Марк е страхотен!
Сиси, дано избледнеят петънцата Praynig.И аз знам, че в кожния диспансер са добри специалисти.
Стън и Галя, Гинко е един голям сладур! Simple Smile
Мона, и аз ще пускам Васко на ясла тази есен. Усилено го подготвям за нея, така че да стресът да е минимален.
Али, не зная дали ще те успокоя, но и Васко не се пуска.Аз не се притеснявам.Само да е здрав и щастлив, пък всичко ще си дойде с времето! Simple Smile

Да ви се похваля!В неделя цял ден бяхме на пикник за първи път четиримата заедно.Беше прекрасно.Ето една снимка на най-малкия пикникуващ(но не с пържоли Laughing) - омазан е с каша!

# 203
Днес се навършва една  година от смъртта на мъничкия Луис Дани.Поклон пред светлата му памет Flowers Rose Flowers Rose...

# 204
# 205
Сети, много е сладка Лорката  Heart Eyes . Илянка - Зарка - сладуранка също . Изглежда много послушна и добричка  Heart Eyes
И малкия пикникуващ е голям симпатяга  Grinning . А каката също ли е със сини очи? Маги как го подготвяш за яслата? И аз мисля да го пускам от септември, но незная как да го подготвям. Мисле, че изобщо не е готов  Sad
Гуш на бебоците

# 206
Иле, Зара е страхотна чаровница, много е красива, ще чакам с нетърпение още снимчици Heart Eyes
Маги, мноооооого е сладичък малкия пикникуващ, а и както виждам-в крак с модата дори на излет    Hug
Хриси, дано бързичко оздравеете   Praynig

Прегръщам всички дечица, да са ни живи и здрави, да ни радват и ядосват, да се чувстват обичани и желани и нека Богородица бди над тях!

# 207
  • Варна
Благодаря ви момичета за комплиментите за Зара!

Praynig За Луис - Даниел! newsm17

# 208

за Дани!

# 209
Здравейте, и от нас!
Първо искам да поздравя ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС.
Момичета,качила съм една снимка на Васко в bgphoto.net ,но не зная как да ви я покажа.Тя е от преди около 1,5 -2 месеца,но той не се е много променил.

Общи условия

Активация на акаунт