Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 244

• 59 044
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
# 106
# 107
Ех, че грееща Туба!! Shocked
Злати, дай повече информация на чия сватба са и кои са другите известни хора на нея?

Един клип с муцунки на Киво в ДК:

Как една нова снимка повлича няколко стари и ...нов клип  ooooh!

# 108
Туба си е пуснала косата по някое време.  Laughing

Туба е лайкнала публикация на Ферзан бей с трей на новия му филм, а Зерин Т. направо го е споделила
https://www.instagram.com/p/BnZRjNqg5Ws/?taken-by=zerrintekindor

Нищо не разбрах от трея, но знам, че филма ходи на Московския кинофестивал и беше награден в Италия в много категории на техните филмови награди. Като го пуснат, ще видим.   Sunglasses

Приятен след обяд! Hug

Оказа се, че фена може да ѝ се нарече приятел!  Joy

Явно е някой от света на киното.  Simple Smile

# 109
Цитат
Злати, дай повече информация на чия сватба са и кои са другите известни хора на нея?
Надин Hug,сватбата е на актрисата Ферхан Шейсон и Джем Огет(не съм го чувала и не знам правилно ли изписвам името Thinking)!Там са били Бергюзар Корел(без Халит);Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит;Хатидже Шендил със съпруга си Бурак Саяшар;продуцента Тимур Савджъ и съпругата му! Peace

Ето снимки....
Скрит текст:

Превод на видеото....
Цитат
Небольшое видео!
Ж: Добрый вечер, госпожа Туба!
Туба: Добрый вечер..
Ж: Как поживаете?
Туба: Большое спасибо, вы как поживаете?
Ж: Что вы делаете?
Туба: Ничего/смеется/
Второй журналист: у нас есть шанс взять фотографию?
Ж: Вы отдыхаете в даный период. Что вы расскажете о свадьбе?
Туба: Я еще не пришла на свадьбу..
Ж: Желаю вам приятного вечера.
Туба: Большое спасибо..
Ж: Вы поделитесь фотографией ...
Туба: Большое спасибо, успеха вашим друзьям..
https://vk.com/clubtuba507

Последна редакция: пт, 07 сеп 2018, 15:44 от Zlatina3

# 110
Цитат
Надин Hug,сватбата е на актрисата Ферхан Шейсон и Джем Ооет!Там са били Бергюзар Корел(без Халит);Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит;Хатидже Шендил със съпруга си Бурак Саяшар;продуцента Тимур Савджъ и съпругата му! Peace

Ето снимките....
Скрит текст:

Ooo, сутринта мярнах клип с Фахрието и Бурак, но не го изгледах, защото не ги следя. Бързичко го слагам в темата да го прегледате ...а аз бягам на кафе с дружка, че и закъснявам. Embarassed Ще го видя после Rolling Eyes

# 111
Здравейте Hug
Линка HugЗлати HugНадин Hug

Феновете не спят.

Приятен следобед,дами bouquet

# 112

Мислех, че само на мен изключително много ми хареса тоалета на Туба. Стилно, елегантно, красиво, последен писък на модата и... изключително подходящо!  Peace
Но и някои от руските форуми оцениха тоалета.  Peace
Цитат
просто писк одета. Нарочито скромно и безумно стильно. Она как всегда, просто убила своих турчанок колег по цеху😄 они же как колхозницы, реально..
Цитат
Вот посмотрела я видео гостей свадьбы, и что мне нравится в Тубе, она никогда не выделывается на чужих свадьбах. Не пытается выделиться, выпендриться. Всегда в стороне, вспомним свадьбу в Каш дочери Шериф Сезер, где простенький сарафанчик, фото со свадьбы родственников. Скромненько, уважая чужой праздник, не привлекая внимание Лишь на международных приемах она позволяет себе уххх положить всех на лопатки:)

След 22-та минута.
Глупаците вместо да я питат дали има нов проект, я питат за глупости!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Изпуснаха удобен момент да разберем има ли проект или не!  Sick Sick Sick
Некадърници!  #Cussing out Същите, като тия от БТВ.
Пътувах с обществен транспорт и подслушвах  Mr. Green разговора на две дами. Една попита другата дали ще гледа новия сериал по бТВ, и получи отговор, че се е преситила от отмъщения. Sad
Добре де, знаеш какъв сериал даваш в момента и пак акцентираш не на това, което ще  „продаде“ новия сериал на зрителите-красивата любовна история, а на това, което им е омръзнало, понеже го има доста в сегашния сериал!   ooooh!
Как да наречеш такива... не искат да имат публика и да им гледат рекламите, явно...Ами друго не ми идва освен казаната вече грубост!  Twisted Evil

Лека нощ!  Hug

# 113

https://www.youtube.com/watch?v=2RikjxBcbBM

Без коментар...за коментарите под клипа Wink  Peace

# 114

Надин  Hug някой вече ги е подредил според собствения си вкус.  Laughing
За щастие, моя съвпада с неговия, иначе бих го обвинила, че му липсва вкус!  hahaha
Разбира се, фенките на другите две актриси вече са го обвинили!  hahaha
Може всичко да е, но Туба отново е извън стандарта и това толкова бие на очи, че поврежда нечие зрение!  Joy
Прочетох, че тоалета бил старомоден!!! Joy и твърде скромен - което е търсила като ефект и Туба. Peace
На сватба, както знаем всички, трябва да блестят булката и кумата!  Laughing Другите - по скромно, в зависимост от възпитанието, разбира се. Laughing
Не като Пипа, която открадна деня на Кейт...  Joy
Т.е. грешки стават и сред царските особи.  Mr. Green

След няколко туита на Онур, в които говореше и недоволстваше за пари и банки, останах с впечатление, че събира пари за нов режисьорски проект. Може и така да е, но инфото от днес е
Цитат
Онур Сайлака пригласили в #Чукур,,

Така че, и той продължава с Ай Япим.
Желая ви лека нощ отново, понеже съм явно от този случай  Mr. Green
Скрит текст:

# 115
Среднощен привет, момичета

Благодаря ви за всичко, което сте споделили за Туба  bouquet - видео, снимки, коментари. Усмихната сияеща Туба, облечена  прекрасно като се има в предвид събитието Peace С Умут изглеждат много щастливи  yes

Линка Hug, Злати Hug вече ти  е отговорила за младоженците, от чиято сватба са  снимки на Туба появили се  днес
Да допълня отговора й  Peace Булката  M. Ferhan Sensoy е актриса и е участвала във сериалитв Fi и "Чучулигата". Младоженецът е Cem Öget - композитор и е написал музиката за различни филми и серили сред които е и Fi Whistling

Като гледам тези снимки може би ще се появи и още едно видео от сватбата Rolling Eyes

Надин Hug отново си ни донесла най-новите клипчета за Туба

Вичи Hug, Цвети Hug наминали сте през деня, и сте заредили с положително настроение за деня

И за Онур се е появила информация относно новия сезон. Освен 2 сезон на "Трамвай Желание" ще снима
в #Чукур. Линка знаеш ли нещо повече за сериала? Или Злати има повече информация за него

Вътре във всеки човек има  по една луна.
Научете се да бъдете с нея  приятели...

Руми

Не съм ви предлагала отдавна притчи. Сега ви предлагам една Peace

Скрит текст:
В околността на един чифлик имало голямо жабешко блато. Жабите крякали денонощно и хвалели чифликчията. Две по-смели жаби решили да излязат от блатото, да отидат в дома на чифликчията, да проверят истинността на тия похвали.

Един ден те излезли от блатото и смело закрачили към дома на чифликчията. Влезли право в кухнята, дето видели голям котел с прясно, току-що издоено мляко. Те влезли в котела и започнали да изследват бялата течност. На вкус се оказала приятна. Те се запитвали една друга, каква е тая течност, която не прилича на водата.

Страшното за тях било това, че не могли да излязат навън. Започнали да се въртят в котела, дано намерят начин да излязат оттам. Едната казала:

Много се уморих, ще се спусна на дъното.

– Опасно е дъното. Ще се спуснеш, но там ще останеш, отговорила втората.

– Не мога да издържам повече.

Втората жаба употребила всичкото си търпение и продължила да се върти в котела, докато най-после избила маслото. После стъпила на него и излязла вън от котела.

####################
Следователно, искаш ли да придобиеш търпение, трябва да издържаш и на най-големите мъчнотии. Сега често се питате, какво представя светът. Той е голям котел, пълен с мляко. – Какъв е смисълът на живота? – Да слезеш в котела с млякото, да избиеш маслото и да се качиш на него, за да излезеш в широкия, неограничен свят. Това значи, да придобиеш търпение и да се спасиш.

Лека нощ!  smile3524

ПП. Появиха се нови снимки на ТМТ newsm68 Като гледам близначките са накарали майка им да ги гони в магазина  Joy Така,че да ви заредя деня с хубаво настроение  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 08 сеп 2018, 02:08 от kanti

# 116
Здравейте Hug Hug
Линка HugНадин HugЦвети HugЗлати HugБлагодаря ви bouquet
Канти HugБлагодаря ти за новите снимки,за притчата,за всичко. bouquet

Светът около нас ще предлага винаги това, което сами излъчваме. Ако лъжем, ще бъдем лъгани. Ако ни е страх, ще се конфронтираме със страховете си. Ако резонираме с любовта, ще я привлечем към себе си. Ако живеем с радост, винаги ще намираме нещо, за което да се радваме. Това се нарича качество на резонанса. Ако изменим светогледа си, светът около нас като огледало ще ни покаже промяната

Момичетата не са свикнали с такъв интерес от папараците.Топрак интересуется : "Что этому козлу нужно от нас?"

"Животът е забавен подарък. Първоначално го преоценяват - мислят си, че им е подарен вечен живот. След това го недооценяват, намирайки, че за нищо не става или че е твърде кратък, и са почти готови да го захвърлят. Накрая разбират, че това не е бил подарък - просто са им дали живот, за да се възползват от него. И едва тогава се опитват да го ценят."

Спокоен ден,дами bouquet

# 117

Снимка на Туба в български вестник ме разбуди Rolling Eyes Shocked #Crazy
Хуквам с кучето до будката за вестници, докато не са ги разграбили заради нея Joy Joy
Хубава събота на всички желая!  Peace Hug

# 118
Добро утро! Hug Hug Hug

Канти Hug,това е то да наминеш късно...нови снимки си ни донесла! Wink Благодаря за всичко! bouquet
Цитат
Или Злати има повече информация за него
Канти,ами това ще е 2-ри сезон на сериала - ÇUKUR /"Ямата"!Излъчва се в понеделник,в гл.роля е Арас Булут Ийнемли(аз го знам от Времето лети и ВВ)! Peace

Вичи HugНадин Hug,благодаря ви за споделеното! bouquet bouquet

Днес е....
Скрит текст:

Приятна събота,момичета! bouquet

# 119

Хубаво, че във вестника 24 часа днес има много кръстословици и судоку, за да не ме е яд, че съм дала грешни 1.50 пенсионерски лева, за да ми представят ИО чрез... Башак ooooh! Mr. Green А, и за счетоводните неволи на Киво не са забравили Sunglasses Толкова е важно и има връзка с премиерата на сериала Sick

И да, харесвам роклите на Фахрие и Берг, но подкрепям мнението на рускините, че леко са объркали събитието с "червен килим" Sunglasses
Още веднъж ви пожелавам хубав септемврийски ден, а той може да бъде и в цвят Grinning

Chris Rea - September Blue

Общи условия

Активация на акаунт